Lugnviksvägen 152, Lugnvik/Bystranden

Accepterat pris

5 250 000 kr

Visningar
 • 23/9
  23/9, 16:30–17:15 Vänligen anmäl er till visningen!
Lugnviksvägen 152, Lugnvik/Bystranden (Krokom)

Praktiskt bostadshus med attraktivt läge!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  164 m²
 • Tomtarea
  984 m²
 • Driftskostnad
  52 300 kr/år

Med strandnära läge vid Storsjön på lugn villagata ligger detta moderna bostadshus som har vackra sällskapsutrymmen med fantastiskt ljusinsläpp och utsikt mot Storsjön. Här bor ni med naturen, skogen och vattnet som granne och har en insynsskyddad trivsam miljö endast 10 minuter från Östersund. Bostadshuset har vattenburen golvvärme och allmänt hög standard.

Rymligt vardagsrum som har en härlig avkopplande miljö där familjen kan umgås samt står redo för trevliga middagar med både släkt och vänner. Utgång till stor möblerbar balkong med sol hela dagen som ligger mot Storsjön där ni kan njuta av lugnet och ställa ordning trevliga grillmiddagar under sommaren. Utbyggt kök med plats för stort matbord. Köket har härliga arbetsytor för matlagning samt gott om förvaringsutrymmen och moderna vitvaror. Utgång till altan där frukosten kan dukas fram under varma sommardagar. Stilrent renoverat badrum som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschvägg. Här finns också fyra rymliga sovrum samt ytterligare ett som kan återskapas vid behov. Praktisk tvättstuga med groventré. Tvättstugan har duschkabin och fungerar utmärkt för hantering av smutsiga ytterkläder och klädvård. Stor möblerbar hall som har stora utrymmen. Isolerat dubbelgarage med förrådsdel och friggebod.

Här bor ni på lugn barnvänlig återvändsgata med närhet till badstränder vid Storsjön. Huset har stor balkong mot vattnet som har rikligt med eftermiddags- och kvällssol. Njut av trevliga promenader vid Storsjön och i närliggande skogsområden. Närhet till förskola och skola.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  4 st
 • Boarea
  164 m²
 • Tomtarea
  984 m²
 • Beteckning
  Byn 1:137
 • Pantbrev
  1 300 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: PLANLÖSNING
Praktisk smart planlösning med vattenburen golvvärme där vardagsrum och kök är placerat i anslutning till balkong mot Storsjön och altan lämplig för morgonkaffet. Utbyggt kök med plats för stort matbord. Fyra rymliga sovrum samt stor klädkammare. Renoverat badrum och tvättstuga med groventré. Möblerbar hall samt gästtoalett.

VARDAGSRUM
Nyrenoverat vardagsrum som har slipat ekparkettgolv, målade väggar och generösa fönsterpartier åt tre håll som ger ett fantastiskt ljus. Här går det att återskapa ett sovrum vid behov. Utgång till möblerbar balkong som har eftermiddags- och kvällssol. Här kan ni njuta av lugnet mot Storsjön. Infravärme förlänger kvällen ytterligare. Fönstren har solskydd för bättre inomhusklimat.

KÖK
Renoverat utbyggt kök, från -09, som har plats för stort matbord vid burspråk mot altanen. Nya stommar och vita köksluckor med dämpade utdragslådor och överskåp. Granitbänkskiva och vacker mosaik som stänkskydd. Infällda spotlights som bänkbelysning. Engreppsblandare och dubbelho. Köket är maskinellt utrustat med stor svart kyl & frys, induktionshäll, fläktkåpa, inbyggd varmluftsugn & micro samt svart diskmaskin. Samtliga vitvaror är från -09. Ekparkettgolv, målade väggar och dimbara infällda spotlights i taket. Utgång till trevlig frukostaltan.

SOVRUM
Sovrum (1) har ekparkettgolv, målade väggar, två garderober och fönster åt två håll. Sovrum (2) har trägolv i lönn, tapet, två garderober och fönster mot skogsområde. Sovrum (3) har trägolv i Lönn, målade väggar och fönster mot skogsområde. Utanför sovrum (2) finns en stor klädkammare.

MASTER BEDROOM
Master bedroom har trägolv i lönn, målade väggar, garderobsvägg och fönster mot gavel/ skogsområde.

BADRUM
Badrum, renoverat -11, som har klinker, golvvärme, helkaklade väggar och infällda dimbara spotlights i taket. Utrustat med duschvägg, dubbla tvättställ med lådor, spegel med infälld belysning, tre högskåp, handdukstork och vägghängd wc-stol.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med groventré. Matta och målad väv. Ny tvättho med underskåp. Praktisk bänkskiva med underskåp och överskåp för praktisk förvaring. Torkskåp. Duschkabin med bastufunktion. Tvättmaskin från -15 och torktumlare av något äldre modell. IVT pump bytt -06.

TOALETT
Med ingång från hallen finns en stor handikapp anpassad toalett som har klinker, vattenburen golvvärme, helkaklade väggar och infällda dimbara spotlights i taket. Utrustat med tvättställ med lådor, spegel och vägghängd wc-stol.

HALL
Rymlig hall som har ekparkettgolv och tapet med fondvägg. Trevlig entré med farstukvist.

TV

Antenn. Nuvarande ägare har boxerabonnemang.

Internet

Bredband via fiber för internet, tv och telefoni.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1-planshus
 • Byggår
  1991
 • Grund
  Krypgrund
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Stående träpanel
 • Tak
  Betongtakpannor
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  Värmepump med vattenburen golvvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Mekanisk till-/ frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2020-08-27
 • Prestanda
  98 kWh/m²/år
 • Energiklass
  D
Renoveringar

2006: Byte värmepump. 2008: Renovering toalett. 2009: Renovering kök och vitvaror. 2011: Renovering badrum. 2012: Ommålning av panel på samtliga byggnader. Nya ytterdörrar på hus och garage samt nya automatiska garageportar.

Exteriör

Tomt

Trevlig insynsskyddad tomt.

Uteplats

Möblerbar balkong med infravärme mot Storsjön som har eftermiddags- och kvällssol. Altan mot köket som har trevlig vy. Uteplats vid friggebod på tomten.

Bilplats

Isolerat dubbelgarage på betongplatta med förrådsdel. Automatiska fjärrstyrda garageportar.

Övriga byggnader

Friggebod och lekstuga.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  37 900 kr
 • Vatten/avlopp
  7 300 kr
 • Sotning
  2 000 kr
 • Försäkring
  5 100 kr

Totalt: 52 300 kr/år

Driftskostnader för nuvarande ägare. I uppvärmning ingår hushållsström.

Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Taxering
 • Totalsumma
  3 099 000 kr
 • Byggnad
  2 165 000 kr
 • Mark
  934 000 kr
 • Värdeår
  1991
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 349 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Detaljplan

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex 2020-08-27 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 1 000 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Bostadshus med högt läge och vacker utsikt!
Bostadshus med högt läge och vacker utsikt!
Härlig miljö nära Storsjön!
Härlig miljö nära Storsjön!
Fastighet med insynsskyddat läge mot skogsområde.
Fastighet med insynsskyddat läge mot skogsområde.
Välkomna till denna praktfulla villa.
Välkomna till denna praktfulla villa.
vardagsrum med fantastisk ljus och atmosfär.
vardagsrum med fantastisk ljus och atmosfär.
Avkopplande del av vardagsrummet.
Avkopplande del av vardagsrummet.
Vardagsrum mot stor matplats.
Vardagsrum mot stor matplats.
Vacker utsikt från matplatsen.
Vacker utsikt från matplatsen.
Mycket ljusinsläpp mot Storsjön!
Mycket ljusinsläpp mot Storsjön!
Generösa fönsterpartier.
Generösa fönsterpartier.
Vy mot Storsjön!
Vy mot Storsjön!
Balkong med sol hela dagen!
Balkong med sol hela dagen!
Bra utrymme för matgrupp och vilstolar.
Bra utrymme för matgrupp och vilstolar.
Vacker vy!
Vacker vy!
Renoverat kök med härlig rymd!
Renoverat kök med härlig rymd!
Modernt och stilrent!
Modernt och stilrent!
Matbord med mycket ljus!
Matbord med mycket ljus!
Kök med utgång till altan.
Kök med utgång till altan.
Altan för frukost & morgonkaffe.
Altan för frukost & morgonkaffe.
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Påkostat badrum!
Påkostat badrum!
Duschvägg
Duschvägg
MAster bedroom som ger lugn.
MAster bedroom som ger lugn.
Förvaring i master bedroom.
Förvaring i master bedroom.
Sovrum (2)
Sovrum (2)
Sovrum (3)
Sovrum (3)
Sovrum (4)
Sovrum (4)
Tvättstuga med duschkabin.
Tvättstuga med duschkabin.
Groventré i tvättstuga.
Groventré i tvättstuga.
Stor välkomnande hall.
Stor välkomnande hall.
Hall mot vardagsrum och kök.
Hall mot vardagsrum och kök.
Gästtoalett.
Gästtoalett.
Entré med farstukvist.
Entré med farstukvist.
Närhet till Storsjön och badstrand.
Närhet till Storsjön och badstrand.
Stenlagd gång och uteplats.
Stenlagd gång och uteplats.
Friggebod
Friggebod
Lekstuga
Lekstuga
Frukostaltan
Frukostaltan
Vacker vy från tomten.
Vacker vy från tomten.
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.