Dalagatan 6A, Frösön

Accepterat pris

1 595 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Dalagatan 6A, Frösön (Östersund)

Rymlig 3:a med inglasad balkong och låg avgift i centralt men lugnt läge på Frösön!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  85 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  3 190 kr

Nu kan vi erbjuda en fint planerad 3:a med låg avgift och centralt läge på Frösön alldeles i närheten av populära Tages Konditori och Kök!

Välkommen in i det stilrena köket som har gott om förvaring bakom det vita släta luckorna. För den kreativa matkonnässören finns fullhöjds kyl och frys, tillsammans med inbyggnadsugn och induktionshäll för att underlätta matlagningen. Matplatsen badar i morgonsol när du tar dagens första kaffekopp till utsikten genom fönstret som vetter mot Storsjön.

De båda sovrummen är tapetserade i dovare färger för en riktigt god natts sömn. Förutom plats för dubbelsäng finns det i båda sovrummen gott om utrymme att installera garderober och möblera med skrivbord eller varför inte en läsfåtölj? Även i hallen finns det gott om svängrum och möjlighet att möblera.

Vardagsrummet är klassiskt, lättmöblerat och rymmer både soffa och matgrupp om så önskas. Härifrån når ni den inglasade balkongen som vetter mot Östersunds stad, Storsjön och förmiddagssolen! Badrummet är rymligt och helkaklat i ljusa toner. Och för att ännu mer underlätta i vardagen har ni er egen tvättstuga i anslutning till köket. I lägenheten finns det dimbara spotlights i samtliga rum utom badrum och tvättstuga.

Detta är en lägenhet att trivas i och du bor i en liten familjär bostadsrättsförening!
Varmt välkomna på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Fakta

 • Rum
  3 r.o.k.
 • Sovrum
  2 st
 • Boarea
  85 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  120 / 1202

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

KÖK: Köket är ljust och stilrent med vita högblanka luckor, mörkare laminatbänkskivor och svart mosaik som stänkskydd. Praktiskt med fullhöjds kyl och frys i rostfritt, inbyggnadsugn, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. I den inre delen av köket finns matplatsen direkt vid fönstret som vetter ut mot Storsjön och förmiddagssolen. På golvet ligger ett laminatgolv och väggarna har en ljus mönstrad tapet. Från köket finns ingången till den egna tvättstugan.

VARDAGSRUM: Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat, med plats för både soffa och matgrupp. Laminatgolv och ljusgrå tapeter samt en större motivtapet. Stora fönster ut mot den inglasade balkongen som har samma bredd som vardagsrummet och har plats för en liten loungegrupp för vilsamma dagar.

SOVRUM 1: Det första sovrummet når ni från hallen och det har tapetserade väggar samt ett laminatgolv. Gott om plats för att kunna möblera både med dubbelsäng och klädförvaring.

SOVRUM 2: Det andra sovrummet är det större sovrummet och det har mörkare mönstrade tapeter tillsammans med ett laminatgolv. Ingång från vardagsrummet. Förutom dubbelsäng är det möjligt att möblera en kontorshörna i detta stora rum.

BADRUM: Med ljust kakel och klinker på golvet känns badrummet både harmoniskt och lättskött. Det är utrustat med wc, stort handfat, spegelskåp och dusch. Naturligt ljus faller in från en frostad ruta mot tvättstugan.

HALL: I hallen finns bra med utrymmen för avhängning och skohylla, men också plats om man vill få till ytterligare klädförvaring. Tapetserade väggar och laminatgolv.

TVÄTTSTUGA: Med ingång från köket finns vardagslyxen med en egen tvättstuga. Klinker på golvet och kaklade väggar. Tvättmaskin, tvättho och förvaring. Naturligt dagsljus från fönstret.

TV

Telia paket medium ingår i månadsavgiften

Internet

Fiber, tecknas separat

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
 • Byggår
  1968
 • Fönster
  2-glasfönster
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2020-02-25
 • Prestanda
  140 kWh/m²/år
 • Energiklass
  D
Renoveringar

Badrummen renoverades 2001, liksom stammarna till badrum och kök.

Exteriör

Uteplats

Inglasad balkong i bra storlek med lummig utsikt mot Storsjön.

Bilplats

Det finns 3 st garageplatser, 200 kr/mån och 7 st carportplatser, 100 kr/mån. Separat kö för bilplatserna, för närvarande 1 st i kö.

Övriga utrymmen

Förråd samt matkällarförråd finns i källaren.
Cykelförråd i källaren, med utgång direkt på gatan.

Tvättstuga finns i källaren.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  3 190 kr
 • Andel i BRF
  8,0000 %
 • Andel av årsavg.
  8,0000 %
 • Repfond
  0 kr
 • Pantsatt
  Ja

inkl värme, vatten, el och TV

Driftskostnader
 • Försäkring
  174 kr

Totalt: 174 kr/mån

Bostadsrätts­förening

Brf Villagatan
 • Lägenheter
  12 st
Ekonomi

Föreningen tar inte ut någon överlåtelse- eller pantsättningsavgift.

Renoveringar

Stammar i kök och badrum renoverades 2001.
Övriga stammar är under bevakning men har inget behov av renovering i dagsläget.

Gemensamma utrymmen

I källaren finns det finns det förråd och matkällare till samtliga lägenheter.
Gemensamt cykelrum i källaren med utgång direkt till gatan.
Gemensam tvättstuga finns i källaren.

Gårdsplan

Föreningen har en gemensam trädgård på baksidan av huset, där det är gräsmatta, buskar och uteplats.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 760 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Kök
Kök
Matplats
Matplats
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Inglasad balkong
Inglasad balkong
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Badrum
Badrum
Egen tvättstuga
Egen tvättstuga
Hall
Hall
Hall
Hall
Dalagatan 6A
Dalagatan 6A
Dalagatan 6A
Dalagatan 6A

Planlösning

Område

I närheten

På Frösöns "framsida" är det gångavstånd till Östersunds centrum via gångbro samt närhet till Frösöns egna butiker vid bl a populära Tages konditori. I närområdet finns både förskola och skola årskurs 1-9. Matbutik, restauranger och butiker finns, liksom hälsocentral och gym. Här bor ni med närhet till Gustavsbergs och Ladängens slalombackar samt härliga promenadstråk runt Frösöberget.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.