Reveljgränd 23 C, Körfältet

Utgångspris

725 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Reveljgränd 23 C, Körfältet (Östersund)

Ljus 2:A med högt läge och hiss

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  65 m²
 • Våningsplan
  5 av 7
 • Månadsavgift
  4 039 kr

Välplanerad och ljus lägenhet med högt och fint läge på Körfältet. Lägenheten har genomgående ekparkett och ljusa målade väggar. Köket är uppfräschat original med bra förvaring, specerifack och här finns gott om utrymme för matbord. Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum med utgång till härlig balkong som erbjuder milsvid utsikt. Lägenheten ligger på 5:e våningen och utöver utsikten från balkongen så erbjuds det utsikt från sovrum och kök. Lägenhetens badrum moderniserades 2018 och här finns duschkabin, WC och handfat. Lägenhetens sovrum rymmer plats för dubbelsäng och i lägenheten finns en rymlig klädkammare.

I Körfältet centrum finns ett blandat utbud av butiker och service så som frisör, gym, pizzeria, Erikslunds hemtjänst etc. Körfältet ligger med bekvämt gång- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna. Bensinmacken som ligger alldeles i närheten har generösa öppettider och säljer allt från varmkorv till kvällstidningar. Stora park- och grönområden med motions- och skidspår finns i närheten liksom boulebana, tennisbana och fotbollsplan. Även köpcentret Lillänge med goda shoppingmöjligheter ligger också inom gång- och cykelavstånd. Till Mittuniversitetet är det endast tio minuters gångväg.

Välkommen på visning!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  65 m²
 • Våningsplan
  5 av 7
 • Hiss
  Ja
 • Lägenhetsnr
  62

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våningsplan 5.

Interiör

RUMSBESKRIVNING: Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Hall med klädavhängning till vänster och badrum direkt till höger. Förvaring finns i en garderob/städskåp. Ekparkettgolv och ljusa målade väggar.

BADRUM
Stort badrum med äldre våtrumsmatta och tapet. Badrummet moderniserades 2018 med nytt handfat med underskåp (IFÖ), WC (IFÖ), spegelskåp (IFÖ) och duschkabin. Här finns ett fönster för ljusinsläpps och möjlighet till vädring.

KÖK
Stort och härligt kök med fin utsikt från fönstret. Traditionellt kök med vita lackade luckor och rostfri diskbänk. Intill spisen finns en arbetsbänk i trä, på väggen upptill sitter ett vitt kakel med gröna detaljer. Kökets maskinella utrustning består av fullstor kyl och frys, äldre spis och fläkt. Målade väggar i ljusa nyanser och ekparkett golv.

SOVRUM
Ett ljust sovrum med ekparkettgolv och målade väggar. Utrymme finns för säng och byrå. Förvaring finns i garderob.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare med linoleummatta och målade väggar. Här finns hyllor och garderob.

VARDAGSRUM
Stort och luftigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utsikt mot söder och takåsarna. Här ligger ett ekparkettgolv och det är målade väggar. Härifrån finns utgång till härlig balkong med milsvid utsikt.

TV

Kabel-tv

Internet

Internetuttag finns i lägenheten från både ComHem och Bredbandsbolaget. För mer information kontakta dessa. Kostnad ingår ej i månadsavgift.

Tillträde

Enligt överrenskommelse

Byggnad

 • Byggår
  1973
 • Fönster
  2-glasfönster
Energideklaration
 • Datum
  2012-08-30
 • Prestanda
  221 kWh/m²/år
Renoveringar

2017 Nya ekparkettgolv i kök, vardagsrum och sovrum, samtidigt målades dessa rum om i ljusa nyanser.
2018 Nytt handfat med underskåp, ny duschkabin, nytt badrumsskåp och ny WC.

Övrigt

Det finns lägenhetsförråd och föreningen har en gästlägenhet man kan hyra.

Exteriör

Uteplats

Stor balkong med högt läge och utsikt. Läge syd/öst.

Bilplats

9 carportplatser (kostar 225kr/mån) och 1 motorvärmarplats (kostar 200kr/mån). Det är lång kö. Det finns även parkeringsplatser på torget som går att hyra (200kr/mån). Dessa ägs inte av bostadsrättsföreningen.

Övriga utrymmen

I källarplan finns förråd och matkällarförråd.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  4 039 kr
 • Andel i BRF
  1,0286 %
 • Andel av årsavg.
  0,5711 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 183 kr
 • Pantsättningsavg.
  473 kr
 • Pantsatt
  Ja
Driftskostnader
 • Försäkring
  100 kr

Totalt: 100 kr/mån

Bostadsrätts­förening

Brf Körfältet Centrum
 • Lägenheter
  109 st
 • Lokaler
  3 st

Föreningen äger fastigheten Körfältet 9 beläget på adresserna Reveljgränd 25 25 A-B och 23 A-D. I huset, vilket är byggt år 1973, upplåter föreningen lägenheter och lokaler. I huset inryms 109 st lägenheter. På våren brukar föreningen ha en gemensam städdag.

Ekonomi

Avgiften höjdes från 1/1 2020 med 2%. 1/1 2017 med 1,2%. 1/1 2016 med 3%. 1/1 2015 med 2% samt för lokaler på 2%. Orsaken till detta är att följa den löpande underhållsplanen.

Renoveringar

2019 skall ventilationen renoveras. 2018 renoverades balkongfronter, fönsterbröstningar och isolering under fönsterbröstningarna. 2017 Renovering av hissar på Reveljgränd 23 B & C. 2016 har torktumlare blivit utbytt. 2015 byte av stamventiler VS och tappvatten. Byte av radiatorventiler och byte av portar. 2014 renoveras två tvättstugor. 2013 Taket isolerades ytterligare med 60 cm återvunnet papper, Tvättstugorna renoverades. 2010 renoverades två av hissarna och föreningen bytte även fjärrvärmeväxlarna. För mer information se årsredovisning.

Vid badrumsrenovering står föreningen för bilning fram till slitsen i väggen och de står för golvbrunnsbyte.

Övrigt

Avsyning av lägenhet sker mellan köpare och säljaren med av föreningen utsedd vaktmästare.

Dokument

Övrig information

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 520kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Välkomna till Reveljgränd 23 A
Välkomna till Reveljgränd 23 A
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Kök
Kök
Kök
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Badrum
Badrum
Hall
Hall
Hall
Hall
Utsikt från balkongen
Utsikt från balkongen
Vy från framsidan
Vy från framsidan
Reveljgränd 23 C
Reveljgränd 23 C

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.