Freskvägen 7, Söder

Slutpris

900 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Freskvägen 7, Söder (Östersund)

Ljus etta med sovalkov & renoverat kök i populära Brf Lommen!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  32 m²
 • Våningsplan
  2 av 4
 • Månadsavgift
  1 753 kr

Välkomna till denna trivsamma etta i populära Brf Lommen på söder. Bra läge med närhet till både butiker och Storsjö strand.

Lägenheten har ljusa ytskikt och ett flertal fönster vilket gör att den känns ljus och luftig. Hallen har ett snyggt och praktiskt klinkergolv, utrymme för klädavhängning och garderober som underlättar förvaringen. Vidare in i rummet så finns det plats för soffa, soffbord, byråer och matplats allt utifrån era behov och önskemål. Den praktiska sovalkoven rymmer dubbelsäng och kan enkelt avgränsas mot rummet. Det välplanerade och modernt renoverade köket är utrustat med stilrena vita luckor, bänkskivor i massiv ek och moderna vitvaror med induktionshäll. Badrummet går även det i ljusa toner med kakel och klinker och är utrustat med dusch och tvättmaskin. Reparationsfond på drygt 7.000kr ingår!

Detta är ett mycket ekonomiskt boende där det i avgiften ingår bredband, bostadsrättstillägg till hemförsäkringen och i föreningen har man gemensamhetsel.
I källaren i samma hus finns ett rymligt förråd med praktiskt förvaringsutrymme som följer med lägenheten.

HSB Lommen är en mycket omtyckt och välskött bostadsrättsförening. På innergården finns gräsmatta, svartvinbärsbuskar och lekplatser. I föreningen finns övernattningsrum, hobbyrum/snickarrum, bastu/relax och fem mycket välskötta tvättstugor. Området har goda kommunikationer och det finns bra utbud av restauranger samt nära till matvarubutiker. Det finns cykelbana som går in till stan eller mot Odensala/Torvalla. Vill man promenera finns det fina strövområden nere vid Minnesgärdet där man också når Storsjön som erbjuder både sommar och vinteraktiviteter.

Välkomna på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Bilder

Välplanerat kök
Välplanerat kök
Freskvägen 7
Freskvägen 7
Rymligt badrum med dusch och tvättmaskin
Rymligt badrum med dusch och tvättmaskin
Välkomna in!
Välkomna in!
Praktisk sovalkov
Praktisk sovalkov
Öppen planlösning mellan kök och allrum
Öppen planlösning mellan kök och allrum
Stilrent renoverat kök
Stilrent renoverat kök
Allrum mot kök
Allrum mot kök
Allrum med utrymme för sällskapsmöbler
Allrum med utrymme för sällskapsmöbler
Allrum
Allrum

Planlösning

Område

I närheten

Här bor man bekvämt med mycket goda kommunikationer med bussar som trafikerar Rådhusgatan. Bra utbud av restauranger (Thairestaurang och flera pizzerior) och nära till matvarubutiker (Lidl och Willys). Det finns cykelbana som går in till stan eller bort till Torvalla. Vill man promenera finns det fina strövområden nere vid Minnesgärde där man också når Sverigeleden.