Rosenlundsvägen 57, Brunflo

Accepterat pris

595 000 kr

Visningar
 • 29/10
  29/10, 16:30–17:00 Vänligen anmäl er till visningen!
 • 4/11
  4/11, 17:00–17:30 Vänligen anmäl er till visningen!
Rosenlundsvägen 57, Brunflo (Östersund)

Toppläge med renoverat kök!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  64 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  3 194 kr

Välkommen till en trivsam och renoverad lägenhet som erbjuder ett lugnt och rofyllt läge. Här bor du på första parkett med storslagen utsikt över Brunfloviken och ”Annersia”. Köket renoverades stilrent 2016 och badrummet omkring 2005 med kakel och klinker i gråa toner, här finns tvättmaskin. Stort vardagsrum med utgång till balkong och fri utsikt. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en trivsam planlösning och möjlighet till umgänge. Från matplatsen har du fin utsikt över Brunfloviken. Huset ligger längst bort och vetter mot elljusspår och hästhagen. En välplanerad lägenhet i stabil bostadsrättsförening, bra förrådsutrymmen strax utanför lägenhetsdörren.

Stabil och omtyckt bostadsrättsförening där det bland annat finns tvättstuga, samlingslokal, bakstuga och snickarbod. I området finns elljusspår, närhet till sjön samt bussförbindelser. På andra sidan järnvägen finns centrum med ICA, Konsum, bensinmack, färghandel och blomsteraffär, badhus, restaurang och vårdcentral. Välkommen!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  2 r.o.k.
 • Sovrum
  1 st
 • Boarea
  64 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  242 / 1202

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våningsplan 2 av 2.

Interiör

Rumsbeskrivning: Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Rymlig och välkomnande hall. Här ligger ett laminatgolv, väggarna kläs med bröstpanel och däröver är det målad strukturtapet. Vid entrén finns hatthylla till klädavhängning och längre in finns två garderober. Från hallen når du badrummet till höger och vardagsrummet till vänster.

BADRUM
Helkaklat badrum som renoverades omkring 2005. Ljusgrått kakel på väggarna och mörkt klinker på golvet. Stort fönster ger trivsamt ljusinsläpp. Inredningen består av tvättställ med överskåp, wc-stol, högskåp och duschhörna med duschvägg i glas. Det är finns tvättmaskin.

KÖK
Ett ljust och stilrent kök som renoverades 2016. Köket från Epoq erbjuder gott om förvaring och skåp och lådor har moderna lösningar med utdragsfunktion och dämpning. Köket har gott om arbetsyta på bänkskivor och här finns diskbänk i plåt. Ovan arbetsbänk och diskho sitter ett kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med: Induktionsspis och ugn (Siemens, 2016), kombinerad kyl/frys (Whirlpool, 2016), (halv frys (Canwac, 2016), köksfläkt (Franke), diskmaskin (Bosch), städskåp och skafferi. Här är det laminatgolv och målade väggar. Intill fönstret finns matplatsen med utrymme för 4-6 personer, från vilken du erbjuds en härlig utsikt över Brunfloviken. Öppet mot vardagsrummet ger trivsam planlösning och närhet till balkongen.

SOVRUM
Ett rogivande sovrum där man delat av och byggt en rymlig klädkammare som med enkelhet passar som barnrum eller kontor om så önskas. I sovrummet ligger ett laminatgolv och på väggarna sitter en målad strukturtapet. Fönster.

KLÄDKAMMARE/EXTRA RUM
Ett perfekt utrymme för den som vill ha en stor klädkammare eller behöver ett extra rum. Här är det laminatgolv, vitmålade väggar och det finns en platsmonterad hylla. Skjutdörr med spegel mot sovrummet.

VARDAGSRUM
Ett stort och socialt vardagsrum med stora fönster mot Storsjön som ger rummet ett härligt ljusinsläpp. Utgång till härlig balkong med sydvästläge. Vardagsrummet har målade väggar och på golvet ligger en ekparkett. Dubbeldörr mot hallen.

TV

Kabel-TV via Sappa

Internet

Bredband. Leverantör: Telenor (Ingår i avgiften).

Tillträde

Enligt överrenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerfamiljhus
 • Byggår
  1972
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Nätbolag
  Jämtkraft
Energideklaration
 • Datum
  2019-06-03
 • Prestanda
  88 kWh/m²/år
 • Energiklass
  D
Renoveringar

2016 Nytt kök, ny kyl/frys, ny frys, ny spis med ugn
2013: Nya golv
Ca: 2005- Badrum

Exteriör

Uteplats

Stor balkong med lugnt och soligt läge som vetter mot skog och hästhage. Vacker utsikt mot Brunfloviken och "Annersia".

Bilplats

198 parkeringsplatser med eluttag (130 kr/mån), separat kö men f n finns det ledigt.
12 p-platser finns utan motorvärmare (95 kr/kvartal), seperat kö.
189 garageplatser (225 kr/mån), separat kö f n är det kö till garage.

Övriga utrymmen

Föreningens medlemmar har tillgång till förråd, matkällare, tvättstuga, bastu, vävstuga, samlingslokal, bakstuga och snickarbod.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  3 194 kr
 • Andel i BRF
  0,2547 %
 • Andel av årsavg.
  0,2561 %
 • Repfond
  2 816 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 183 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  473 kr

I avgiften ingår: Värme, vatten, kabel-tv och Internet.

Driftskostnader
 • El
  250 kr
 • Försäkring
  100 kr

Totalt: 350 kr/mån

Bostadsrätts­förening

Riksbyggen Brunflohus nr 5
 • Lägenheter
  352 st
 • Lokaler
  2 st

Brf Riksbyggen Brunflohus äger 29 stycken byggnader med 352 lägenheter. De boende måsta själva teckna bostadsrättstillägg till sin hemförsäkring. Två kvartersgårdar finns inom föreningen där det finns festlokal, bagarstuga, bastu och solarium. För mer info se: https://www.brunflohus5.se/

Ekonomi

Välskött förening med mycket stabil ekonomi och låg belåningsgrad per lägenhet.
Vid årsskiftet 2010/2011 skedde en avgiftshöjning på 5%. 2013 gjordes en avgiftshöjning på 5% med anledning av översyn av ventilationen i köken. Från 1/1 2016 höjdes avgifterna med 3 %. Från 1/10 2019 höjdes avgiften med 1,5 %.

Renoveringar

Under sommaren/hösten 2019 pågår balkongrenovering. Termostatbyte av radiatorer står med i underhållsplanen för 2020.
Byte av ventilation under 2013-2015. Det har grävts upp runt höghusen för att justera platonmattan som sjunkit ner. Dräneringar är gjorda. Samtliga fönster i föreningen är bytta 2007. Byte av värmepump till föreningens egna värmesystem. (sjövärme/pellets) 2010.

Övrigt

I föreningen finns egna heltidsanställda vaktmästare. Varje gård i föreningen har en gårdsansvarig och får årligen en summa pengar att spendera på blommor till planteringarna. Varje vår planterar man tillsammans, klipper gräs och äter varmkorv (allt är helt frivilligt).

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 760kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande. Annonsering av slutpris på Internet Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Trivsamt och rogivande läge
Trivsamt och rogivande läge
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Kök
Kök
Kök
Matplats i kök
Matplats i kök
Kök
Kök
Badrum
Badrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum mot kök
Vardagsrum mot kök
Klädkammare/extra rum
Klädkammare/extra rum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Entré
Entré
Hall
Hall
Hall mot vardagsrum
Hall mot vardagsrum
Hall
Hall
Balkong med utsikt mot Storsjön
Balkong med utsikt mot Storsjön
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.