Brogränd 29, Karlslund

Pris

1 150 000 kr

Högsta bud

1 050 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Brogränd 29, Karlslund (Östersund)

Mysig lägenhet med öppenspis på 1:a våningen!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  61 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Månadsavgift
  4 373 kr

Hela lägenheten totalrenoverades 2011 i smakfulla neutrala färgtoner och bra materialval med golvvärme i alla rum. Man kommer in i en hall och har en öppen planlösning mot det trivsamma köket. Vardagsrummet har öppenspis vilket är en riktig mysfaktor och den franska balkongen som ger ett trevligt ljusinsläpp. Sovrummet är ljust och luftigt och badrummet är helkaklat. Kort sagt ett trevligt boende i ett av stans trevligaste områden!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  61 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Hiss
  Ja
 • Lägenhetsnr
  / 1001

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

HALL: Entrén välkomnar med hatthylla. Väggarna är klädda i ljusa tapeter och på golvet ligger ett parkettgolv i ek.

KÖK: Köksinredningen går i modern grå/beige nyans och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Laminatbänkskivan i brunt bjuder på arbetsyta med ett vitt kakel ovan. Vitvarorna är av rostfritt stål och består av fläktkåpa, spishäll, inbyggd ugn och mikro samt kyl/frysskåp. Matplatsen rymmer ett matbord. Väggarna är ljusa och på golvet ligger ett parkettgolv.

VARDAGSRUM: Gott om plats finns för soffa, soffbord, tv-bänk och matsalsmöbel. Fönster med en fransk balkong ger ett fint ljusinsläpp. Väggarna är klädda i ljusa tapeter och på golvet ligger ett parkettgolv i ek. En extra mysfaktor i vardagsrummet är den öppna spisen.

SOVRUM: Sovrummet rymmer dubbelsäng och en skjutgarderob som erbjuder gott om förvaring. Väggarna är klädda i ljusa tapeter. På golvet ligger ett parkettgolv i ek.

BADRUM: Inredningen består av toalettstol, tvättfat med kommod, spegelskåp med infällda spotlights, handdukstork, samt en vikbar duschvägg. Väggarna är klädda i vitt kakel med brunt inlägg och på golvet ligger ett brunt klinker som är utrustat delvis med golvvärme. Obs!(Tvättmaskin och torktumlare ingår ej).

TV

Kabel-tv via Sappa. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet

Bredband via stadsnätet. Boende skaffar egna abonnemang.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerbostadshus med källare
 • Byggår
  1951
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Självdrag huvudsakligen
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2020-02-03
 • Prestanda
  213 kWh/m²/år
 • Energiklass
  F

Exteriör

Uteplats

Mysig uteplats med pergola och grillplats på gemensam innergård.

Bilplats

P-plats finns att hyra för 250kr/mån

Övriga utrymmen

Vindsförråd.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  4 373 kr
 • Andel i BRF
  12,2100 %
 • Repfond
  0 kr

Inklusive värme och varmvatten, samt kollektivt Bostadsrättstillägg tecknat genom föreningen.

Driftskostnader
 • El
  350 kr

Totalt: 350 kr/mån

Bostadsrätts­förening

Brf Hobbit
 • Lägenheter
  9 st
Ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget.

Renoveringar

Gjorda renoveringar: Skyddsrummet renoverades 2019.
Tätning av fönster under 2018.
OVK besiktning + inspektion av eldstäder och skorstenar har gjorts.
Byggnaden handikappanpassades vid ROT-renoveringen år 2008 med
bla hiss från källarplanet upp till plan 3. Byggnaden bedöms uppfylla dagens krav på vad gäller
tillgänglighet.
Kommande renoveringar: Inga kommande större renoveringar.

Gemensamma utrymmen

Gemensam tvättstuga i källarplan.

Gårdsplan

Stor innergård utanför huset att nyttja för de boende med två mysiga pergola med flera sittplatser.

Övrigt

Medlemmar förväntas ställa upp 1-2 ggr per år på gemensamma arbetsdagar. Styrelsen förvaltar föreningen.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 760kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Planlösning

Område

I närheten

Omtyckta Karlslund är det perfekta området för dig som vill ha nära till allt. Omgivningen andas småstad och en promenad bort ligger stadskärnan i Östersund som består av en klassisk huvudgata med butiker och olika typer av service. Här bor du lugnt och tryggt i ett område där du har fina parker att strosa i. Hjärtligt välkommen!

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.