Reveljgränd 25 B, Körfältet

Accepterat pris

775 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Reveljgränd 25 B, Körfältet (Östersund)

Lägenhet med högt vackert läge nära Remonthagens rekreationsområde!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  83 m²
 • Våningsplan
  5 av 7
 • Månadsavgift
  5 004 kr

Med högt vackert läge i bostadsbyggnad med hiss ligger denna lägenhet som har vacker milsvid utsikt mot flera väderstreck. Kök och sällkapsutrymmen med fantastiskt ljus från generösa fönsterpartier och utgång till inglasad balkong med skjutbara fönsterpartier. Här bor ni med närhet till Remonthagens rekreationsområde med milsvida elljusspår samt allmän service.

Lägenheten som har vardagsrum med vackert ekparkettgolv, mycket bra ljusinsläpp och utgång till möblerbar inglasad balkong med milsvid utsikt. Trevligt kök som har plats för matbord vid fönster mot Remonthagen. Ljusa köksluckor och gott om förvaringsutrymmen i skåp och lådor. Här har ni ett rymligt master bedroom med tillhörande klädkammare samt ett sovrum som kan användas som antingen kontor eller gästrum. Badrummet har duschhörna och modern tvättmaskin. Stort vädringsfönster för bra ljus. Hall med bra utrymme för ytterkläder. Till lägenheten hör källarförråd. Bra bostadsrättsförening med låg skuldsättningsgrad.

Bostadsrättsföreningen ligger i hjärtat av körfältet och vid körfältets centrum finns bl a hårfrisör, pizzeria och gym. Närhet till Remonthagen med stor ängsområden och milsvida elljusspår. Körfältet har stora grönområden och trevliga promenadstråk samt gångavstånd till Lillänge handelscentrum. Bra bussförbindelser och cykelvägar.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  3 r.o.k.
 • Sovrum
  2 st
 • Boarea
  83 m²
 • Våningsplan
  5 av 7
 • Hiss
  Ja
 • Lägenhetsnr
  108

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: PLANLÖSNING
Vardagsrum med generösa fönsterpartier och utgång till möblerbar inglasad balkong. Stort kök med plats för matbord vid fönster mot Remonthagen. Två sovrum samt badrum med duschhörna och tvättmaskin. hall med bra utrymme för ytterkläder.

VARDAGSRUM
Vardagsrum som har ekparkettgolv, tapet, generösa fönsterpartier som ger bra ljus och utgång till inglasad balkong med skjutbara fönsterpartier. Vacker milsvid utsikt mot söder och Annersia.

KÖK
Kök som har släta ljusa luckor och gott om förvaringsutrymmen. Plats för matbord vid fönster mot Remonthagen. Kakel ovanför köks- och diskbänkar. Fanerad bänkskiva, dubbelho och engreppsblandare. Köket är maskinellt utrustat med kombinerad kyl/ sval, stor frys, spis och köksfläkt. Matta och tapet.

MASTER BEDROOM
Master bedroom har ekparkettgolv, tapet, en garderob och fönster mot bilfri gård. I anslutning till sovrummet finns klädkammare.

SOVRUM
Sovrum som har ekparkettgolv, tapet och fönster med utsikt mot Remonthagen.

BADRUM
Badrum som har våtrumsmatta och våtrumstapet. Utrustat med duschhörna, tvättställ, spegelskåp och wc-stol. Stort vädringsfönster.

HALL
Hall som har matta och tapet. Bra utrymme för ytterkläder.

TV

Basutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften från ComHem.

Internet

Bredband med eget abonnemang från ComHem.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggår
  1973
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2012-08-30
 • Prestanda
  221 kWh/m²/år

Exteriör

Uteplats

Möblerbar inglasad balkong med skjutbara glaspartier och vacker utsikt.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör källarförråd och matkällare. Tvättstuga finns i byggnaden. Tillbyggt övernattningsrum.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  5 004 kr
 • Andel i BRF
  1,2746 %
 • Andel av årsavg.
  0,7077 %
 • Repfond
  2 876 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 183 kr
 • Pantsättningsavg.
  473 kr

I månadsavgiften ingår värme, vatten och basutbud av tv-kanaler.

Driftskostnader
 • Försäkring
  100 kr

Totalt: 100 kr/mån

Uppskattade driftskostnader. Hushållström ingår i månadsavgiften.

Bostadsrätts­förening

Brf Körfältet Centrum
 • Lägenheter
  109 st
 • Lokaler
  3 st

Föreningen äger fastigheten Körfältet 9 beläget på adresserna Reveljgränd 25 25 A-B och 23 A-D. I huset, vilket är byggt år 1973, upplåter föreningen lägenheter och lokaler. I huset inryms 109 st lägenheter. På våren brukar föreningen ha en gemensam städdag.

Ekonomi

Föreningen har inte beslutat om någon avgiftshöjning för 2021. Avgiften höjdes från 1/1 2020 med 2%. 1/1 2017 med 1,2%. 1/1 2016 med 3%. 1/1 2015 med 2% samt för lokaler på 2%. Orsaken till detta är att följa den löpande underhållsplanen.

Renoveringar

Under 2020 kommer ventilationssystemet att renoveras/ underhållas. 2019 Radonmätning utförd i fastigheten utan anmärkning. 2018 renoverades balkongfronter, fönsterbröstningar och isolering under fönsterbröstningarna. 2017 Renovering av hissar på Reveljgränd 23 B & C. 2016 har torktumlare blivit utbytt. 2015 byte av stamventiler VS och tappvatten. Byte av radiatorventiler och byte av portar. 2014 renoveras två tvättstugor. 2013 Taket isolerades ytterligare med 60 cm återvunnet papper, Tvättstugorna renoverades. 2010 renoverades två av hissarna och föreningen bytte även fjärrvärmeväxlarna. För mer information se årsredovisning.

Vid badrumsrenovering står föreningen för bilning fram till slitsen i väggen och de står för golvbrunnsbyte.

Gårdsplan

Stora grönområden och promenadstråk finns i området.

Övrigt

Avsyning av lägenhet sker mellan köpare och säljaren med av föreningen utsedd vaktmästare.

Dokument

Övrig information

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 600 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Hantering av personuppgifter
Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkomna till Körfältet.
Välkomna till Körfältet.
Vardagsrum med fönsterpartier åt två håll.
Vardagsrum med fönsterpartier åt två håll.
Mycket bra ljusinsläpp.
Mycket bra ljusinsläpp.
Bra utrymme.
Bra utrymme.
Inglasad balkong med högt vackert läge.
Inglasad balkong med högt vackert läge.
Milsvid utsikt.
Milsvid utsikt.
Njut av det trevliga läget.
Njut av det trevliga läget.
Vardagsrum mot hall.
Vardagsrum mot hall.
Vardagsrum mot sovrum.
Vardagsrum mot sovrum.
Stort kök med fönster mot Remonthagen.
Stort kök med fönster mot Remonthagen.
Matbord i köket.
Matbord i köket.
Bra förvaringsutrymmen.
Bra förvaringsutrymmen.
Matbord för familjen.
Matbord för familjen.
Sovrum med lugnt trivsamt läge.
Sovrum med lugnt trivsamt läge.
Sovrummet har klädkammare.
Sovrummet har klädkammare.
Sovrum/ gästrum
Sovrum/ gästrum
Sovrum/ gästrum med fönster mot Remonthagen.
Sovrum/ gästrum med fönster mot Remonthagen.
Trevlig vy.
Trevlig vy.
Badrum med dusch.
Badrum med dusch.
Badrum
Badrum
Hall
Hall
Hall med bra utrymme för ytterkläder.
Hall med bra utrymme för ytterkläder.
Innergården
Innergården

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.