Storsjöstråket 14, Storsjö Strand

Accepterat pris

2 475 000 kr

Högsta bud

2 510 000 kr

Visa budhistorik
 • Bud Datum
 • 2 510 000 kr 17/09 19:45 1
 • 2 485 000 kr 17/09 18:18 2
 • 2 475 000 kr 13/09 13:45 1
Visningar

Är du intresserad av en visning?

Storsjöstråket 14, Storsjö Strand (Östersund)

Bostad vid Storsjöns strand som har unika egenskaper och fantastiskt läge!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  69 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  3 554 kr

Nu kan vi med glädje presentera ytterligare en av bostadsrätterna på Storsjö strand som har unika egenskaper och karaktär med stort fokus på kvalité! Bostaden har tre praktiska uteplatser som är användbara både för avkoppling och för lämplig möblering samt förvaring. Planlösningen är mycket genomtänkt där ni har öppna ytor i sällskapsutrymmena med en härlig rymd och atmosfär. Generösa fönsterpartier ger mycket bra ljusinsläpp och en trevlig utsikt. Storsjö strand är en unik plats som erbjuder ett kvalitativt boende. Här följer du årstidernas växlingar på nära håll och varje dag börjar med att du bjuds på en vacker utsikt mot Storsjöns vatten.

Välkomna in i bostaden som direkt från hallen öppnar upp sig med ett fantastiskt ljus som strömmar genom lägenhetens stora fönsterpartier. Utanför entrédörren har ni en egen unik uteplats som är användbar för förvaring av era personliga tillhörigheter som ni inte vill ta in i bostaden. Kök och vardagsrum har en öppen ljus planlösning med en bardel och ett arbetskök där allt finns inom bekvämt avstånd både för trevliga middagar och förvaring. Möblerbar härlig altan mot Storsjön och den välplanerade innergården. Här kommer ni att kunna njuta av lugnet och mycket sol under eftermiddagen. Det blir en oas att trivas på. På den inglasade balkongen mot stadens centrala delar kommer ni med glädje avnjuta frukosten och kanske i sällskap men någon av era bästa vänner. Rymligt sovrum med skjutdörrsgarderober. Stilrent badrum som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschvägg med glasskiva. I hallen är det skjutdörrsgarderober och bra utrymme för ytterkläder.
Här bor ni centralt i Östersund vid Storsjöns strand i anslutning till stadens puls och hela utbudet av butiker, restauranger samt annan service.

Detta är en drömlägenhet som har en genomtänkt, stilren planlösning och materialval. Kort sagt något helt unikt för Östersund.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  2 r.o.k.
 • Sovrum
  1 st
 • Boarea
  69 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Hiss
  Ja
 • Lägenhetsnr
  14:1101 / 1101

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: PLANLÖSNING
Lägenhet av hög kvalité med kök i öppen planlösning mot vardagsrum på 42 kvm samt stora fönsterpartier som erbjuder vacker utsikt från balkonger mot Storsjön mot stadens centrala delar. Möblerbara balkonger samt extra loft/ balkong vid entrén för praktisk förvaring. Rymligt sovrum som inbjuder till lugn och hel garderobsvägg. Badrum som har duschhörna med glasvägg samt tvättmaskin och torktumlare. Hall med klinkergolv. Enhetligt enstavigt ekparkettgolv i sällskapsutrymmen och sovrum.

KÖK
Kök i öppen planlösning mot vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier och utgång till trevlig frukostbalkong med förmiddagssol som är inglasad. Kök från Ballingslöv med vita köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. Dämpade utdragslådor och överskåp. Laminatbänkskiva, nedfälld diskho och engreppsblandare. Vitt kakel som stänkskydd. Köket är maskinellt utrustat med stor vit kyl & frys, induktionshäll, köksfläkt, inbyggnads ugn & micro samt integrerad diskmaskin. Enhetligt enstavigt ekparkettgolv, vitmålade väggar och tak.

VARDAGSRUM
Vardagsrum på 22 kvm med härlig rymd och atmosfär. Enhetligt enstavigt ekparkettgolv, vitmålade väggar och tak. Utgång till möblerbar balkong på 6 kvm som har härligt med eftermiddagssol. Trevlig utsikt mot Storsjön.

SOVRUM
Sovrum på 13 kvm som har enstavigt ekparkettgolv, vita målade väggar, vitmålat tak och hel garderobsvägg med skjutdörrar. Fönster med utsikt mot staden.

BADRUM
Badrum har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna med glasvägg, badkar, tvättställ med låda, vägghängd wc-stol och handdukstork. Mörk laminatbänkskiva över tvättmaskin och torktumlare. Vita skåpluckor på överskåp. Infällda spotlights i taket.

HALL
Hall med klinkergolv, vitmålade väggar och tak. Garderober med skjutdörrar. Bra utrymme för ytterkläder. Mellan låsbar loftdörr och lägenhetsdörr finns praktisk balkong för personliga tillhörigheter.

TV

Ansluten till stadsnätet där basutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.

Internet

Ansluten till stadsnätet. Leverantör: Alltele. Hastighet : 100/100 Mbit/sek.

IP-Telefon: Ansluten till Jämtkrafts Stadsnät. Leverantör Alltele

Brf Storsjö Strand är gruppansluten till Alltele och kostnaden för TV (grundutbud), IP-Telefoni och bredband uppgår till 199kr/månaden. Denna kostnad debiteras tillsammans med avgiften till föreningen.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggår
  2017
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk till- och frånluft.
Energideklaration
 • Status
  Ej utförd
Renoveringar

På stora balkongen är det lagt trätrall i Teak. På den inglasade balkongen är det filtmatta.

Exteriör

Uteplats

Balkong på 6 kvm mot Storsjön med eftermiddagssol. Inglasad balkong på 4 kvm mot staden med förmiddagssol. Loft/ balkong mot entrén för praktisk förvaring.

Övriga utrymmen

I källaren som nås med hiss finns varmgarage, källarförråd till varje lägenhet, cykelförråd, vallningsrum, möjlighet till skoterplats och grovtvättstuga.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  3 554 kr
 • Andel i BRF
  1,6180 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 183 kr
 • Pantsättningsavg.
  473 kr

I månadsavgiften ingår värme, vatten,

Driftskostnader
 • El
  250 kr
 • Försäkring
  100 kr

Totalt: 350 kr/mån

Driftskostnader för nuvarande ägare.

Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Bostadsrätts­förening

Brf Storsjö Strand
 • Lägenheter
  53 st
 • Lokaler
  3 st
 • Äkta förening
  Ja

Bostadsrättsförening Storsjöstrand består av 53 bostadsrättslägenheter samt 3 lokaler. På fastigheten finns det även 44 garageplatser samt 2 skoter/ MC-platser.

Ekonomi

Föreningen följer den ekonomiska planen som har en prognostiserad hyreshöjning per år på 2%. Höjningen avser främsta ökade driftskostnader.

Gårdsplan

Egen innegård planerad av landskapsarkitekt med grillplats, lekyta och sittytor.

Övrigt

I varje trappuppgång finns hiss och innerdörrar i fastigheten har elektroniska dörröppnare.

Övrig information

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 600 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Hantering av personuppgifter
Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkomna till Storsjö strand
Välkomna till Storsjö strand
Vardagsrum med fantastiskt ljus & atmosfär.
Vardagsrum med fantastiskt ljus & atmosfär.
Öppen planlösning mellan kök & vardagsrum
Öppen planlösning mellan kök & vardagsrum
Modernt kök där allt finns inom bekvämt avstånd.
Modernt kök där allt finns inom bekvämt avstånd.
Inglasad balkong redo för frukostkaffe!
Inglasad balkong redo för frukostkaffe!
Njut av morgonsolen.
Njut av morgonsolen.
Trevlig inramning!
Trevlig inramning!
Bra förvaring & arbetsytor.
Bra förvaring & arbetsytor.
Kök mot trevlig matplats.
Kök mot trevlig matplats.
Matplats i öppen miljö!
Matplats i öppen miljö!
Matplats mot vardagsrum.
Matplats mot vardagsrum.
Mycket ljusinsläpp.
Mycket ljusinsläpp.
Möblerbar balkong mot Storsjön.
Möblerbar balkong mot Storsjön.
Kopp av och bara njut.
Kopp av och bara njut.
Användbar för trevlig samvaro.
Användbar för trevlig samvaro.
Eftermiddagssolen ger härlig värme.
Eftermiddagssolen ger härlig värme.
Trevlig innergård.
Trevlig innergård.
Matplats mot hall.
Matplats mot hall.
Mycket ljus från generösa fönsterpartier.
Mycket ljus från generösa fönsterpartier.
Fönster mot innergården.
Fönster mot innergården.
Matplats
Matplats
Vardagsrum för avkoppling och samvaro.
Vardagsrum för avkoppling och samvaro.
Vardagsrum med balkong.
Vardagsrum med balkong.
Vardagsrum
Vardagsrum
Lättmöblerat och ljusa ytskikt.
Lättmöblerat och ljusa ytskikt.
Kombinerat badrum & tvättstuga.
Kombinerat badrum & tvättstuga.
Duschvägg
Duschvägg
Tvättavdelning
Tvättavdelning
Stilrent och snyggt!
Stilrent och snyggt!
Sovrum
Sovrum
Sovrum med dubbla fönster.
Sovrum med dubbla fönster.
Garderobsvägg
Garderobsvägg
Från hall/ entré är det mycket ljus.
Från hall/ entré är det mycket ljus.
Hall
Hall
Hall
Hall
Låst utrymme för personliga tillhörigheter vid entrén.
Låst utrymme för personliga tillhörigheter vid entrén.
Eget låst loft/ balkong.
Eget låst loft/ balkong.

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.