Kyrkgatan 29A, Centrum

Accepterat pris

1 450 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Kyrkgatan 29A, Centrum (Östersund)

Stilren city 2:a med hörnläge och hiss!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  60 m²
 • Våningsplan
  2 av 4
 • Månadsavgift
  3 276 kr

Varmt välkommen till denna stilrena city 2:a. Här erbjuds lägenheten för den medvetne som vill bo centralt och ha gångavstånd till allt vad innerstaden ger. Ett modernt kök, helkaklat badrum, ett rogivande sovrum med bra förvaring och ett stort vardagsrum med härliga fönstersättningar och utgång till inglasad balkong i sydvästläge.

Lägenhetens kök har stilren inredning med vita luckor, moderna vitvaror och som extra detalj ett stänkskydd i koppar som ger köket det lilla extra. Sovrummet har moderna färgsättningar, stor garderobsvägg och ligger smart placerat mot den lugna innergården. Det stambytta badrummet är helkaklat och erbjuder WC, dusch, handfat med underskåp och det är förberett för tvättmaskin. Tack vare lägenhetens hörnläge ges ett gavelfönster som gör att det rymliga vardagsrummet badar i ljus. Allt detta i kombination med den inglasade balkongen gör lägenheten till något du verkligen måste se.

Vill du ha nära till affärer, skola, café, sporthall, gym, sjukhus samt till goda kommunikationer är detta ett utmärkt boende för dig. Föreningen är välskött och har garage i källaren och en trevlig nyrenoverad innergård med trädgårdsmöbler och grill. I huset finns det dessutom en hiss som nås från gården och att ta sig från gatan till gården utomhus gör enkelt mellan husen på Kyrkgatan utan några trappsteg.

Välkommen in!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  2 r.o.k.
 • Sovrum
  1 st
 • Boarea
  60 m²
 • Våningsplan
  2 av 4
 • Hiss
  Ja
 • Lägenhetsnr
  5 / 1103

Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Interiör

RUMSBESKRIVNING:
HALL
En välkomnande hall med plats för klädavhängning på hatthylla. Vid entrén ligger ett praktiskt och stilrent klinkergolv som snyggt övergår till ett snyggt ekparkettgolv. Vitmålade väggar. Hallen förgrenar mot lägenhetens samtliga rum.

VARDAGSRUM
Ett socialt vardagsrum som tack vare lägenhetens hörnläge har härliga fönstersättningar mot två väderstreck, vilket ger rummet ett härligt ljusinsläpp. Härifrån finns utgång till den inglasade balkongen som erbjuder solläge stor del av dagen. I vardagsrummet ryms plats för stor soffa, tv och även en kontorshörna.

BADRUM
Badrummet har stilrent kakel och klinkergolv. Under 2014 moderniserades badrummet med nytt porslin och ny inredning. Badrummet är utrustat med handfat med underskåp, dusch, spegelskåp, WC, och det är förberett för tvättmaskin Badrummet har fönster.

SOVRUM
Ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns garderobsvägg som erbjuder mycket bra förvaring. Här ligger ett ekparkettgolv, och väggarna är målade i en grå nyans. Fönster mot den lugna innergården.

KÖK
Ett ljust och modernt kök från IKEA som renoverades 2014. Köket är rymligt och här finns gott om plats för matbord och på arbetsbänkarna finns goda utrymmen för den matlagningsintresserade. Köket har ekparkett på golvet och det är vita målade väggar. Köket är utrustat med diskmaskin (IKEA), fläkt (Franke), kombinerad kyl/frys (Cylinda), inbyggd mikrovågsugn (IKEA), inbyggnadsugn (IKEA) och induktions häll (IKEA). Köket har stilrena köksluckor som matchar perfekt mot stänkskyddet i koppar. Ovan sitter arbetsbelysning monterad.

TV

Kabel-tv (Ingår i avgiften)

Internet

ComHem (ingår ej i avgiften)

Tillträde

Enligt överrenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
 • Byggår
  1966
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-09-13
 • Prestanda
  136 kWh/m²/år
 • Energiklass
  E
Renoveringar

2014 Totalrenoverades lägenhetens kök och rum. Badrummet moderniserades med nytt porslin och ny inredning.
2001 Stambyte.

Övrigt

Hiss finns med access från innergården.

Exteriör

Uteplats

Inglasad balkong med golv av trätrall

Bilplats

I husets källare finns varmgarage med 20 platser var av 4 stycken med extra djup för förvaring alternativt om man har två bilar. Dessa kostar 300 kr/mån respektive 385 kr/mån att hyra. Till parkeringsplatserna är det två separata köer och för närvarande står 1 person i kö till båda dessa (2012-01-10).

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd om ca 5 m² och matkällare som hör till lägenheten. I huset finns cykelförråd och en mindre samlingslokal. Tvättstugan är fräsch med 2 st nyare tvättmaskiner, 1 st torktumlare, 1 st torkskåp och 1 st mangel.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  3 276 kr
 • Andel i BRF
  4,2686 %
 • Andel av årsavg.
  4,1568 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 183 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  473 kr
 • Pantsatt
  Ja

I avgiften ingår: Värme, vatten och kabel-tv.

Driftskostnader
 • El
  325 kr
 • Försäkring
  150 kr

Totalt: 475 kr/mån

Bostadsrätts­förening

Riksbyggen Brf Repslagaren
 • Äkta förening
  Ja

Föreningen äger fastigheten Repslagaren i Östersunds kommun. I byggnaden finns 23 lägenheter och 1 lokal. Byggnaderna är uppförda 1966. Fastighetens adress är Kyrkgatan 29.

Ekonomi

Föreningen har en stabil ekonomi.
2017 höjdes årsavgiften med 2 %.

Renoveringar

2001 genomfördes ett stambyte av vatten och avlopp.
2007 renoverades innergården och taket byttes. Samma år renoverades tvättstugan med nya maskiner och nya ytskikt.
2010 har hela ventilationssystemet i fastigheten bytts ut.
2018 Bytt termostat på element

Dokument

Övrig information

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 600 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Hantering av personuppgifter
Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Kök
Kök
Kyrkgatan 29
Kyrkgatan 29
Vardagsrum
Vardagsrum
Badrum
Badrum
Balkong
Balkong
Kök
Kök
Kök
Kök
Matplats i kök
Matplats i kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Kontorsdel i vardagsrum
Kontorsdel i vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Från hall mot vardagsrum
Från hall mot vardagsrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Hall
Hall
Hall
Hall
Kyrkgatan 29
Kyrkgatan 29
Innergård
Innergård

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.