Frösövägen 23, Frösön

Utgångspris

4 350 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Frösövägen 23, Frösön (Östersund)

Unik lägenhet som har allt!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  118 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  5 482 kr

Välkomna till Frösön och denna lägenhet som är något utöver det vanliga som ytterst sällan kommer ut på marknaden. Här är bostaden där ni kan njuta av en makalös utsikt över Storsjön mot Brunfloviken, Östersund och sundet mot Lugnvik. Det gör ni på en stor möblerbar balkong som har glaspartier från golv till tak samt dörr till den öppna delen av balkongen där ni kan koppla av när vädret tillåter. Lägenheten har en mycket hög standard och moderna lösningar.

Redan i entrén så kommer ni att känna att det här är något alldeles extra och något att trivas och umgås i. Bostaden har representativ öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljus och har en underbar utsikt mot tre väderstreck. Braskamin står centralt och bidrar till både trivsel och mysfaktorn. Kök från Ballingslöv med moderna påkostade vitvaror. Plats för stort matbord vid fönster mot Storsjön. Utgång till inglasad altan samt dörr till öppen del där ni kan grilla ljumma sommarkvällar. Master bedroom har utgång till balkong mot sydväst och garderobsvägg för praktisk förvaring. Stort exklusivt badrum med bastu samt tvättstuga. Sovrum/ arbetsrum som kan göras om till två sovrum. Hall med skjutdörrsgarderober. Carport ingår.

Här bor ni i härlig miljö med all service inom bekvämt avstånd. Gångavstånd till stadskärnans utbud av butiker och restauranger.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  3 r.o.k.
 • Sovrum
  2 st
 • Boarea
  118 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Hiss
  Ja
 • Lägenhetsnr
  1201 / 1201

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

RUMSVESKRIVNING: PLANLÖSNING!
Lägenheten har takhöjd på 2,70 meter, golvvärme, enhetliga Tarkett trägolv och generösa fönsterpartier åt alla väderstreck som ger ett fantastiskt ljus och en makalös utsikt. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med värmande braskamin med plats för stort matbord. Utgång till inglasad altan med skjutbara glaspartier och soldäck mot Storsjön. Master bedroom har smakfulla ytskikt och hel garderobsvägg med skjutdörrar. Utgång till balkong med kvällssol. Sovrum (2) har utsikt mot Storsjön. Rummet går att göra om till två sovrum vid behov. Exklusivt badrum med bastu och tvättavdelning. Badrum (2) har duschhörna med vikväggar av glas. Stor hall med gott om förvaring i garderobsvägg som har skjutdörrar.

KÖK
Påkostat kök i öppen planlösning mot vardagsrum med fantastisk utsikt över Storsjön och mot Brunfloviken. Plats för stort matbord vid fönster mot Storsjön. Kök från Ballingslöv med högblanka luckor, utdragslådor med dämpning, överskåp och gott om förvaringsutrymmen. Liggande vita klinkerplattor som stänkskydd. Exklusiv granitbänkskiva, dubbelho och engreppsblandare. Infällda spotlights belyser bänkskivan. Köket är maskinellt utrustat med stor kyl & frys som har kolsyrat vatten samt ismaskin, induktionshäll, köksfläkt, inbyggnads ugn & micro och diskmaskin. Platsbyggt skåp som är användbart för den receiver som ska styra det inbyggda ljudsystemet som finns i lägenheten. Här passar även den klassiska skivspelaren. Enhetligt Tarkett trägolv i hela lägenheten. Köket har målade väggar och praktiska plisségardiner i fönstret vid matbordet.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet har en braskamin som bidrar till trivseln och ger härligt med värme. Tarkett trägolv, tapet och stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljus och utsikt. Eldrivna lamellgardiner som gör att ni enkelt kan styra ljusinsläppet. Infällda spotlights i taket. Utgång till inglasad altan med skjutbara glaspartier samt dörr till soldäcket mot Storsjön. På soldäcket kan ni grilla under sommaren. Den inglasade altanen har en bedårande utsikt mot både Frösöbron, Östersunds stad och mot Brunfloviken. Påkostad heltäckningsmatta och eluttag.

MASTER BEDROOM
Master bedroom har Tarkett trägolv, målade väggar med fondtapet och garderobsvägg med skjutdörrar. Anpassad garderobsinredning för två vuxna och tv-bänk. Utgång till balkong med räcke av glas, matta och kvällssol.

BADRUM/ TVÄTTSTUGA
Exklusivt påkostat badrum som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med bubbelbadkar, designat tvättställ med två lådor, spegel, handukstork och vägghängd wc-stol. Bastu med bronsfärgad glasdörr av härdat glas. Infällda spotlights med dimmer. Tvättmaskin och torktumlare. Inbyggda högtalare.

ARBETSRUM/ SOVRUM
Arbetsrum/ sovrum som har Tarkett trägolv, tapet och infällda spotlights med dimmer. Stort fönster med utsikt mot Storsjön.

BADRUM
Badrum som har klinker, golvvärme och kaklade väggar. Duschhörna med takdusch, tvättställ med två lådor, handdukstork och wc-stol. Infällda spotlights med dimmer.

HALL
Stor välkomnande hall som har Tarkett trägolv, tapet med fototapet och garderobsvägg med skjutdörrar. Praktisk inredning och bra utrymme för ytterkläder. I hallen finns porttelefonen och reglage för att styra motorvärmaren.

TV

Tv via fiber. Basutbud av tv-kanaler ingår i avgiften.

Internet

Bredband via fiber. Föreningen har gemensam avtal med Telia på 100 Mb som ingår i avgiften.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggår
  2012
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk ventilation
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2014-02-16
 • Prestanda
  93 kWh/m²/år
 • Energiklass
  B

Exteriör

Uteplats

Inglasad altan med skjutbara glaspartier och skjutdörr till soldäcket. Fantastisk utsikt över Storsjön, stadskärnan och Brunfloviken. Balkong med utgång från Master bedroom som har eftermiddags- och kvällssol.

Bilplats

Carport med motorvärmare tillhör lägenheten. Motorvärmarens timer styrs från lägenheten. Kostnaden för motorvärmarens el ingår i kostnaden för hushållsström.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör en carport med motorvärmare samt förråd i anslutning till parkeringen. I källaren finns ett gemensamt förråd.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  5 482 kr
 • Andel i BRF
  14,1777 %
 • Andel av årsavg.
  13,4550 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 162 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  465 kr
 • Pantsatt
  Ja

I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband och carport.

Driftskostnader
 • El
  650 kr
 • Försäkring
  125 kr

Totalt: 775 kr/mån

Driftskostnader för nuvarande ägare.

Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Bostadsrätts­förening

Brf Frösö Utblicken
 • Lägenheter
  8 st
 • Äkta förening
  Ja

Föreningen äger fastigheten Gubbåkern 16. Föreningen upplåter lägenheter till bostadsrättsinnehavarna.

Renoveringar

Inga planerad renoveringar.

Gårdsplan

Föreningen har grönområde.

Övrig information

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 600 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Hantering av personuppgifter
Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Entrésidan med Storsjön i fonden.
Entrésidan med Storsjön i fonden.
Fantastisk utsikt.
Fantastisk utsikt.
Kök i öppen planlösning mot vardagsrum!
Kök i öppen planlösning mot vardagsrum!
Matplats med vacker utsikt över Storsjön.
Matplats med vacker utsikt över Storsjön.
Altan att koppla av på och njuta av vyn.
Altan att koppla av på och njuta av vyn.
Inglasad altan och soldäck med makalös utsikt.
Inglasad altan och soldäck med makalös utsikt.
Välkomna till Frösövägen 23!
Välkomna till Frösövägen 23!
Vardagsrum för avkoppling & samvaro.
Vardagsrum för avkoppling & samvaro.
Vardagsrum med mycket ljus & värmande braskamin.
Vardagsrum med mycket ljus & värmande braskamin.
Härlig vy.
Härlig vy.
Fantastiskt ljus och atmosfär!
Fantastiskt ljus och atmosfär!
Exklusivt kök med gott om förvaringsutrymmen.
Exklusivt kök med gott om förvaringsutrymmen.
Matplats
Matplats
Njuta av detta fantastiska kök.
Njuta av detta fantastiska kök.
Master bedroom av högsta kvalité och njutning.
Master bedroom av högsta kvalité och njutning.
Master bedroom.
Master bedroom.
Balkong i master bedroom.
Balkong i master bedroom.
Påkostat lyxigt badrum.
Påkostat lyxigt badrum.
Bubbelbadkar för avkoppling.
Bubbelbadkar för avkoppling.
Härlig bastu.
Härlig bastu.
Bastu.
Bastu.
Tvättavdelning
Tvättavdelning
Arbetsrum/ sovrum med stort fönster mot Storsjön.
Arbetsrum/ sovrum med stort fönster mot Storsjön.
Arbetsrum/ sovrum.
Arbetsrum/ sovrum.
Badrum med takdusch.
Badrum med takdusch.
Hall med stora utrymmen.
Hall med stora utrymmen.
Bra förvaring i hall.
Bra förvaring i hall.

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.