Bringåsen 156, Bringåsen

Accepterat pris

3 450 000 kr

Intresserad?

Denna villa är ännu inte till salu, men meddela oss gärna om du vill veta när den läggs ut till försäljning!

Bringåsen 156, Bringåsen (Östersund)

Nybyggt i Bringåsen

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  215 m²
 • Tomtarea
  2 575 m²
 • Driftskostnad
  31 285 kr/år

Välkommen till denna moderna och sociala familjevilla, belägen på charmig villagata i trivsamma och lantliga Bringåsen. Bostadshuset uppfördes under 2014 och färdigställts med övervåning och extra badrum under 2020. Utöver ett fantastiskt boende erbjuds ni ett praktiskt och rymligt dubbelgarage där det finns en modern och intäktsbringande gästlägenhet.

En välkomnande och praktisk hall tar er in i husets hjärta, det kombinerade köket och vardagsrummet om 65 rymliga kvadratmeter. Här bjuder man gärna in vänner och bekanta på sociala tillställningar. Här finns ett modernt IKEA-kök med gott om utrymmen på arbetsbänkar och köksö. gott om utrymme för stort matbord och tv-hörna. Härifrån kommer man åt den insynsskyddade altanen på huset baksida där man med nöje kan placera grillen. På detta plan finns tre rogivande sovrum där det större har egen rymlig walk in closet och eget badrum. Utöver detta finns ytterligare ett fräscht badrum med dusch och en praktisk groventré med tvättmaskin och torktumlare. På övre plan finner ni ett sovrum samt ett extra vardagsrum som blir perfekt som krypin för barnen. Huset erbjuder de bekvämligheter som den moderna familjen önskar såsom vattenburen golvvärme, bra isolering som ger låga driftskostnader och härlig utemiljö för både vuxna och barn.

Dubbelgaraget har plats för två bilar och längst in finns arbetsbänk och ett kombinerat förråd/teknikrum. På garagets övre plan finner ni gästlägenheten om ett rum med kök och ett stilrent badrum.

Här bor ni i en lugn och trivsam by. Till Östersund är det ca 1 mil. Länstrafiken sköter busstrafiken som passerar Bringåsen regelbundet under vardagar och helger. Barnen går på Bringåsens skola upp till F-6. Skolan är liten och trevlig och här leker alla barn med alla. Säljarna upplever att skolan är lärartät och barnen får bra individanpassad undervisning. I närhet till skolan finns skogen där det finns grillplats och en lekbana med lite olika hinder. Från Bringåsen tar det ca 7 minuter med bil till Lillänge köpcentrum.

Varmt välkomna på visning!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Bilder

Bringåsen 156
Bringåsen 156
Bringåsen 156
Bringåsen 156
Vardagsrum och kök
Vardagsrum och kök
Badrum 1
Badrum 1
Matplats
Matplats
Vardagsrumsdel
Vardagsrumsdel
Gott om arbetsytor
Gott om arbetsytor
Köksö
Köksö
Altan på baksidan
Altan på baksidan
Entré
Entré
Baksidan med pergola och odlingslådor
Baksidan med pergola och odlingslådor
Bringåsen 156
Bringåsen 156

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.