Storsjöstråket 10, Storsjö Strand

Accepterat pris

5 350 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Storsjöstråket 10, Storsjö Strand (Östersund)

Magnifik lägenhet med bästa läge!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  115 m²
 • Våningsplan
  4 av 6
 • Månadsavgift
  5 190 kr

På Storsjö strand, ett stenkast från centrum och granne med Storsjöns vatten, har vi nu nöjet att erbjuda detta sjönära drömboende som är något utöver det vanliga! Här får ni tillgång till fantastiska sällskapsutrymmen i öppen planlösning med panorama utsikt över Storsjön och Oviksfjällen. Storsjö strand är en unik plats som erbjuder ett kvalitativt boende. Här följer du årstidernas växlingar på nära håll och varje dag börjar med att du bjuds på en majestätisk utsikt över Storsjön och Frösön.

Välkomna in i bostaden som direkt från hallen öppnar upp sig med ett fantastiskt ljus som strömmar genom lägenhetens stora fönsterpartier. Rakt fram har ni kök och vardagsrum i öppen planlösning med makalös utsikt över Storsjön, mot Frösön och badhusparken. Här kan ni slå er ner i fåtöljen och bara njuta av den panorama vy som möter er. Den öppna planlösningen gör att ni enkelt kan konversera med era gäster samtidigt som maten förbereds i köket. Kök från Ballingslöv med bardel som har plats för barstolar. Bardisken i svart sten har nedfälld diskho och induktionshäll. Köket har ljusa vita köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. Från vardagsrummet har ni utgång till den inglasade balkongen direkt mot Storsjön på 21 kvm som har skjutbara fönsterpartier och ger en känsla av att ni sitter direkt vid vattnet. Här kan ni duka upp för middagsgästerna och njuta av solen som skiner från tidig lunch. Här ryms även både solstolar och en sittgrupp. Den andra balkongen på 8 kvm ligger mot nordväst och är också inglasad med skjutbara fönsterpartier. Här kan ni njuta av kvällssolen och den fantastiska utsikten mot Frösöbron.

Master bedroom har utgång till den stora balkongen och separat badrum med dusch samt klädkammare med Elfa hyllor för praktisk förvaring. Fönsterpartier åt två håll med utsikt mot Storsjön. Det stora badrummet har stor duschvägg samt plats för badkar om man vill, där finns även tvättmaskin, torktumlare och en praktisk arbetsbänk. Badrummen har klinker, golvvärme och helkaklade väggar samt infällda spotlights i taket. Lägenheten har enstavigt ekparkettgolv och vitmålade väggar med fondväggar i tre av rummen. Garderobslösningarna är övervägande inbyggda skjutdörrsgarderober i fullhöjd. Hallen har klinkergolv.

Här bor ni centralt i Östersund vid Storsjöns strand i anslutning till stadens puls och hela utbudet av butiker, restauranger samt annan service.

Detta är en drömlägenhet som har en genomtänkt, stilren planlösning och materialval. Kort sagt något helt unikt för Östersund.

Välkomna att kontakta mäklaren för anmälan till visning och ytterligare information.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  4 r.o.k.
 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  115 m²
 • Våningsplan
  4 av 6
 • Hiss
  Ja
 • Lägenhetsnr
  10:1301 / 1301

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våningsplan 4 av 6.

Interiör

Rumsbeskrivning: PLANLÖSNING
Lägenhet av hög kvalité med kök i öppen planlösning mot vardagsrum på 53 kvm samt stora fönsterpartier som erbjuder fantastisk utsikt över Storsjön mot Vallsundsbron, Oviksfjällen, Frösön och badhusparken. Två inglasade balkonger med terrassplattor som erbjuder sol från lunch fram till solen går ner i väster. Barbänk med köksförvaring, induktionshäll och dubbelho. Master bedroom med tillhörande badrum och klädkammare. Två badrum varav ett utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har tre sovrum och hall med klinker. Enhetligt enstavigt ekparkettgolv i sällskapsutrymmen och sovrum. Badrum med klinker och golvvärme.

KÖK
Kök i öppen planlösning mot vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier och panoramautsikt mot Storsjöns blåa vatten och fri vy mot Vallsundsbron, Oviksfjällen, Frösön och badhusparken. Bardisk med bänkskiva av svart stenkomposit. Bardisken har bra förvaring i utdragslådor, induktionshäll, diskmaskin och dubbelho med engreppsblandare. Kök från Ballingslöv med vita köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. Stänkskydd av glas. Köket är maskinellt utrustat med separat rostfri kyl & frys, induktionshäll, rostfri köksfläkt, inbyggnads ugn & micro samt integrerad diskmaskin. Enhetligt enstavigt ekparkettgolv, vitmålade väggar och tak.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med fantastiskt ljus och utsikt mot Storsjön. Enhetligt enstavigt ekparkettgolv, vitmålade väggar och tak. Utgång till inglasad balkong på 21 kvm med panoramautsikt mot Storsjön och Oviksfjällen. Inglasad balkong mot nordväst med kvällssol och härlig vy mot Badhusparken samt Frösöbron.

MASTER BEDROOM
Master bedroom på 14 kvm har enstavigt ekparkettgolv, vita målade väggar och vitmålat tak. Utgång till den stora balkongen mot Storsjön. Fönster åt två håll med utsikt mot Storsjön. Avdelat badrum med dusch och egen klädkammare som har garderobsinredning (Elfa hyllor) för praktisk förvaring.

BADRUM (1)
Badrum (1), i anslutning till master bedroom, har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna med takdusch, duschvägg av klarglas, vägghängd wc-stol, tvättställ med skåp och spegel. Infällda spotlights i tak.

SOVRUM (2)
Sovrum (2) har enstavigt ekparkettgolv, vitmålade väggar och tak. Fönster med utsikt mot badhusparken och Storsjön. Klädkammare med fönster.

SOVRUM (3)
Sovrum (3) har enstavigt ekparkettgolv, vitmålade väggar och tak samt skjutdörrsgarderob med komplett inredning för praktisk förvaring. Fönster mot sydost.

BADRUM (2)
Badrum (2) har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna, duschvägg av klarglas, tvättställ med låda och vägghängd wc-stol. Mörk laminatbänkskiva över tvättmaskin och torktumlare. Vita skåpluckor på överskåp. Infällda spotlights i taket.

HALL
Hall med klinkergolv, vitmålade väggar och tak. Bra utrymme för ytterkläder.

TV

Ansluten till Jämtkraft stadsnät. Leverantör: Alltele.

Internet

Ansluten till Jämtkrafts Stadsnät. Leverantör: Alltele. Hastighet : 100/100Mbit.

IP-Telefon: Ansluten till Jämtkrafts Stadsnät. Leverantör Alltel

Brf Storsjö Strand kommer vara gruppansluten till Alltele och kostnaden för TV (grundutbud), IP-Telefoni och bredband uppgår till 199kr/månaden. Denna kostnad debiteras tillsammans med avgiften till föreningen.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggår
  2016/ 2017
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Elförbrukning
  2 385 kWh/år
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration

Ingen energideklaration att redovisa

Renoveringar

2018: Skjutdörrsgarderober i Sovrum (3). Terrassgolv på båda balkongerna. Installation av Elfa hyllor i båda klädkamrarna. 2019: Målning väggar i tre rum.

Exteriör

Uteplats

Lägenheten har generös inglasad gavelbalkong på 21 m2 mot Storsjön med fantastisk utsikt samt en balkong på 8 m2 med utsikt över Storsjön mot badhusparken och Frösöbron. Balkongerna har generöst med sol från lunchtid fram till solen går ner på kvällen.

Bilplats

44 garageplatser. Går att hyra för 650 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör källarförråd som nås med hiss. I källaren finns även grovtvättstuga, vallningsrum och cykelförråd.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  5 190 kr
 • Andel i BRF
  2,4070 %
 • Andel av årsavg.
  2,4070 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 183 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  473 kr
 • Pantsatt
  Ja

I månadsavgiften ingår värme, vatten, basutbud av tv-kanaler samt bredband.

Driftskostnader
 • El
  400 kr
 • Försäkring
  100 kr

Totalt: 500 kr/mån

Uppskattade driftskostnader för nuvarande ägare.

Observera att driftskostander kan skiljas sig åt beroende på avtal och användning.

Bostadsrätts­förening

BRF Storsjöstrand
 • Lägenheter
  53 st
 • Lokaler
  3 st
 • Äkta förening
  Ja

Bostadsrättsföreningen Storsjö Strand erbjuder ett bekvämt och modernt boende i bostadsstorlekar från 1 till 5 Rum och kök.

Ekonomi

Föreningen har beslutat att inte höja månadsavgifterna inför 2020.

Renoveringar

I början av 2020 kommer fastigheten att 2 års besiktas av byggherren och garantiförbättringar kommer att utföras.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförvaring, grovtvättstuga och vallarum.

Båtplats: Bostadsrättsföreningen har via några medlemmar projekterat för båtplats vid Storsjöns strand. De som äger denna lägenhet har anmält sitt intresse. Köavgift är inte betalt. Köavgiften ska användas till de kostnader som Storsjö Strands Båt- och Hamnförening har för att komma fram till en vattendom och bygglov. Köparna tar över denna plats och kö-avgiften blir således ny ägares. Köparens plats i kön kommer så småningom att resultera i erbjudande om båtplats som köpare har att ta ställning till erbjudandet och då välja storlek, betala den insatsen för den storlek man valt (kommer att bli ca 20-30 000 beroende på storlek) och samtidigt bli medlemmar i den ideella föreningen som äger bryggan. Om köpare inte vill ha båtplats så tackar man nej och är inte skyldiga att betala något.

Gårdsplan

Trevlig innergård med stenlagda gångytor, lekplats och grönytor.

Dokument

Övrig information

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 600 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Hantering av personuppgifter
Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Bo vid Storsjöns strand!
Bo vid Storsjöns strand!
Fantastiskt högt vackert läge med makalös utsikt.
Fantastiskt högt vackert läge med makalös utsikt.
På våning 4 hitta ni denna påkostade bostad!
På våning 4 hitta ni denna påkostade bostad!
Kök och vardagsrum i öppen planlösning.
Kök och vardagsrum i öppen planlösning.
Snyggt och stilrent!
Snyggt och stilrent!
Balkong med makalös utsikt!
Balkong med makalös utsikt!
Avkopplande miljö vid vattnet!
Avkopplande miljö vid vattnet!
Skjutbara glaspartier mot Storsjön.
Skjutbara glaspartier mot Storsjön.
Utsikt från fönster och balkong!
Utsikt från fönster och balkong!
Storsjön i fonden!
Storsjön i fonden!
Utsikt även mot Frösön och Gustavsbergsbacken!
Utsikt även mot Frösön och Gustavsbergsbacken!
Läget som har det där lilla extra mot Storsjön!
Läget som har det där lilla extra mot Storsjön!
Strandpromenad vid bryggor!
Strandpromenad vid bryggor!
Stora fönsterpartier mot Storsjön!
Stora fönsterpartier mot Storsjön!
Avkopplande miljö!
Avkopplande miljö!
Kök redo för matlagning!
Kök redo för matlagning!
Matplats mot badhusparken.
Matplats mot badhusparken.
Moderna vitvaror!
Moderna vitvaror!
Matplats mot balkong!
Matplats mot balkong!
Vardagsrum!
Vardagsrum!
Matplats.
Matplats.
Inglasad balkong med kvällssol!
Inglasad balkong med kvällssol!
Vacker vy mot Frösön och Storsjön!
Vacker vy mot Frösön och Storsjön!
Loungemöbel
Loungemöbel
Avkopplande med livskvalité.
Avkopplande med livskvalité.
Vacker innergård!
Vacker innergård!
Storsjön i fokus!
Storsjön i fokus!
Master bedroom med fönster mot Storsjön!
Master bedroom med fönster mot Storsjön!
Master bedroom i lugn miljö!
Master bedroom i lugn miljö!
Utgång till balkong mot Storsjön!
Utgång till balkong mot Storsjön!
Klädkammare
Klädkammare
Badrum kopplat till master bedroom!
Badrum kopplat till master bedroom!
Sovrum med plats för stor säng!
Sovrum med plats för stor säng!
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Badrum med duschvägg!
Badrum med duschvägg!
Tvättavdelning!
Tvättavdelning!
Sällskapsdel mot master bedroom.
Sällskapsdel mot master bedroom.
Fonden mot Storsjön är unik!
Fonden mot Storsjön är unik!
Lägenhet med mycket ljusinsläpp.
Lägenhet med mycket ljusinsläpp.
Hall med bra förvaring.
Hall med bra förvaring.

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.