Taptogränd 16

Accepterat pris

975 000 kr

Högsta bud

950 000 kr

Visa budhistorik
 • Bud Datum
 • 950 000 kr 07/09 10:15 1
Visningar

Är du intresserad av en visning?

Taptogränd 16 (Östersund)

Renoverad gavellägenhet med ett kök som har karaktär!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  62 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  3 540 kr

Välkommen till en stilrent renoverad 2:a i gavelläge på Körfältet!

Den rymliga lägenheten har ett genomgående tema och stil på väggar, golv och inredning. Den snygga parketten följer genom kök, hall, sovrum och vardagsrum. Ljusgrå tapeter i hela lägenheten, med en lite mörkare tom i sovrummet. Köket är rymligt med bra förvaring och plats för matbord för 4-6 personer! Fullhöjds kyl och frys, liksom diskmaskinen, är inbyggda bakom köksluckor och det ger ett enhetligt uttryck till de karaktärsstarka, svarta luckorna. Ljusa bänkskiva och väggar kompletterar bra i färgsättningen. Maten lagar du sedan smidigt på induktionshällen samt i inbyggnadsugnen och inbyggnadsmicron. I den rymliga hallen finns bra med plats för avhängning med även en klädkammare för ytterligare förvaring. Sovrummet är vilsamt med grå tapeter och en vitmålad liggande träpanel som fondvägg. I vardagsrummet möblerar du lättsamt med soffmöbel, men även en matgrupp får plats om så önskas. Utgång till balkongen som har sol under hela eftermiddagen och kvällen. Äldre badrum med badkar.

På Körfältet bor du med närhet till mycket såsom Lillänge köpcenter och Tegelplan, samtidigt som Östersund centrum och Campus endast är ett par kilometer bort. I Brf Kusken finns
tvättstuga, grovtvättstuga, gästrum med plats för fyra personer, uteplatser, hobbyrum, cykelrum, kabel-TV m.m. I mitten på varje gård finns det lekplatser för det yngre med bland annat rutschkanor och sandlådor.

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  2 r.o.k.
 • Sovrum
  1 st
 • Boarea
  62 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  35 / 1101

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

Rumsbeskrivning:

KÖK
Det renoverade köket färdigställdes 2019 med svarta, släta luckor, parkettgolv och ljusa väggar. Maskinellt är det otroligt bra utrustat med fullhöjds kyl och frys, diskmaskin, indusktionshäll, spisfläkt, inbyggnadsugn och -micro. Bänkbeslysningen har en moderns design och täcker hela undersidan av väggskåpet vilket ger en väl upplyst bänkskiva med mindre skuggeffekt. Matplatsen är stor och ni kan duka upp med ett matbord för 4-6 personer.

VARDAGSRUM
Härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från stora fönster vid balkongen. Samma parkettgolv som är lagt i kök, hall och sovrum. Ljust grå väggar. Det går utmärkt att möblera med både soffa och matgrupp om så önskas.

SOVRUM
I sovrummet går de gråa väggarna i en aningen mörkare tom, men rummet ljusas samtidigt upp av fondväggen som är gjord av en vitmålad, liggande träpanel. Överst på fondväggen finns en inbyggd ljusslinga som ger ett effektfullt sken.

BADRUM
Äldre badrum med kakel och klinker. Tack vare gavelläget på lägenheten finns här ett fönster som ger naturligt dagsljus! Wc, handfat, badkar samt tvättmaskin (funktion okänd).

HALL
Hallen som sammanknyter lägenhetens alla rum har det genomgående parkettgolvet och ljusgrå väggar, samt en fondvägg av vitmålad, liggande träpanel likt som i sovrummet. Det finns bra med plats för hatthylla, men också en rejäl klädkammare med hyllor och klädstång.

Internet

ingår i månadsavgiften

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
 • Byggår
  1969-70
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2017-04-26
 • Prestanda
  146 kWh/m²/år
 • Energiklass
  D

Ekonomi

 • Månadsavgift
  3 540 kr
 • Andel i BRF
  0,3570 %
 • Andel av årsavg.
  0,3570 %
 • Repfond
  1 994 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 183 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  473 kr
 • Pantsatt
  Ja
Driftskostnader

Inga driftskostnader att redovisa

Bostadsrätts­förening

HSB´s brf Kusken
 • Äkta förening
  Ja

HSB Brf Kusken byggdes i slutet av 1960-talet och består av 256 bostadsrätter och 34 hyreslokaler fördelade på 16 hus och 4 gårdar.
Alla som bor i Brf Kusken har tillgång till tvättstuga, grovtvättstuga, uteplatser, hobbyrum, cykelrum, kabel-TV, intern-TV m.m. I mitten av varje gård finns det lekplatser för de yngre med bland annat rutschkanor och sandlådor.

I Brf Kusken har man nära till "allt"; ett lämpligt gång- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna, grönområden med kilometervis av motions- och skidspår alldeles intill knuten, dagis, 1-5 Körfältsskolan / 6-9 skola Parkskolan och innetorget Reveljen med pizzeria, fritidsgård, trafikskola och bageri. Köpcentret Lillänge samt en bensinmack med långa öppettider.

Läs mer på https://www.brfkusken.se/

Ekonomi

2012 höjdes avgifterna med 3 % på lägenheterna. Vid årsskiftet 2013 höjdes avgifterna med 3,5 %, detta pga av ökade fjärrvärmekostnader bl.a.
2015 höjdes årsavgiften med 3 %. 2016 höjdes månadsavgiften 2 %. 2020 höjdes månadsavgiften 0,5%

Renoveringar

Kommande:
Solceller för el skall installeras på garagetaken, garage ska målas. Soldäck på varje innergård är under uppförande.

2020
-Nya plåttak på garage

2018
-Elektroniska informationstavlor samt elektroniskt låssystem.

2016
- IMD - på el i lgh. Avläst el debiteras kvartalsvis i efterskott.
- Byte av värmekulvert och vattenledning på Reveljgränd.

2013
- Nya balkongdörrar
- Byte av värmekulvert.
- Utegym

2012
- Relining av stammarna i Reveljgränd är gjord.
- OVK gjord 2012-2013

2011
- utökades antalet parkeringsplatser.
- målningen av balkongerna avslutades.
- relining av avloppsstammar pågår. Taptogränd färdigt.
- gaveldörrar utbytta till aluminiumdörrar.

2010
- balkonger och lekplatser målades.
- entréer renoverades.
- relining av avloppsstammar.
- nya motorvärmaruttag med fjärrstyrning och vägbommar monterades.

Övrigt

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar 500 kr/person och årsavgiften är 200 kr/hushåll. Andelsavgiften återbetalas den dagen man väljer att kliva ur som medlem i HSB.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 520 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.
Annonsering av slutpris på InternetStorsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Kök
Kök
Kök
Kök
Matplats
Matplats
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Balkong
Balkong
Balkong
Balkong
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Badrum
Badrum
Hall
Hall
Hall
Hall
Hall
Hall
Taptogränd 16
Taptogränd 16
Innergård
Innergård
Taptogränd 16
Taptogränd 16

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.