Hanåsvägen 30, Pilgrimstad

Accepterat pris

475 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Hanåsvägen 30, Pilgrimstad (Bräcke)

Välbyggd villa med stor potential på rymlig tomt!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  104 m²
 • Tomtarea
  2 419 m²
 • Driftskostnad
  43 330 kr/år

Välkomna till en villa med potential! Denna välbyggda villa uppförd enligt riktlinjer från Kungliga Bostadsstyrelsens i slutet av 50-talet söker nu efter nya lyckliga ägare. Huset har fått nytt tak & fasad samt en uppdatering av köket tillsammans med att fiber har dragits in. Här finns således ett behov av uppdatering och renovering eftersom huset är relativt orört sedan byggåret. Här är det alltså dags att dra på sig snickarbyxorna och skapa er drömbostad!

Med två plan samt källare och wc samt möjlighet till sovrum både på entréplanet och övre planet finns här gott om utrymme för familjens behov. Huset är byggt på en rymlig tomt i centrala Pilgrimstad, varifrån Revsundssjöns glittrande vatten skymtar. Ytterligare utrymme finner ni i ladugården på tomten och garaget för bilen har ni i källaren. Med förskolan runt knuten blir vardagslivet för er med små barn både enkelt och praktiskt. Fina strövområden finner ni lika nära inpå och dessutom en nybyggd båthamn att utgå ifrån vid jakten på sjöns berömda storöringar. Revsundssjön är en av Jämtlands finaste sjöar för båtliv, fiske och bad.

Från Pilgrimstad pendlar ni snabbt och smidigt till t.ex Östersund, Brunflo, Gällö och Bräcke med både buss och tåg.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  2 st
 • Boarea
  104 m²
 • Biarea
  64 m²
 • Tomtarea
  2 419 m²
 • Beteckning
  Anviken 1:26
 • Pantbrev
  56 600 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING:
ENTRÉPLAN

HALL
Här välkomnas ni via en farstu med nybyggd trappa in i en hall med utrymme för klädavhängning. Hallen har laminatgolv och målade väggar i ljus nyans.

BADRUM
Husets badrum finner ni direkt till höger från hallen. Här är i originalskick med rutmönstrat klinkergolv i röd och vit nyans samt väggar som delvis kaklade och delvis målade. Badrummet är utrustat med badkar, wc, handfat samt spegelskåp. Ett fönster ger ljusinsläpp,

KÖK
Köket med skåpluckor och lådfronter i björk är välplanerat med gott om förvaringsutrymme och bänkyta. Bänkskivorna är i massiv ek och vitt kakel som stänkskydd ovanför. Bra utrymme för matplats i köket vid fönster och ljusinsläpp från två väderstreck. Trägolv och målad väv på väggarna i beige nyans. Maskinellt är köket utrustat med spis med gjutjärn, spisfläkt och kombinerad kyl/frys.

RUM
Via passage från köket där städskåp är placerat når ni ett rum som kan nyttjas t.ex. som sovrum. Grå plastmatta på golvet och tapeter i grå nyans på väggarna. Klädkammare intill.

VARDAGSRUM
Med centralt placerad öppen spis (som ej eldats i på många år). Parkettgolv och tapetserade väggar. Liksom köket har vardagsrummet ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

ÖVRE PLAN
Via trappa från hallen nås husets övre plan.

HALL
Här kommer ni upp till en hall med linoleumgolvplattor i röd nyans och ljusa målade väggar. En klädkammare nås från hallen.

WC
Direkt till vänster från hallen med gråmelerade linoleumgolvplattor och målade väggar i grön nyans.
Här finns wc och tidigare har funnits ett handfat som är bortttaget.

SOVRUM
Direkt till höger från hallen med plastmatta på golv i grå mönstrad nyans och grå tapeter på väggarna.
En inbyggd garderob med överskåp.

SOVRUM¨
Rakt fram från hallen med grå mönstrad plastmatta på golv och tapetserade väggar. Här finns praktisk förvaring i fyra inbyggda garderober med överskåp samt en klädkammare. Härifrån nås husets balkong i sydost.

KÄLLARPLAN
Via trappa från hallen nås husets källarplan.

HALL/MATKÄLLARE
Här kommer ni ner i en mindre hall som har två stycken små matkällarförråd intill.

TVÄTT
Ett utrymme tänkt som tvättstuga. Ej inrett som tvättstuga idag.

PANNRUM
f.d pannrum som kan nyttjas som t.ex förråd, där oljepannan finns kvar. Oljetanken är borttagen.

GARAGE
Garage för en bil med golvbrunn och äldre slagport.

TV

TV via fiber

Internet

Bredband via fiber.

Fiber är anslutet.
För att ta del av tjänster i nätet behöver en fiberkonverter installeras av föreningen och köparen behöver bli medlem i föreningen, till en engångskostnad på 100kr. Fibernätet ägs av föreningen Service i Pilgrimstad ek. förening. Föreningen har slutit ett kollektivt avtal med Telia Triplay där samtliga medlemmar erbjuds bredband 250/250mb/s, Fast telefoni samt ca 25 TV-kanaler. Kostnaden för detta abonnemang är för närvarande 339kr/mån + 50 kr/mån i faktureringsavgift. (Även möjlighet att betala kvartalsvis och då endast faktureringsavgift en gång i kvartalet)

Kontaktperson: Erik Magnusson 0693-31218, 070-3751026
erik.magnusson.pilis@telia.com

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 ½ plan med källare
 • Byggår
  1959
 • Grund
  Källare
 • Stomme
  Trä
 • Fasad
  Trä
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  2-glasfönster (3-glasfönster i kök)
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Elförbrukning
  26 736 kWh/år
 • Uppvärmning
  El - vattenburen värme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Beställd
 • Datum
  2020-06-09
 • Prestanda
  156 kWh/m²/år
 • Energiklass
  F
Renoveringar

Renoveringar utförda mellan 2000-2005:
Nytt tak samt ny panel på ytterväggar.
Kök renoverat
Två fönster bytta till 3-glas

Exteriör

Tomt

Lättskött trädgårdstomt med gräsmatta buskar och träd. Praktiskt med infart till tomten både uppifrån och nerifrån.

Bilplats

Enbilsgarage i källaren.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  34 924 kr
 • Vatten/avlopp
  4 885 kr
 • Sotning
  500 kr
 • Renhållning
  1 150 kr
 • Försäkring
  1 871 kr

Totalt: 43 330 kr/år

I kostnaden för uppvärmning ingår även hushållsel.

Taxering
 • Totalsumma
  347 000 kr
 • Byggnad
  253 000 kr
 • Mark
  94 000 kr
 • Värdeår
  1959
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  2 602 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Rättigheter last

Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 23-IM1-60/2376.1

Servitut

Avtalsservitut Ledning Mm
Nyttjanderätt Teleledning

Plan­bestämmelser

Byggnadsplan

Dokument

Övrig information

Observera att fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Observera att samtliga uttagna pantbrev är skriftliga och dödande av dessa pantbrev pågår. För mer information kontakta fastighetsmäklaren.

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevsbeloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 440kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Hanåsvägen 30
Hanåsvägen 30
Hanåsvägen 30
Hanåsvägen 30
Hanåsvägen 30
Hanåsvägen 30
Välkomna in!
Välkomna in!
Kök - Entréplan
Kök - Entréplan
Kök - Entréplan
Kök - Entréplan
Kök - Entréplan
Kök - Entréplan
Vardagsrum - Entréplan
Vardagsrum - Entréplan
Öppen spis i vardagsrummet - Entréplan
Öppen spis i vardagsrummet - Entréplan
Rum - Entréplan
Rum - Entréplan
Rum - Entréplan
Rum - Entréplan
Badrum - Entréplan
Badrum - Entréplan
Trappa till övre plan och källarplan från hallen - Entréplan
Trappa till övre plan och källarplan från hallen - Entréplan
Hall - Övre plan
Hall - Övre plan
WC - Övre plan
WC - Övre plan
Sovrum - Övre plan
Sovrum - Övre plan
Sovrum - Övre plan
Sovrum - Övre plan
Sovrum med utgång till balkong - Övre plan
Sovrum med utgång till balkong - Övre plan
Hall - Källarplan
Hall - Källarplan
Tvättstuga - Källarplan
Tvättstuga - Källarplan
Garage - Källarplan
Garage - Källarplan
Pannrum - Källarplan
Pannrum - Källarplan

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.