Grytan, Grytan - Brunflo

Accepterat pris

675 000 kr

Budgivning pågår
Visningar

Är du intresserad av en visning?

Grytan, Grytan - Brunflo (Östersund)

Härlig tomt i Grytan

 • Typ
  Tomt
 • Tomtarea
  2 200 m²
 • Driftskostnad
  500 kr/år

Äntligen har vi möjlighet att erbjuda en trivsam och stor villatomt i Grytan i lantlig omgivning med vy mot Storsjön. Här ges ni möjlighet att skapa ert eget drömboende från första spadtaget.

Ta chansen till ett liv på landet med ett lugnt och fint läge, endast 15 minuter från stadskärnan så kan det inte bli bättre! Tomten är på härliga 2200 kvm och är belägen på rogivande södersluttning i gallrad skogsdunge. I området finns blandad bebyggelse med trevliga grannar på bra avstånd som ger enskildhet om så önskas. Här får ni plats med det rymliga bostadshuset och garaget som ni drömt om. Kommunal v/a anslutning finns vid tomtgräns och även möjlighet till fiberanslutning via IP-only finns.

Detta är ett litet paradis för dig som önskar något bekvämt och lantligt med endast 15 min bilkörning till Östersund. Grytan ligger 14 km söder om Östersund, vackert beläget med fin utsikt över Storsjöbygden. Till centrala Brunflo är det 2 km och här finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet. I Brunflo finns badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar. Ta chansen att bygga nytt på en stor villatomt med närhet till natur och vatten. Varmt välkommen!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna tomt eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Tomtarea
  2 200 m²
 • Beteckning
  Grytan 4:1
 • Pantbrev
  0 kr

Areauppgifter enligt säljaren

Tillträde

Enligt överrenskommelse

Byggnad

 • Vatten/avlopp
  Vatten saknas, avlopp saknas. Kommunal anslutning till V/A kommer att grävas fram till tomtgräns och kostar ca 75000 kr att ansluta sig till (dricksvatten och spillvatten).
Energideklaration

Ingen energideklaration att redovisa

Exteriör

Tomt

Gallrad skogstomt på södersluttning. Infartsväg till tomten kommer att ordnas av säljaren.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Renhållning
  500 kr

Totalt: 500 kr/år

El-anslutningsavgift om 35250kr hos Jämtkraft tillkommer, anslutningspunkt finns vid tomtgräns.

Taxering

Ingen taxerings­information att redovisa

Inskrivningar

Rättigheter förmån

Förmån: Officialservitut Väg, 2380K-2019/46.1

Gemensamhets­anläggningar

Gemensamhetsanläggning: Östersund Grytan GA:2

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Område

I närheten

Ett charmigt och lantligt område med närhet till både Brunflo och Östersund.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.