Stamsjövägen 375, Mörsil

Utgångspris

2 195 000 kr

Intresserad?

Denna gård är ännu inte till salu, men meddela oss gärna om du vill veta när den läggs ut till försäljning!

Stamsjövägen 375, Mörsil (Åre)

Lantlig idyll på 5 ha med unikt och rofyllt läge på strandtomt vid Indalsälven!

 • Typ
  Gård
 • Inriktning
  Fritid, Hästgård, Övrigt
 • Boarea
  121 m²
 • Markarea
  4,90 ha

Välkomna till Holmstrandstorpet och denna unika fastighet med ett helt underbart läge med generös strandremsa vid Indalsälvens strand. Detta är verkligen en plats där ni bokstavligen låter vardagsstressen rinna av er när ni kommer hem och tar en bastu i kvällssolen följt av ett svalkande dopp i älvens klara vatten. Här hör ni fågelkvitter, fångar middagsfisken direkt från den egna stranden och hör vågorna skvalpa utan att störas av trafik eller grannar. Med en fastighet på hela 5 hektar finns här stora möjligheter för er som önskar att syssla med djurhållning och vill vara självförsörjande på egenodlade grönsaker. Detta charmiga torp är byggt 1926 och passar perfekt både för er som önskar permanent- och fritidsboende. Vedkaminer i två rum nere och två rum på övervåningen värmer gott under kyliga kvällar och ny luftvärmepump är installerad 2019. Den rymliga inglasade uteplatsen i söderläge passar perfekt för middag med goda vänner. Lada och mindre stuga finner ni även på tomten perfekt för förvaring och som hundgård eller kanske lekstuga? Helt enkelt ett tillfälle som sällan erbjuds, att förvärva ett riktigt paradis med drömläge!

Välkomna med er intresseanmälan redan nu!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du vill veta mer om denna gård eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Bilder

Fastighetskarta
Fastighetskarta

Område

I närheten

Mörsil är en tätort i Åre Kommun. Bygden runt Mörsil känns både fjäll- och tätortsnära. Fjällnära terräng och rika fiskevatten lockar fiskare, bärplockare och naturälskare. Här finns en grundskola, bibliotek, livsmedelsaffär, bensinmack och bank.

I Mörsil hittar du också hembygdsgården Römmen med skogsmuseum och Kretsloppshuset som är populära besöksmål. När du åker mellan byarna ska du hålla utkik i vägkanten, den är artrik med massor av orkidéer och sommarblomster.

Mörsil ligger ca 25 min med bil från Åre och ca 55 min från Östersund.
Sedan vintern 2012 trafikeras järnvägsstationen av Norrtåg på sträckan Sundsvall - Trondheim

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.