Brunflovägen 31, Odenslund

Accepterat pris

2 690 000 kr

Visningar
 • 23/9
  23/9, 17:45–18:15 Vänligen kontakta mäklaren för anmälan!
Brunflovägen 31, Odenslund (Östersund)

Bostadsrätt med härlig villkänsla med hög kvalité och vackra detaljer.

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  130 m²
 • Månadsavgift
  5 979 kr

Välkomna till söder och början på lummiga Odenslundsområdet som ligger på gångavstånd till Östersunds stadskärna. Här kan vi erbjuda en fantastisk bostadsrätt i den s k Morenska villan som verkligen har villakänsla med högt i tak, vackra detaljer och mycket ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Här har ni representativa sällskapsutrymmen med härlig rymd och atmosfär samt en värmande braskamin. Rymligt kök med plats för både släkt och vänner. Utgång till stor terrass för trevliga grillmiddagar och avkoppling. Här får ni enkelheten med bostadsrättens fördelar där ni bara kan låsa när ni ska åka bort på semester och slipper ansvaret för gräsklippning samt snöskottning.

Modernt rymligt kök med plats för stort matbord, fantastiskt ljus och en takhöjd på 2,85 meter. Här ryms både släkt och vänner under trevliga middagar. Utgång till en stor trivsam altan som har plats för både loungemöbel, matgrupp och solstolar. Äppelträd och buskar är planterade i anslutning till altanen. Helt enkelt en fantastisk plats för avkoppling under sommarhalvåret. Mot entrésidan har ni ytterligare en uteplats på farstukvisten som ni delar med grannen. Representativt vardagsrum som har vackra detaljer samt fantastiskt rymd och atmosfär. Här kan ni koppla av efter en lång arbetsdag och njuta av värmen från braskaminen. Mycket ljus strömmar in från de stora fönsterpartierna. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp, matbord för släkten och bibliotek där ni kan samlas för avkopplande läsning eller hemarbete. Mot entrésidan har ni ytterligare en uteplats som ni delar med grannen. Sovrum som har fönster mot gården. På entréplanet har ni också ett nytt stilrent badrum som är utrustat med duschvägg samt tvättmaskin och torktumlare. Stor välkomnande hall med bra utrymme. På nedre plan har ni ett stort sovrum som är svalt och skönt under sommaren och en tillhörande toalett.

Här bor ni centralt med gångavstånd till stadens centrum som har stort utbud av butiker och restauranger. I området finns både förskola och skola. Har har ni också fantastiska strövområden i härlig lummig miljö och flera parker. Expresscykelväg finns direkt utanför ingången. bra parkeringsmöjligheter för både boende och gäster.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  4 r.o.k.
 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  130 m²
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  173

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Lägenhet med egen ingång i 2-plan.

Interiör

RUMSBESKRIVNING: ENTRÉPLAN
Entréplanet har fantastisk takhöjd och mycket bra ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Modernt kök av hög klass med utgång till stor altan som har eftermiddags- och kvällssol. Mycket trevligt stort vardagsrum med braskamin och stora möjligheter till önskad möblering. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Hall med bra utrymme för ytterkläder. Sovrum mot innergården.

KÖK
Kök med takhöjd på 2,85 meter med plats för stort matbord vid fönster mot gården. Köksluckor i massiv ek med dämpade utdragslådor och överskåp. Gott om förvaringsutrymmen. Kakel ovanför köks. och diskbänkar. Mörk laminatbänkskiva, dubbelho och engreppsblandare. Köket är maskinellt utrustat med stor kyl & frys, induktionshäll, köksfläkt, varmluftsugn, inbyggd micro och diskmaskin. Slitstarkt vinylgolv, väggar i vitt och svart samt stora fönsterpartier. Utgång till stor möblerbar altan som är användbar under hela sommaren med lugnt skyddat läge.

VARDAGSRUM
Representativt vardagsrum som har takhöjd på 2,85 meter, värmande braskamin, ekparkettgolv och ljusa väggar. Fantastiskt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Här finns plats för soffgrupp, matsalsbord och fåtöljer för avkoppling. Vardagsrummet kan vid behov enkelt göras om till två separata rum.

BADRUM
Nytt badrum som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna med vikväggar av glas, extra brett tvättställ med lådor, spegelskåp med belysning, handdukstork och wc-stol. Tvättmaskin och torktumlare. Stort vädringsfönster med bra ljusinsläpp.

SOVRUM
Sovrum som har vinylgolv, ljusa väggar, en inbyggd garderob och fönster mot gården.

HALL
Stor välkomnande hall som har vinylgolv och ljusa väggar. Tre garderober och bra utrymme för ytterkläder. Utanför entrédörr finns gemensam hall samt trapp till källarplanet.

KÄLLARPLAN
Källarplanet har stort sovrum och tillhörande toalett. I källarplanet återfinns även lägenhetens två förråd som nås från den gemensamma hallen.

SOVRUM
Sovrum som har matta, ljusa väggar och sju garderober. Högt placerade fönster med bra ljusinsläpp.

TOALETT
Toalett som har plastmatta och målade väggar. Utrustat med tvättställ med lådor, spegelskåp med belysning och wc-stol.

TV

Basutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband för internet tillkommer med 135 kr/ månad och är obligatoriskt. Kapaciteten är 250/ 100 mbit/s.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  2-planshus med källare
 • Byggår
  1920
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Energiklass
  E
Renoveringar

Fristående villa som totalrenoverades 2010/ 2011 till två lägenheter.

Övrigt

Föreningen står för bostadsrättstillägget. Föreningen kommer att införa gemensamhetsel där bostadrättsinnehavarna betalar för faktisk förbrukning på månadsavin. Föreningen står för abonnemanget.

Exteriör

Uteplats

Stor möblerbar uteplats med lugnt läge som har plats för loungemöbel, matgrupp och solstolar. Sol från ca 14.30 fram till 20.00.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör två förråd.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  5 979 kr
 • Andel i BRF
  0,9024 %
 • Andel av årsavg.
  0,9201 %
 • Repfond
  1 027 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 183 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  473 kr

I månadsavgiften ingår värme, vatten och basutbud av tv-kanaler. Obligatoriskt tillägg på 135 kr/ mån som avser bredband på 250/ 100 Mbit/s för internet.

Driftskostnader
 • El
  650 kr
 • Försäkring
  150 kr

Totalt: 800 kr/mån

Driftskostnader för nuvarande ägare. Kostnaden för hushållsström kommer att minska när föreningen har infört gemensamhetsel.

Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Bostadsrätts­förening

Riksbyggen Östersundshus nr 19
 • Lägenheter
  174 st
 • Lokaler
  3 st

Riksbyggen Brf Östersundshus nr 19 är en populär och trivsam förening med god ekonomi. Här ordnar man julfester och äter surströmming tillsammans. Här finns samlingslokal med övernattningsmöjligheter för gäster, hobbyrum, bioanläggning, bastu, cykelföråd, motionsrum, vävstuga, lekplats, grillplats, pingisrum m.m. Förskola finns i föreningens lokaler. Föreningen äger fastigheten Blåklockan 9 - 11 samt stg 1513 med sammanlagt 13 byggnader med 174 lägenheter. Adresserna i föreningen är Allégatan 18-26, 28 A-D. Ringvägen 16-18 A-N, 20 A-T. Brunflovägen 23-25 A-K, 27 A-H, 29 A-K. Föreningen har tre lokaler.

Ekonomi

Föreningen beslutade att inte höja årsavgifterna för 2020. Föreningen genomförde en kollektiv anslutning av samtliga lägenheter till Internet via Bredbandsbolaget, från 1/5 2018. Avgiften höjdes i och med det med 135 kr/månad. Föreningen har en god och stabil ekonomi trots omfattande investeringar.

Renoveringar

Föreningen genomför underhållsarbeten för ungefär 1,5 mkr per år. Inga andra större underhållsåtgärder av planerade de närmaste åren.
Planerade genomförda renoveringar under 2017-2019 är ommålning av fönster och byte av trasig panel inklusive utvändig målning av husen.
Låsbyte utfördes 2016.
Balkongerna ses över, målas om och överliggare byts löpande.
I övrigt följer föreningen sin underhållsplan.
Fjärrvärmen har reparerats.
Ventilationen är åtgärdad i trevåningshusen och kanalerna i tvåvåningshusen är rensade. Fönster i söderläge är ommålade.
Taken på samtliga hus är bytta för ca 5 år sedan.
Hela området är omasfalterat.

Övrigt

Bostadsrättsförening är en populär, trivsam och ekonomiskt stabil förening. Här ordnar man julfester och äter surströmming tillsammans. Här finns samlingslokal med övernattningsmöjligheter för gäster, hobbyrum, bastu, cykelförråd, motionsrum. Förskola finns i föreningens lokaler. Den stora lekplatsen mitt i området är ett populärt tillhåll för småttingar. Här bor och trivs människor i alla åldrar!

Dokument

Övrig information

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 600 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Hantering av personuppgifter
Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

vardagsrum med fantastisk rymd & atmosfär!
vardagsrum med fantastisk rymd & atmosfär!
Vackert stilrent kök!
Vackert stilrent kök!
Välkomna till denna unika lägenhet!
Välkomna till denna unika lägenhet!
Villakänsla så det skriker om det!
Villakänsla så det skriker om det!
Stor möblerbar altan!
Stor möblerbar altan!
Avkopplande miljö!
Avkopplande miljö!
Modernt rymligt kök!
Modernt rymligt kök!
Bra arbetsytor och förvaringsutrymmen.
Bra arbetsytor och förvaringsutrymmen.
Moderna vitvaror.
Moderna vitvaror.
Plats för stort matbord!
Plats för stort matbord!
Utgång till den stora altanen.
Utgång till den stora altanen.
Altan med eftermiddags- och kvällssol.
Altan med eftermiddags- och kvällssol.
Koppla av och njut av sommaren!
Koppla av och njut av sommaren!
Vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp.
Vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp.
Stora fönsterpartier.
Stora fönsterpartier.
Värmande braskamin.
Värmande braskamin.
Koppla av framför brasan.
Koppla av framför brasan.
Hemtrevligt med vilakänsla.
Hemtrevligt med vilakänsla.
Lummigt och fint utanför.
Lummigt och fint utanför.
Badrum med hög standard.
Badrum med hög standard.
Klinker, golvvärme och stilrent.
Klinker, golvvärme och stilrent.
Snygga detaljer.
Snygga detaljer.
Stort sovrum.
Stort sovrum.
Skönt och avkopplande.
Skönt och avkopplande.
Sovrum
Sovrum
Bra förvaring.
Bra förvaring.
Sovrum på entréplanet.
Sovrum på entréplanet.
Sovrum mot kök/ gården.
Sovrum mot kök/ gården.
Toalett i källarplanet.
Toalett i källarplanet.
Toalett
Toalett
Toalett från sovrum.
Toalett från sovrum.
Trevlig hall.
Trevlig hall.
Hall mot vardagsrum.
Hall mot vardagsrum.
Bra utrymme.
Bra utrymme.
bra förvaring i hallen.
bra förvaring i hallen.
Klassiska Morenska villan.
Klassiska Morenska villan.

Planlösning

Område

I närheten

I Odenslund bor ni i mycket attraktivt område i uppväxt miljö med stora grönområden och härliga promenadstråk. Närhet till Tegelplan med välsorterad matbutik, gym, restaurang och café. I området finns grundskola, fritids samt förskolor. Bra förbindelser till centrum med både cykel och buss. Gångavstånd till universitetet och Östersunds centrum.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.