Karlsviksvägen 4E, Brunflo

Slutpris

590 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Karlsviksvägen 4E, Brunflo (Östersund)

Renoverad 2:a i markplan!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  63 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Månadsavgift
  3 611 kr

Med ingång i markplan hittar ni denna helrenoverade och rymliga 2-rumslägenhet!

På lugn gata i Brunflo finns nu möjligheten att förvärva en fint renoverad lägenhet som är klar flytta in i. Det är en harmonisk stil i det svartvita spektrat som går som en röd tråd genom hela lägenheten, med inslag av varmare toner. Väggar och tapeter gjordes om i vardagsrum, hall och matplats under 2020. Badrummet helrenoverades 2012 och har en riktigt lyxig känsla med det silversvarta kaklet som har inslag av koppar, vilket lyfts upp av det vita kaklet som kontrast. Här kan du skapa ditt eget spa! Köket renoverades 2013 med svarta,släta luckor och grå mosaik som stänkskydd och snygg detalj. Det finns en separat matplats, där ni har direkt-access till balkongen, som gjort för att njuta av middagar i eftermiddagssolen! Sovrummet är rymligt och vardagsrummet lättmöblerat. Centralt placerad hall med plats för hatthylla, samt två garderober för klädförvaring. Trevlig bostadsrättsförening med bra gemensamma utrymmen.

Här bor ni med gångavstånd till centrum som all tänkbar service såsom mataffärer, hälsocentral, skola, förskola, idrottsplats, ishockeyhall och badhus. Det är bra kommunikationer och busshållplats finns i området. I Brunflo finns även stor lekplats grönområden och närhet till skogsområde. Välkomna!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Bilder

Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Matplats och kök
Matplats och kök
Matplats
Matplats
Balkong med eftermiddagssol
Balkong med eftermiddagssol
Matplats
Matplats
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Badrum
Badrum
Hall
Hall
Hall
Hall
Gemensam tvättstuga
Gemensam tvättstuga
Karlsviksvägen 4E
Karlsviksvägen 4E
Karlsviksvägen 4E
Karlsviksvägen 4E

Planlösning

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.