Häradsvägen 12, Hammerdal

Accepterat pris

750 000 kr

Intresserad?

Denna villa är ännu inte till salu, men meddela oss gärna om du vill veta när den läggs ut till försäljning!

Häradsvägen 12, Hammerdal (Strömsund)

Lummigt på Häradsvägen

  • Typ
    Friliggande villa
  • Boarea
    260 m²
  • Tomtarea
    4 780 m²

Välkommen till denna pampiga grosshandlarvilla på lugna och lummiga Häradsvägen i Hammerdal. Väljer ni att köpa detta härliga hus får ni många härliga kvadratmeter att breda ut er på och här erbjuds ni en stor balkong, punschveranda, kakelugn och en lummigt stor tomt. Huset har två inredda boendeplan och det finns en rymlig vind med inredningsmöjligheter ifall boytan inte räcker till. Huset har idag sex sovrum, matrum, två vardagsrum, kök, wc, bastu och två badrum. Liten källare på bostadshuset med utrymme till förvaring.

På den lummiga tomten finns en förrådsbyggnad om ca 30m² och en stor ladugårdsbyggnad om ca 200m² med utrymmen till förvaring, garage, förråd och två nyrenoverade inredda boenderum för gäster. På tomten finns gott om ytor för parkering och den ramas trivsamt in av en björkridå mot gatan. Här trivs barn och gäster i alla åldrar.

Bor man i Hammerdal är det nära till service. Inom bara några hundra meter finns tandläkare, grundskola, förskola, dagis, bensinstation, sporthall, post, apotek, gym, veterinär, restauranger och simhall. I Hammerdal finns finns flertal idrottsaktiviteter och vintertid finns det utmärkta belysta skidspår. Hammerdal är en ort där många företag har stor efterfrågan på personal och har goda busskommunikationer.

Vill ni veta mer? Vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Bilder

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.