Jaktstigen 30, Eriksberg

Accepterat pris

4 575 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Jaktstigen 30, Eriksberg (Östersund)

Bo i Östersunds mest attraktiva område som har gångavstånd till stadskärnan!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  142 m²
 • Tomtarea
  919 m²
 • Driftskostnad
  46 873 kr/år

Välkomna till mycket attraktiva och populära Eriksberg där vi har glädjen att presentera ett fantastiskt bostadshus på hörntomt som har vacker utsikt över både området samt mot Oviksfjällen. Bostadshuset har representativa stora sällskapsutrymmen där ni med glädje bjuder in till både arbetsrelaterade möten och trevliga middagar med släkt och vänner. Bostadshuset har 267 kvadratmeter användbar uppvärmd bostadsyta för sociala möten, avkoppling och praktisk förvaring. Detta är en bostad som har ett enastående läge och en modern planlösning som passar alla familjer och ger en bra livskvalité.

Entréplanet har en genomgående omgjord planlösning med övervägande golvvärme och en öppen härlig planlösning i sällskapsutrymmena. Ljuset är fantastiskt från de generösa fönsterpartierna där ljuset flödar in från tre väderstreck. Kök och matrumsdel har en öppen lösning med ett praktiskt kök med köksö som skapar en miljö som inbjuder till samvaro och gemensam matlagning. Mycket bra förvaringsutrymmen i skåp och lådor. Vardagsrum och bibliotek ligger i längsgåenderiktning mot väster och har en centrerad braskamin som ger en härlig värme och bidrar till mysfaktorn. Här kommer ni att vilja tillbringa mycket tid vid både större och mindre sammankomster samt för härlig avkoppling. Utgång till stor terrass som har en vacker utsikt över Oviksfjällen och som badar i sol under större delen av dagen och kvällen. Här finns plats för både loungemöbel, matgrupp och solstolar. Trapp till den stora trädgårdstomten. På entréplanet finns också tre rymliga sovrum där master bedroom har walk-in-closet och altandörr till uteplatsen mot sydöst. Badrum med klinker och golvvärme.

Källarplanet har fantastisk ytor för hobbyverksamhet, förvaring och avkoppling. Här kan ni njuta av en trivsam relax som har stor bastu. Tvättstuga med praktiskt torkrum. Garage i byggnaden. På samma plan finns en carport som har plats för flera bilar där ingången är i anslutning till groventrén som har bra utrymme för ytterkläder.

Här bor ni med tillgång till all tänkbar service inom bekvämt avstånd. Östersunds skidstadion med milsvida välpreparerade skidspår ligger i anslutning till området. Gångavstånd till förskola och skola. Strategiskt läge för aktiv idrottsutövning i olika föreningar samt stora arenor för tennis, fotboll, ishockey och gymnastik. Vid huset ligger även en liten fotbollsplan med två mål. Närhet till stadens puls med utbud av restauranger och affärer.

Varmt välkomna att anmäla er till visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  4 st
 • Boarea
  142 m²
 • Biarea
  125 m²
 • Tomtarea
  919 m²
 • Beteckning
  Fjällkon 1
 • Pantbrev
  1 400 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: ENTRÉPLAN
Entréplanet har golvvärme i hela planet och luftvärmepump. Kök och matrumsdel har en öppen planlösning med köksö och stora fönsterpartier. I anslutning till köket ligger vardagsrum och bibliotek som delas av med en braskamin som sprider en härlig värme. Mycket bra ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Utgång till stor terrass med markis. Tre rymliga sovrum och badrum med duschkabin samt gästtoalett.

KÖK
Kök och matrum i öppen planlösning med klinker och golvvärme. Vackert Ballingslövkök som har massiva luckor i ek med underskåp, överskåp och vitrinskåp. Köksö med häll, grill och fritös samt stor kopparkåpa. Köket har mycket gott om förvaringsutrymmen. Kakel som stänkskydd, dubbelho, laminatbänkskiva och engreppsblandare. Köket är maskinellt utrustat i övrigt med kombinerad kyl/ sval & kyl/ frys, inbyggnads varmluftsugn, micro och diskmaskin. Plats för stort matbord i matrumdsdel. och stora fönsterpartier som ger mycket ljus.

VARDAGSRUM/ BIBLIOTEK
Vardagsrum och bibliotek i öppen planlösning med en centrerad braskamin som ger mycket värme och härlig atmosfär. Ekparkettgolv, målade väggar och vackra målade detaljer i taket. Generösa fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljus. Utgång till stor terrass med markis och infravärme som har eftermiddags- och kvällssol. Här finns plats för loungemöbel, matgrupp och solstolar. Trapp till den välplanerade trädgårdstomten. Vacker utsikt från både fönster och terrass mot Oviksfjällen.

MASTER BEDROOM
Master bedroom har klickgolv, golvvärme, tapet, stort fönster och walk-in-closet för praktisk förvaring. Utgång till stenlagd uteplats med förmiddagssol.

SOVRUM
Sovrum (2) har klickgolv, golvvärme tapet med fondvägg, vitmålat tak och fönster mot väster. Sovrum (3) har laminatgolv, golvvärme, tapet med fondvägg och fönster mot väster.

BADRUM
Badrum som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschkabin, brett tvättställ med skåp & lådor, spegel, spotlights, handdukstork och vägghängd wc-stol.

HALL
Hall som har klinker, golvvärme och bra utrymme för ytterkläder. Två inbyggda garderober.

TOALETT
Från hall ingång till toalett med klinker, golvvärme, målade väggar och takmålning. Utrustat med tvättställ, spegel och wc-stol.

KÄLLARPLAN
Källarplanet har gillestuga/ hobbyrum med luftvärmepump. Relaxrum med bastu. Sovrum, matkällare och toalett. Praktisk entré via carport och bra utrymme för ytterkläder. Tvättstuga och torkrum samt förrådsutrymmen. Centraldammsugare finns i garderob i tvättstugan. Garage i byggnaden.

GILLESTUGA/ HOBBYRUM
Gillestuga som har breda golvtiljor och vitmålad stående träpanel. Luftvärmepump.

RELAX
Relax som har klinker, golvvärme och våtrumsmatta i duschhörnan. Stor bastu. Från relax ingång till matkällare.

SOVRUM
Sovrum har klickgolv, panel och fönster mot trädgårdstomten.

HALL
Hall med groventré mot carport. Klinker, målad betong och två garderober. Bra utrymme för ytterkläder.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga som har matta och målad betong. Rostfri tvättho, trådbackar, bänkskiva och skåp för praktisk förvaring. Tvättnedkast via lucka från övervåningen och centraldammsugare. Ingång till torkrum och stort förråd med tre garderober samt extra frys.

GARAGE
Garage i byggnaden med vikport. Betonggolv och arbetsbänk.

TOALETT
Toalett som har klinker och målad betong. Utrustat med tvättställ och wc-stol.

TV

Antenn eller fiber.

Internet

Bredband via fiber för internet, tv och telefoni.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1-planshus med källare
 • Byggår
  1966
 • Grund
  Betong
 • Grundmur
  Lättbetong
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Betong/ trä
 • Fasad
  Stående träpanel
 • Tak
  Betongtakpannor
 • Fönster
  2-glasfönster
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Elförbrukning
  35 000 kWh/år
 • Uppvärmning
  El/ golvvärme & två luftvärmepumpar
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2020-06-01
 • Prestanda
  138 kWh/m²/år
 • Energiklass
  E
Renoveringar

2000: Byte garageport & ombyggnad soprum till entré. 2001: om/ tillbyggnad av terrass & carport. 2008: Ombyggnad av fyra sovrum till två sovrum. 2010: installation av två nya luftvärmepumpar. 2012: Installation av duschkabin. 2015: Installation av takstege. 2017: Indragning av fiber.

Exteriör

Tomt

Välplanerad hörntomt med stor plan gräsmatta och staket.

Uteplats

Stor terrass med markis och infravärme i riktning mot sydväst.

Bilplats

Garage i byggnaden på betonggolv. Tillbyggd asfalterad carport för flera bilar.

Övriga byggnader

Lekstuga

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  33 600 kr
 • Vatten/avlopp
  4 807 kr
 • Sotning
  429 kr
 • Renhållning
  2 761 kr
 • Försäkring
  5 276 kr

Totalt: 46 873 kr/år

Driftskostnader för nuvarande ägare som mest har varit fem personer i hushållet. I uppvärmning ingår hushållsström. Årsförbrukningen för nuvarande ägare ligger på ca 35 000 kWh/ år. Nuvarande säkringsstorlek är 25 A vilket kan vara möjligt att sänka till 20A. Årsförbrukningen är beräknad på Jämtkrafts lokalpris som i snitt har varit 0,55 öre/ kWh sedan 2013.

Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Taxering
 • Totalsumma
  3 074 000 kr
 • Byggnad
  1 968 000 kr
 • Mark
  1 106 000 kr
 • Värdeår
  1966
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 349 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Stadsplan Tomtindelning

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex 2020-05-28 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 1 000 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkomna till mycket attraktiva Eriksberg.
Välkomna till mycket attraktiva Eriksberg.
Fantastiskt läge för Jaktstigen 30.
Fantastiskt läge för Jaktstigen 30.
Bostadshus i 2-plan med fantastiska utrymmen.
Bostadshus i 2-plan med fantastiska utrymmen.
Sällskapsutrymmen med härligt ljus & atmosfär.
Sällskapsutrymmen med härligt ljus & atmosfär.
Koppla av njut av värme och utsikt.
Koppla av njut av värme och utsikt.
Bibliotek för avkoppling.
Bibliotek för avkoppling.
Kök att trivas & umgås i.
Kök att trivas & umgås i.
Mycket ljus och sociala ytor.
Mycket ljus och sociala ytor.
Område som har allt ni kan önska er.
Område som har allt ni kan önska er.
Strategiskt läge nära all allmän service.
Strategiskt läge nära all allmän service.
Centralt placerad eldstad.
Centralt placerad eldstad.
Härlig värme och mysfaktor.
Härlig värme och mysfaktor.
Vardagsrum med generösa fönsterpartier och vacker utsikt.
Vardagsrum med generösa fönsterpartier och vacker utsikt.
Terrass med markis som har plats för loungemöbel, matgrupp och solstolar.
Terrass med markis som har plats för loungemöbel, matgrupp och solstolar.
Terrassen har fantastisk utsikt.
Terrassen har fantastisk utsikt.
Terrassen inbjuder till grillmiddagar.
Terrassen inbjuder till grillmiddagar.
Kök med stora arbetsytor och förvaring.
Kök med stora arbetsytor och förvaring.
Stor matplats.
Stor matplats.
Master bedroom med utgång till altan.
Master bedroom med utgång till altan.
Master bedroom har walk-in-closet.
Master bedroom har walk-in-closet.
Ombyggt stort sovrum.
Ombyggt stort sovrum.
Ombyggt stort sovrum nummer 2.
Ombyggt stort sovrum nummer 2.
Badrum med klinker och golvvärme.
Badrum med klinker och golvvärme.
Hall med bra ljus och utrymmen.
Hall med bra ljus och utrymmen.
Hall
Hall
Gästtoalett
Gästtoalett
Groventré källarplan.
Groventré källarplan.
Bra förvaring i groventré mot carport.
Bra förvaring i groventré mot carport.
Gilletsuga/ hobbyrum med stora möjligheter.
Gilletsuga/ hobbyrum med stora möjligheter.
Gillestugan har breda golvtiljor.
Gillestugan har breda golvtiljor.
Relax med golvvärme.
Relax med golvvärme.
Dusch och bastu.
Dusch och bastu.
Sovrum källarplan.
Sovrum källarplan.
Tvättstuga
Tvättstuga
Toalett
Toalett
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.