Fyrås 840, Fyrås

Accepterat pris

425 000 kr

Högsta bud

425 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Fyrås 840, Fyrås (Strömsund)

Lantligt i omtyckt område!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  100 m²
 • Tomtarea
  2 880 m²
 • Driftskostnad
  33 100 kr/år

I lantligt och omtyckt område ligger detta trivsamma hus om 1 1/2 plan och källare. Stor altan med tak och goda utrymmen för familj och gäster.

En välkomnande brokvist till entrén tar ni er in i husets entréplan som erbjuder härliga sociala ytor där familj och vänner får plats vad sägs om ett stort vardagsrum, ett rymligt matrum, ett lantligt kök och utgång till den härliga altanen med tak. På övervåningen erbjuds ni två rogivande sovrum, badrum med badkar och en rymlig möblerbar hall som är delbar ifall man önskar ytterligare ett sovrum. I huset källarplan finns goda utrymmen till förvaring, tvättstuga, pannrum med pelletspanna och ett stort stort hobbyrum. Den uppväxta och grönskande tomten ramas fint in mot vägen via en passande gärdsgård och på tomten finns vedbod/förråd och ett enklare garage.

Tomten är lagom stor och ligger i område som angränsande mot åkrar och skogsmark mitt i underbar natur med goda friluftsmöjligheter såsom fiske i Fyrsjön och Ammerån. Snöskoter eller vandring i fina skogsmiljöer finns direkt runt knuten. I närområdet finns även förskola samt butik på cykelavstånd. I Hammerdal ca 6 km bort finns bra service, restauranger och skola från F-9. Goda bussförbindelser till Hammerdal eller Östersund. Ta chansen att bli ägare till detta smultronställe som fungerar både som permanent- eller fritidsboende.

Välkommen på visning.

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  2 st
 • Boarea
  100 m²
 • Biarea
  21 m²
 • Tomtarea
  2 880 m²
 • Beteckning
  Fyrås 4:14
 • Pantbrev
  275 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING:
HALL:
Via en trallklädd farstu altan kommer ni in i hallen. Hallen förgrenar mot källardörr, trappa till övre plan och öppning mot den inre hallen. Här ligger en plastmatta och det är tapetserade väggar. I den inre hallen är det bröstpanel och tapet på väggarna.

KÖK
Ett ljust och lantligt kök med fönster mot tre väderstreck. Köket har målade skåpluckor, goda arbetsytor och här ryms plats för matbord. Köket är utrustat med: Diskmaskin (Elektro Helios), Spis med ugn (40cm), fläkt och kombinerat kyl/frys (Atlas). Ovanför diskbänk sitter kakel som stänkskydd. På golvet ligger en plastmatta och väggarna kläs med bröstpanel och tapet.

MATRUM
Ett ljust och trevligt rum som erbjuder bra förvaring i garderobsvägg. I en av garderoberna finns handfat. Matrummet ligger i öppen planlösning med vardagsrummet och härifrån är utgången till den härliga altanen. Här ligger en ekparkett och det är strukturtapet på väggarna. Vägg går att sätta upp om man vill göra ett sovrum av detta rum.

VARDAGSRUM:
Ett rymligt vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot matrummet. Här ligger en stavparkett och väggarna är tapetserade.

ÖVRE PLAN
En furutrappa tar dig upp på övre plan.

HALL:
En rymlig och möblerbar hall där mindre soffgrupp ryms. Denna yta går att dela av ifall man behöver ett extra sovrum. Här ligger ett laminatgolv och det är tapetserade väggar. Här finns garderob och städskrubb.

BADRUM:
Badrummet har plastmatta på väggar och golv. Här finns badkar, WC och handfat med spegelskåp.

SOVRUM 1:
Ett ljust sovrum med alkov. Här ligger en plastmatta och det är tapetserade väggar. Två platsbyggda garderober.

SOVRUM 2:
Här ligger en plastmatta och det är tapetserade väggar. Stor garderob.

KÄLLARE:
När man kommer ner för trappan möts man av en hall med förvaringsutrymmen och frysbox. Betonggolv och målade väggar.

TVÄTTSTUGA:
Här är det målat betonggolv och vita målade väggar. Här finns tvättmaskin och golvbrunn.

PANNRUM:
Här är det målat betonggolv och vita målade väggar. Här finns golvbrunn och pelletspanna (renoverad 2019).

HOBBYRUM:
Här är det målat betonggolv och vita målade väggar. Här finns golvbrunn. Detta rum var tidigare garage.

TV

Parabol

Internet

Fiber installerat.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 ½ plan med källare
 • Byggår
  1927
 • Grund
  Källargrund (betongplatta på mark)
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Stående träpanel
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  2-glasfönster
 • Nätbolag
  Eon
 • Uppvärmning
  Pellets och el (Vattenburet)
 • Vatten/avlopp
  Enskilt vatten. (Delas med granne, hydrofor för båda hus finns i detta hus). Enskilt avlopp (2-kammare med infiltration) Avlopp tömdes maj 2019 (UA från Strömsunds kommun)
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Beställd
Renoveringar

1960 Byggdes huset till.
2019 renoverades pelletspannan, fiber installerades.
2020 Målat om altan och uthus

Exteriör

Tomt

Uppväxt och grönskande tomt med grusade gång och körytor. På tomten finns rabatter, buskar, träd och en härlig gräsmatta för barn med spring i benen. Röda och svarta vinbär, En charmig gärdsgård avgränsar mot vägen.

Uteplats

Altan med tak i söderläge.

Bilplats

Det finns gott om parkeringsyta på gården och i garaget får en bil plats.

Övriga byggnader

GARAGE: Ett enklare garage met trägolv, panelade väggar och plåttak.

FÖRRÅD/VEDBOD:
En rymlig vedbod och här får trädgårdsredkap också plats.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  18 000 kr
 • El
  6 000 kr
 • Vatten/avlopp
  2 000 kr
 • Sotning
  1 500 kr
 • Renhållning
  850 kr
 • Försäkring
  4 750 kr

Totalt: 33 100 kr/år

Taxering
 • Totalsumma
  130 000 kr
 • Byggnad
  97 000 kr
 • Mark
  33 000 kr
 • Värdeår
  1937
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  975 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 520 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Fyrås 840
Fyrås 840
Fyrås 840
Fyrås 840
Altanen med tak
Altanen med tak
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Matrum
Matrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Hall
Hall
Hall
Hall
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 2
Badrum
Badrum
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Hall övre plan
Hall övre plan
Hall övre plan
Hall övre plan
Entré
Entré
Altanen med tak
Altanen med tak
välkommen
välkommen
Fyrås 840
Fyrås 840
Fyrås 840
Fyrås 840
Förråd/vedbod
Förråd/vedbod
Fyrås 840
Fyrås 840

Område

I närheten

Fyrås är en by i Hammerdals distrikt (Hammerdals socken). Fyrås ligger ca 1 mil söder om Hammerdal i riktning mot Östersund De tätbebyggda delarna av byn har avgränsats till en småort. Fyrås ligger strax nordväst om byarna Solberg och Viken. Dessa två byar, som också ibland räknas till Fyrås, gränsar i sin tur till Fyrsjön. Fyrås är en levande byggd och här finns förskola för de mindre barnen.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.