Gärdinsvägen 22, Strömsund

Pris

750 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Gärdinsvägen 22, Strömsund (Strömsund)

Familjevilla på lummig tomt

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  92 m²
 • Tomtarea
  1 496 m²
 • Driftskostnad
  34 550 kr/år

Välkommen till en charmig villa där nuvarande ägare bl.a bytt tak, installerat fiber, fjärrvärme och dränerat under de senaste åren. Villan är bra belagen på lummig och uppväxt tomt i omtyckt villaområde i centrala Strömsund. Detta charmiga 1-plans hus med källare som med sina härliga fönstersättningar får ett trivsamt ljusinsläpp till varje rum. Huset har generösa umgängesytor i vardagsrum, gillestuga och kök. I det rymliga vardagsrummet finns gott om utrymme och härifrån finns utgång till altan med tak. I gillestugan finns en värmande öppen spis där man gärna samlar släkt och vänner för att mysa under kalla höst och vinterkvällar. Husets trivsamma och praktiska planlösning erbjuder 3-4 sovrum och här finns mycket goda förvaringsutrymmen. Badrum renoverades 2002 med dusch och WC. Altanen har härligt solläge där ni kan njuta av härliga sommarkvällar. Huset har ett praktiskt garage, redskapsbod, och här erbjuds ni en grönskande och uppväxt tomt där barn med spring i benen kan leka. Huset ligger med bekväm närhet till centrum, skola, fritids och förskola.

Bor man i Strömsund är det nära till service. Inom bara några hundra meter finns både hälsocentral och centrum. I Strömsund finns ett flertal förskolor, två grundskolor, ett högstadium och ett gymnasium. Strömsunds centrum har stor variation av butiker att erbjuda och här bor man nära naturen.

Välkommen på visning!!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  92 m²
 • Biarea
  90 m²
 • Tomtarea
  1 496 m²
 • Beteckning
  Ekorren 13
 • Pantbrev
  166 200 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING:
ENTRÈ
När ni kliver in genom entrédörren möts ni av en mindre entréhall som förgrenar mot hallen och till trappan som tar er ner i källarplan. Här ligger en plastmatta och det är tapet på väggarna.

HALL
Hallen förgrenar mot våningsplanets samtliga rum. Här finns hatthylla. På golvet ligger en plastmatta och väggarna har tapet. Här finns dörr till utrymme där stege finns som enkelt tar er upp till vinden. Garderob

BADRUM
Badrummet renoverades i början av 2000-talet med klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med: WC, spegel, handfat och dusch. WC och handfat är original i härlig färg. El-golvvärme.

SOVRUM 1
Här är det plastmatta och tapetserade väggar. I rummet finns 3 garderober,

SOVRUM 2
Här ligger en plastmatta på golvet och väggarna är tapetserade. Rummet har sex garderober. Fönster utbytt till 3-glas för några år sedan.

VARDAGSRUM
Ett härligt och rymligt vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. I vardagsrummet ligger en fin stavparkett och väggarna har strukturtapet. Härifrån finns utgång till altan med tak. Detta rum går enkelt att dela av ifall man behöver ytterligare ett sovrum

KÖK
Ett rymligt kök med plats för matbord. Köket har gott om skåp och lådor och här finns bra arbetsytor. Köksluckor är folierade och här finns en köksö med överskåp. Ovanför arbetsytor och diskho sitter ett kakel som stänkskydd samt specerifack. Köket är utrustat med: Kombinerad kyl/frys (Cylinda), spis med ugn Husqvarna), och fläkt (Bacho), Förberett för diskmaskin.

RUMSBESKRIVNING KÄLLARE:

HALL:
Källarens hall förgrenar mot samtliga rum på detta plan. Här ligger ett betonggolv och det är målade väggar.

MATKÄLLARE:
Här är det målade väggar och tegelgolv. Här finns hyllor och potatisbinge.

SOVRUM 3
Detta sovrum har panelade väggar och på golvet ligger en plastmatta.

TVÄTTSTUGA/DUSCH
Här är det betonggolv och målade väggar. Det finns tvättmaskin (Cylinda), tvättho och duschkabin. Här är det betonggolv och målade väggar. Det finns golvbrunn och 3 garderober.

WC
Ett mindre WC-rum i anslutning till tvättstugan. Här är det plastmatta och tapetserade väggar. Här finns WC, handfat och spegelskåp.

TORK/STRYKRUM
I anslutning till tvättstugan finn ett praktiskt torkrum med arbetsbänk, garderob och mangel. Här ligger en träfiberskiva på golvet och väggarna är målade.

FÖRRÅD
Detta förråd ligger delvis under trappan som går till källaren. Här är det målade väggar och golv. Här finns frysbox, två garderober och hyllor.

PANNRUM
Här är det målade väggar och betonggolv. Här finns fjärrvärmeanläggningen, hyllor och golvbrunn.

GILLESTUGA
Ett socialt och trivsamt rum med murad öppen spis. På golvet ligger en plastmatta, tre av väggarna kläs med träpanel och den fjärde i dekorativt tegel. Trätak.

TV

Via fiber.

Internet

Fiber (Servanet)

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 planshus med källare
 • Byggår
  1961
 • Grund
  Källargrund (betongplatta på mark)
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Tegel
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  2-glasfönster
 • Nätbolag
  Eon
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2020-09-17
 • Prestanda
  73 kWh/m²/år
 • Energiklass
  C
Renoveringar

2002 Badrum entréplan. 2007 Dränerat. 2010 Fjärrvärme. 2013 Plåttak och hängrännor. 2013 Altan tak. 2016 Fiber.

Övrigt

Det finns tråd installerad vid tomtgräns för robotklippare.

Exteriör

Tomt

En uppväxt tomt med härliga grönytor och grusade kör och gångytor. På tomten finns buskar, rabatter, träd och mot granne och gatan ramas tomten fint in av en lummig häck.

Slinga för robotgräsklippare finns nedlagd vid tomtgräns och ingår. (Robotgräsklippare ingår ej)

Uteplats

Altan: Altan som ligger i söderläge. Altanen har en vindskyddande vägg samt tak. På altanen finns eluttag.

Bilplats

Garage: Garage med plats för 1-2 bilar
Parkeringsplatser: Finns gott om utrymme till parkering på tomten.

Övriga byggnader

Garage: Gjuten platta och arbetsbänk. Garaget har enkelport men det ryms plats för två bilar.
Förråd: Här finns redskapsbod och förråd.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  19 880 kr
 • El
  3 370 kr
 • Vatten/avlopp
  5 100 kr
 • Renhållning
  1 700 kr
 • Försäkring
  4 500 kr

Totalt: 34 550 kr/år

Taxering
 • Totalsumma
  411 000 kr
 • Byggnad
  317 000 kr
 • Mark
  94 000 kr
 • Värdeår
  1961
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  3 082 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Tomtindelning Stadsplan

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av OBM-gruppen och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Gärdinsvägen 22
Gärdinsvägen 22
Kök
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Hall
Hall
Hall
Hall
Entré
Entré
Gillestuga
Gillestuga
Gillestuga
Gillestuga
Pannrum
Pannrum
Pannrum
Pannrum
WC i källaren
WC i källaren
Tvättstuga
Tvättstuga
Tvättstuga
Tvättstuga
Sovrum i källare
Sovrum i källare
Förråd/matkällare
Förråd/matkällare
Gärdinsvägen 22 - 6344web
Gärdinsvägen 22 - 6344web
Strykrum i källare
Strykrum i källare
Gärdinsvägen 22
Gärdinsvägen 22
Gärdinsvägen 22
Gärdinsvägen 22
Förrådsbyggnad
Förrådsbyggnad
Infart mot garage
Infart mot garage
Gärdinsvägen 22
Gärdinsvägen 22

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.