Bydalen 151, Bydalen

Slutpris

395 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Bydalen 151, Bydalen (Åre)

Drömläge vid Dammån och närhet till skidåkning i Bydalen!

  • Typ
    Fritidshus
  • Tomtarea
    776 m²
  • Driftskostnad
    4 035 kr/år

Unikt tillfälle att skapa ett riktigt paradis intill härligt brusande och fiskrika Dammån. Här har jag nu nöjet att erbjuda denna tomt med fantastiskt läge, bebyggd med en stuga som har stora renoverings- eller rivningsbehov. Fastigheten är lättillgängligt belägen intill vägen och dessutom endast 1,8km från Bydalens fjällanläggning som erbjuder fantastiska möjligheter för utförsåkning.

El är redan inkopplat vilket gör det enkelt att påbörja planeringen av ert framtida drömboende i familjära Bydalsfjällen.

I Bydalen, mitt i de vackra Bydalsfjällen, bor ni mitt i den storslagna naturen. Känn friheten och ta för er av äventyren. Vandra längs de rösade lederna på fjället och njut av den friska rena bergsluften. Det finns många möjligheter i Bydalsfjällen. Som exempelvis, förstklassigt fiske, skotersafari, fjällridning på nordsvenska hästar med guide och massor av sevärdheter. Eller ta en tur med båt, kanot eller mountainbike. Under vintersäsongen går länstrafikens bussar mellan Östersund och Bydalen.

Bydalen ligger naturskönt beläget mitt i skidsystemet, och här åker du skidor direkt från stugan ut i hela skidsystemet. Bydalens Wärdshus är en av de naturliga samlingsplatserna i dalen. Hit vänder du dig för mat, dryck, umgänge, information i receptionen, bastu, badtunnebad, underhållning och konferens. I restaurangen finns allt från lunchmeny med dagens rätt till mycket fina 7-rättersmenyer med lokala råvaror.

Lite längre in i dalen återfinns restaurang Drommen där det serveras god och vällagad mat, smörgåsar, dagens lunch, våfflor eller varför inte en cappuccino och en kula vaniljglass. Kvällstid förvandlas restaurangen till en mysig fjällrestaurang. På menyn blandas svenska klassiker med Jämtländska inslag av ren, röding och ostar från Skärvången. Mat och goda viner i ljuv harmoni är ett brinnande intresse för sommelieren Marie Sällström. After ski vid brasan efter dagens slut är självklart för både stora och små. Temakvällarna på restaurang Drommen som tyrolerafton, grillafton och pizza buffé ska man inte heller missa.

Välkomna till Bydalen, en dalgång med svängrum!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område