Bangårdsgatan 56, Söder

Slutpris

675 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Bangårdsgatan 56, Söder (Östersund)

Lugnt och trivsamt med altan mot Storsjön

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  23 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Månadsavgift
  1 692 kr

I välskött bostadsrättsförening med gångavstånd till Minnesgärdet, vid Storsjön, ligger denna praktiska och välplanerade lägenhet. Här får ni en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till härlig altan med eftermiddagssol. Lugnt område med närhet till både stor mataffär och bussförbindelser till centrum. För er som har behov av en större bostad i samma förening så har säljaren även en lägenhet på 5 rok, 100 kvm som är till salu

Välkommen in och njut av det härliga ljuset från de stora fönsterpartierna. Här har ni gott om plats för att laga mat och att hänga med kompisarna. Bra utrustat renoverat kök med mycket förvaringsmöjligheter och dämpade skåp och luckor. Njut av den härliga altanen mot Storsjön med mycket sol på eftermiddagen. Altanen är väl skyddad av en häck. Vardagsrummet har gott om plats för soffa och bord. Här finns även ett praktiskt vägghängt klaffbord. Badrum med klinker och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna. Enhetligt trägolv i hela lägenheten och ljusa väggar. Bra hall med plats för garderobsmöbel.

I anslutning till lägenheten på samma plan finns både förråd och tvättstuga.

Här bor ni strategiskt med närhet till stor mataffär. Vid Storsjön finns härliga promenad- och cykelstråk vid vattnet. Med cykel och stadsbussarna tar ni er snabbt in mot centrum och universitetet.

Välkomna!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område