Lagmansgatan 28, Strömsund

Accepterat pris

795 000 kr

Visningar
 • 22/9
  22/9, 16:15–17:00 Vänligen anmäl er till visningen!
Lagmansgatan 28, Strömsund (Strömsund)

Renoverat radhus med centralt läge.

 • Typ
  Radhus
 • Boarea
  99 m²
 • Tomtarea
  200 m²
 • Driftskostnad
  33 500 kr/år

Välkommen till detta fräscha & väldisponerade radhus som erbjuder nyrenoverat badrum, renoverat kök, ljusa ytskikt, 3-4 sovrum och stor härlig altan på lummig bakgård.

Radhuset erbjuder en smart planlösning med ett ljust och renoverat kök från IKEA som tilltalar den matlagningsintresserade och här finns got om plats för matbord där gäster kan umgås. På samma plan finns ett stort vardagsrum och ett praktisk WC-rum. På övre plan ligger det nyrenoverade badrummet och tre av sovrummen. I källaren finns matkällare, ett sovrum, bastu, badrum, tvättstuga och en egen bar. På den lummiga tomten finns en praktisk redskapsbod om ca 8 m² och garageplats finns i garagelänga via samfälligheten.

Området är lugnt och barnvänligt med närhet till skola och barnomsorg samt till friluftsliv. Från radhuset går man enkelt in till Strömsunds centrum. Bor man i Strömsund är det nära till service. Inom bara några hundra meter finns både hälsocentral och centrum. I Strömsund finns ett flertal förskolor, två grundskolor, ett högstadium och ett gymnasium. Strömsunds centrum har stor variation av butiker att erbjuda och här bor man nära naturen.

Välkommen på visning!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  99 m²
 • Biarea
  50 m²
 • Tomtarea
  200 m²
 • Beteckning
  Baggen 3
 • Pantbrev
  600 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING:
ENTRÈ
Här ligger ett klinkergolv och det är vävtapet på väggarna. Härifrån går trappan till övre plan.

WC
Ett mindre WC-utrymme med vita väggar och klinkergolv. Här finns WC, handfat, spegel och medicinskåp.

HALL
Klinkergolv, tapet och två garderober. Hallen förgrenar mot vardagsrum, kök och härifrån finns dörr mot trappan till källaren.

VARDAGSRUM
Ett rymligt vardagsrum med fönster mot två väderstreck. Härifrån finns altandörr till trädgården och den stora altanen med härligt solläge. Vardagsrummet har laminatgolv och det är tapetserade väggar.

KÖK
Ett ljust och modernt kök med bra utrymme för matplats. Köket från IKEA renoverades ca 2015 och har vita luck- och lådfronter, laminatbänkskiva och vitt kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med spis med ugn och häll (Elektro Helios), fläkt (Cylinda), mikrovågsugn (IKEA), skafferi och kombinerad kyl/frys (Cylinda). I köket finns gott om plats för matbord framför fönster som vetter mot altanen.

RUMSBESKRIVNING – ÖVRE PLAN
En trappa i furu med klädda steg leder er upp på övre plan. När ni kommer upp välkomnas man av en hall med plastmatta, tre garderober vävtapet och härifrån finns utgång till balkong.

BADRUM
Ett modernt badrum som renoverades 2019. Här ligger en våtrumsmatta på golvet och väggarna är klädda med våtrumsskivor från Fibo-Tresbo. Badrummet är utrustat med WC, handfat, dusch, spegelskåp och PAX-fläkt.

SOVRUM 1
Här är det tapetserade väggar, plastmatta och två platsbyggda garderober.

SOVRUM 2
Här är det tapetserade väggar, laminatgolv och tre platsbyggda garderober.

SOVRUM 3
Här är det vita målade väggar och laminatgolv .

RUMSBESKRIVNING – KÄLLARE
En trappa i furu leder er ner i källaren. Där möts man av en hall som förgrenar.

MATKÄLLARE
Här är det betonggolv och betongväggar. Hyllor till förvaring.

SOVRUM/HOBBYRUM
Här är det trägolv, panelade väggar och tre garderober.

BADRUM
Detta badrum har äldre standard. Här är det våtrumsmatta på väggar och golv. Här finns dusch, WC, spegel och handfat.

BAR-RUM
Här är det betonggolv och två av väggarna är i betong. Här finns bardisk och fjärrvärmen.

BASTU
Panelade väggar, spånskivegolv och bastu-aggregat (HELO).

TVÄTTSTUGA
Här är det panelade väggar, plastmatta på golvet och två garderober. Här finns två frysboxar, tvättmaskin (Husqvarna, 2019), torktumlare (Husqvarna, 2019) och tvättho.

TV

Markbunden digital-tv

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  2 plan med källare
 • Byggår
  1958
 • Grund
  Källargrund (betongplatta på mark)
 • Fasad
  Puts
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Nätbolag
  Eon
 • Elförbrukning
  2 325 kWh/år
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2017-04-27
 • Prestanda
  108 kWh/m²/år
 • Energiklass
  C
Renoveringar

2019 Badrum övre plan, ny tvättmaskin, ny torktumlare och WC entréplan.
ca 2015 Kök

Exteriör

Tomt

Uppväxt tomt med gräsmatta som lummigt ramas in av häck. Här finns äppelträd.

Uteplats

Stor altan i trätrall mot söder som erbjuder ett härlig solläge.

Bilplats

Garageplats. I garagelänga via samfälligheten som medföljer bostaden.

Övriga byggnader

Friggebod om ca 8m2
Garageplats i gemensam garagelänga.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  20 000 kr
 • El
  3 000 kr
 • Vatten/avlopp
  6 000 kr
 • Försäkring
  4 500 kr

Totalt: 33 500 kr/år

Taxering
 • Totalsumma
  221 000 kr
 • Byggnad
  166 000 kr
 • Mark
  55 000 kr
 • Värdeår
  1958
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  1 658 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Stadsplan Tomtindelning

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 520 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Lagmansgatan 28
Lagmansgatan 28
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Matplats i kök
Matplats i kök
Matplats i kök
Matplats i kök
Badrum övre plan
Badrum övre plan
Badrum övre plan
Badrum övre plan
WC entréplan
WC entréplan
Vardagsrum
Vardagsrum
Hall
Hall
Entré
Entré
Sovrum 3 övre plan
Sovrum 3 övre plan
Sovrum 3 övre plan
Sovrum 3 övre plan
Sovrum 2 övre plan
Sovrum 2 övre plan
Sovrum 2 övre plan
Sovrum 2 övre plan
Hall övre plan
Hall övre plan
Sovrum 1 övre plan
Sovrum 1 övre plan
Balkong utgång på övre plan
Balkong utgång på övre plan
Hall övre plan
Hall övre plan
Rum i källare
Rum i källare
Bar i källare
Bar i källare
Badrum källare
Badrum källare
Rum i källare
Rum i källare
Tvättstuga
Tvättstuga
Bastu
Bastu
Lagmansgatan 28
Lagmansgatan 28
Lagmansgatan 28
Lagmansgatan 28
Altanen
Altanen
Förrådsbod
Förrådsbod

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.