Stationsvägen 6

Slutpris

1 200 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Stationsvägen 6 (Berg)

Trivsamt hus med stora renoveringar gjorda!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  126 m²
 • Tomtarea
  1 295 m²
 • Driftskostnad
  36 712 kr/år

Varmt välkomna till denna trevliga villa i centrala Hackås. Villan har under de senaste åren renoverats och är idag i utmärkt skick. Stor trivsam tomt och en asfalterad infart som leder er fram till ett rymligt garage.

Huset har en välkomnande entré med farstukvist som har utsikt över trädgården. Hallen erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och har ett praktiskt klinkergolv. Från hallen nås även källaren som rymmer både syltburkar, potatis och saftflaskor. Här sitter även bergvärmepumpen som borgar för låga driftskostnader. I vardagsrummet kan ni njuta av generöst ljusinsläpp och ljusa kulörer samt en öppen spis (ej eldningsbar) med vitmålad murstock. Köket är stort och rymmer gott om skåp och lådor samt ett större matbord. Entréplanet rymmer också en praktisk tvättstuga med bänkytor och hyllor samt en toalett.

Den äldre och charmiga trappan leder upp till det övre planet som välkomnar med en stor hall som rymmer skrivbord om så önskas. De tre sovrummen är rymliga varav det största är inrett med en stor klädkammare med klädstång och hyllor. Badrummet är helkaklat och är inrett med kommod, toalett, duschhörna och badkar. Här finns det även golvvärme.

Trädgården är lättskött med gräsmatta och staket samt gärdsgård som ramar in tomten. Här finns även en grillplats, jordgubbsland och smultron runt den stora tallen. Gott om plats finns för lekande barn och studsmatta eller fotbollsmål.

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område