Verkstadsgatan 21, Strömsund

Accepterat pris

1 100 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Verkstadsgatan 21, Strömsund (Strömsund)

Välskött villa med möjligheter!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  180 m²
 • Tomtarea
  1 338 m²
 • Driftskostnad
  42 036 kr/år

Söker ni den stora familjevillan eller den praktiska hyresfastigheten där ni kan bo bekvämt och samtidigt få hyresintäkter och bo billigt så är detta huset för er. Bostadshuset är renoverat och välskött och erbjuder två bostadslägenheter, energieffektiv uppvärmning via bergvärme, källare med förråd och tvättstuga samt vindsutrymme med potential till ytterligare boende om så önskas. Välskött tomt, praktiskt garage med plats för 2 bilar och vidbyggd förrådsdel, gäststuga och förrådsbyggnad.

Båda lägenheterna är om 3 rum och kök, båda badrummen är renoverade och likaså köket på entréplan. Stor och delvis inglasad altan med tak med åtkomst från entréplan, balkong finns tillhörande lägenheten båda lägenheterna. Öppenspis i båda vardagsrummen och för huset finns vissa tidstypiska detaljer bevarade. Praktisk källare med tvättstuga, pannrum/teknikrum, matkällare och förrådsutrymmen till båda lägenheterna. Grönskande tomt med stensatt uteplats och den välkomnande entrén erbjuder även den utrymme för utemöbler.

Området är lugnt och barnvänligt i direkt närhet till skola och barnomsorg samt till friluftsliv. Från radhuset går man enkelt in till Strömsunds centrum. Bor man i Strömsund är det nära till service. Inom bara några hundra meter finns både hälsocentral och centrum. I Strömsund finns ett flertal förskolor, två grundskolor, ett högstadium och ett gymnasium. Strömsunds centrum har stor variation av butiker att erbjuda och här bor man nära naturen.

Välkommen på visning!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  4 st
 • Boarea
  180 m²
 • Biarea
  90 m²
 • Tomtarea
  1 338 m²
 • Beteckning
  Maskrosen 12
 • Pantbrev
  605 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING:
GEMENSAM ENTRÉ:
En gemensam entré från vilken trappan ner till källarplan och upp till lägenheten på övre plan finns. Här kläs väggarna med vitmålad träpanel och på golvet ligger en plastmatta. I trappan ner till källarplan finns dörr mot parkeringen. I trapphus till övervåningen kläs väggarna med vitmålad bröstpanel och en ljust mönstrad tapet.

LÄGENHET ENTRÈPLAN
HALL:
Direkt innanför entrén öppnar sig lägenheten upp mot sovrum, badrum, kök/matplats och vardagsrummet. Här ligger ett parkettgolv och det är vitmålad panel på väggarna.

BADRUM:
Ett modernt badrum som renoverades 2015. Här är det träpanel på väggarna, förutom i duschen där det är plastmatta på väggarna. På golvet ligger en plastmatta. Badrummet är utrustat med dusch, WC, handfat med underskåp, spegel med infälld belysning, högskåp med spegeldörr, arbetsbänk med tvättmaskin (ASKO) och torktumlare (ASKO) och väggskåp. Badrummet har fönster och det är spotlights i tak.

SOVRUM 1:
Ett perfekt sovrum med panelade väggar och här ligger ett laminatgolv.

SOVRUM 2:
Detta sovrum används idag som föräldrasovrum och här är det ljusa tapetserade väggar och laminatgolv. Här finns tre garderober.

MATPLATS:
I öppen planlösning mellan kök, hall och vardagsrum ligger matplatsen. Här ligger ett parkettgolv och det är vitmålad träpanel på väggarna. Fönster mot gården vid matplatsen.

KÖK:
Ett ljust och fräscht kök från Storsjökök som renoverades 2012. Här är det plastmatta på golvet och två tapetserade och en vägg kläs med vitmålad panel. Köket har gott om skåp och lådor och erbjuder generösa arbetsytor på köksbänkarna. Köket är utrustat med: Fullstor kyl (Husqvarna), diskmaskin (Husqvarna), fläkt (Franke), spis med ugn (Husqvarna) och städskåp. Ovanför arbetsbänkarna sitter kakel som stänkskydd. Köket ligger i öppen planlösning med matplatsen.

VARDAGSRUM:
Ett rymligt och socialt vardagsrum med öppenspis och fönstersättningar mot två väderstreck. Här ligger ett parkettgolv och det är ljusa tapetserade väggar. Härifrån finns utgång till en balkong och den stora altanen med tak som delvis är inglasad.

LÄGENHET ÖVRE PLAN
GEMENSAM HALL ÖVRE PLAN
En gemensam entré från vilken trappan ner till entréplan och upp till vinden på övre plan finns. Här är väggarna är tapetserade och på golvet ligger ett laminatgolv.

HALL:
Direkt innanför entrén öppnar sig lägenheten upp mot sovrum, badrum, kök/matplats och vardagsrummet. Här finns utrymme för klädavhängning. Här ligger ett parkettgolv och det är tapetserade väggar.

BADRUM:
Ett modernt badrum som renoverades 2015. Här är det plastmatta på väggarna och på golvet. Badrummet är utrustat med badkar, WC, handfat med underskåp, spegel med belysning och handdukstork, Badrummet har fönster.

SOVRUM 1:
Ett perfekt sovrum med målade väggar och här ligger en plastmatta på golvet. Här finns två garderober.

SOVRUM 2:
Här är det tapetserade väggar och här ligger en plastmatta på golvet. Här finns en vanlig och en dubbelgarderob.

MATPLATS:
I öppen planlösning mellan kök, hall och vardagsrum ligger matplatsen. Här ligger ett parkettgolv och det är tapetserade väggar. Fönster mot gården vid matplatsen.

KÖK:
Ett äldre funktionellt kök med ljusa luckor. Här är det plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Köket har gott om skåp och ådor och bra arbetsyta på bänkar. Köket är utrustat med: Kombinerad kyl/frys (Cylinda), städskåp och spis med ugn (Cylinda). Fönster ovan diskbänk.

VARDAGSRUM:
Ett rymligt och socialt vardagsrum med öppenspis och fönstersättningar mot två väderstreck. Här ligger ett parkettgolv och det är tapetserade väggar. Härifrån finns utgång till balkongen.

KÄLLARE:
I källaren finns två matkällare, tappskrubb, två förråd, pannrum/teknikrum och tvättstuga. I källarens hall finns två frysar (Elektro Helios) och avhärdare för vattnet.

TVÄTTSTUGA:
Här är det klinkergolv och målade betongväggar. Här finns tvättmaskin (Cylinda), tvättho, äldre badkar, väggskåp och arbetsbänk. Ovanför tvättho sitter kakel som stänkskydd.

PANNRUM/TEKNIKRUM:
Plastgolv och målade betongväggar. Här finns bergvärmepumpen (Nibe fighter 1115) och extra varmvattenberedare (IVT). Arbetsbänk och hyllor ingår i köpet.

VIND
På vinden två förråd och här erbjuds stora möjligheter till att ordna med mer boendeyta om så önskas.

TV

Markbunden digital-tv

Internet

Fiber finns

Byggnad

 • Byggnadstyp
  2 plan med källare
 • Byggår
  1949
 • Grund
  Källargrund (betongplatta på mark)
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Eternit
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  2-glas och 3-glasfönster
 • Nätbolag
  Eon
 • Elförbrukning
  23 000 kWh/år
 • Uppvärmning
  Bergvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2011-07-15
 • Prestanda
  40 kWh/m²/år
Renoveringar

2012 Dränerat och isolerat grund, kök entréplan, renoverat båda badrummen, garage isolerat och ny el-port. 2013 Entréaltan. 2014 Ny altan. 2010 Nytt tak. 2018 bytt kompressor i bergvärmepump.

Övrigt

Vid tomtgräns finns slinga för robotgräsklippare nedgrävd. (Robotklippare ingår ej).
EL: Huset har idag 1 abonnemang för elen med huvudsäkring om 20A. Tidigare när båda lägenheterna hyrdes ut var det 2 separata abonnemang för elen. Detta går att återställa. Likaså finns 2 motorvärmaruttag utomhus som går att få så att de belastar varsin bostadslägenhet vid eventuell uthyrning. För mer info om detta, vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

Exteriör

Tomt

En grönskande och härlig hörntomt med grusade gång och körytor. Härlig gräsmatta, trivsamma odlingslådor, vinbärsbuskar, kompost, prunkande rabatter, buskar, äppelträd och björkar. Staket som avgränsar mot granne.

Uteplats

ALTAN: Med utgång från vardagsrum på entréplan kommer ni åt denna rymliga altan med tak som uppfördes 2018. Altanen har rymlig inglasade del, där ligger en trivsam nålfiltsmatta på golvet samt en del som är inte är inglasad.
BALKONG ENTRÈPLAN: Med utgång från vardagsrum på entréplan kommer ni åt denna balkong:
ENTRÉALTAN: I anslutning till entrén finns en altan yta med plats för möbler.
BALKONG ÖVRE PLAN: Med utgång från vardagsrum på övre plan.
UTEPLATS: En stensatt uteplats finns i trädgården.

Bilplats

På tomten finns garage med plats för två bilar och på tomten finns gott om plats till parkering.

Övriga byggnader

GARAGE:
Ett rymligt och praktiskt garage med el-port. I garaget ryms det plats för två bilar. Här är det gjuten platta, luft/luft-värmepump och väggarna är isolerade. Här finns arbetsbänk och frysbox. Vidbyggt på garaget finns en redskapsbod/cykelförråd.

GÄSTSTUGA/REDSKAPSBOD:
På tomten finns förrådsbyggnad om ca 10m² med vidbyggd gäststuga om ca 10m².

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  27 000 kr
 • Vatten/avlopp
  9 136 kr
 • Försäkring
  5 900 kr

Totalt: 42 036 kr/år

I elkostnaden ingår kostnad för uppvärmning. I Kostnaden för V/A ingår kostnad för renhållning.

Taxering
 • Totalsumma
  616 000 kr
 • Byggnad
  524 000 kr
 • Mark
  92 000 kr
 • Värdeår
  1949
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  4 620 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Ändring Av Dp Byggnadsplan

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Verkstadsgatan 21
Verkstadsgatan 21
Kök entréplan
Kök entréplan
Vardagsrum entréplan
Vardagsrum entréplan
Den inglasade altanen
Den inglasade altanen
Kök entréplan
Kök entréplan
Matplats entréplan
Matplats entréplan
Badrum entréplan
Badrum entréplan
Badrum entréplan
Badrum entréplan
Badrum entréplan
Badrum entréplan
Öppen spis på entréplan
Öppen spis på entréplan
Vardagsrum entréplan
Vardagsrum entréplan
Vardagsrum entréplan
Vardagsrum entréplan
Från vardagsrum mot hall entréplan
Från vardagsrum mot hall entréplan
Entré
Entré
Sovrum 2 entréplan
Sovrum 2 entréplan
Sovrum 1 entréplan
Sovrum 1 entréplan
Vardagsrum övre plan
Vardagsrum övre plan
Vardagsrum övre plan
Vardagsrum övre plan
Vardagsrum övre plan
Vardagsrum övre plan
Vardagsrum övre plan
Vardagsrum övre plan
Kök övre plan
Kök övre plan
Kök/matplats övre plan
Kök/matplats övre plan
Kök övre plan
Kök övre plan
Kök övre plan
Kök övre plan
Kök övre plan
Kök övre plan
Badrum övre plan
Badrum övre plan
Badrum övre plan
Badrum övre plan
Sovrum 2 övre plan
Sovrum 2 övre plan
Sovrum 2 övre plan
Sovrum 2 övre plan
Sovrum 1 övre plan
Sovrum 1 övre plan
Trappa mellan entréplan och övre plan
Trappa mellan entréplan och övre plan
Tvättstuga i källaren
Tvättstuga i källaren
Trappa ner till källaren
Trappa ner till källaren
Pannrum i källaren
Pannrum i källaren
Tvättstuga i källaren
Tvättstuga i källaren
Den inglasade altanen
Den inglasade altanen
Den inglasade altanen
Den inglasade altanen
Garage
Garage
Verkstadsgatan 21
Verkstadsgatan 21
Verkstadsgatan 21
Verkstadsgatan 21
Verkstadsgatan 21
Verkstadsgatan 21

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.