Brogränd 29, 831 41 ÖSTERSUND, Centralt

Accepterat pris

650 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Brogränd 29, 831 41 ÖSTERSUND, Centralt (Östersund)

Perfekt som student/och eller övernattningslägenhet!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  18 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Månadsavgift
  1 773 kr

PRISSÄNKT! Välkommen till denna helfräscha 1:a, centralt belägen i det lugna och attraktiva området Karlslund och med gångavstånd till allt vad stan har att erbjuda. I månadsavgiften på 1773 kr ingår även hushållsel, värme, V/A och kabel-tv. Perfekt för en student, pensionär eller bara som en övernattningslägenhet.
Golvvärme i hela lägenheten, som har laminatgolv och klinker i badrummet.
Man kommer in i en hall som har garderob till höger och ingång till badrummet på vänster sida. Kök/Allrum med plats för matplats och bäddsoffa eller säng.

Yvonne Larsson
Ansvarig mäklare

Yvonne Larsson

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  18 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Hiss
  Ja
 • Lägenhetsnr
  1002

Enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

Hall: Välkomnande hall med laminatgolv med golvvärme.

Kök/Allrum: Ljus och fräsch inredning med praktisk förvaring i höga köksluckor. Här finns också kyl, hällspis, fläkt och inbyggd micro. Mörk bänkskiva och rund diskho med blandare. Vitt kakel ovan arbetsbänk och ljus grå/beige färg på köksluckorna och tapeter i samma nyans gör att rummet känns ljust och luftigt.

Badrum: Rymligt och modernt badrum med vitt kakel med svarta detaljer samt svart klinkergolv med golvvärme. Här finns dusch med glasdörrar, förvaringshylla på vägg, toalett, tvättställskommod, spegel med belysning och inbyggda spotlights i tak.

TV

Kabel tv via Sappa.

Internet

Bredband via stadsnätet. Boende skaffar egna abonnemang

Tillträde

Början av aug-20

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
 • Byggår
  1951
 • Fönster
  2-glasfönster
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
Energideklaration

Ingen energideklaration att redovisa

Exteriör

Uteplats

Mysig uteplats med pergola på gemensam innergård.

Bilplats

P-plats finns att hyra för 250kr/mån

Övriga utrymmen

Vindsförråd och gemensam tvättstuga i källaren.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  1 773 kr
 • Andel i BRF
  4,9500 %
 • Andel av årsavg.
  4,9500 %
 • Repfond
  0 kr

I avgiften ingår hushållsel, värme, vatten, och kabel tv (ca 15 kanaler).

Driftskostnader
 • Försäkring
  80 kr

Totalt: 80 kr/mån

Försäkringskostnaden är ungefärlig kostnad och beror på vilket försäkrings bolag man tecknar sig hos.

Bostadsrätts­förening

Brf Hobbit
 • Lägenheter
  9 st
Ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget.

Renoveringar

Gjorda renoveringar: Skyddsrummet renoverades 2019.
Tätning av fönster under 2018.
OVK besiktning + inspektion av eldstäder och skorstenar har gjorts.
Byggnaden handikappanpassades vid ROT-renoveringen år 2008 med
bla hiss från källarplanet upp till plan 3. Byggnaden bedöms uppfylla dagens krav på vad gäller
tillgänglighet.
Kommande renoveringar: Inga kommande större renoveringar.

Gemensamma utrymmen

Gemensam tvättstuga i källarplan.

Gårdsplan

Stor innergård utanför huset att nyttja för de boende med två mysiga pergola med flera sittplatser.

Övrigt

Medlemmar förväntas ställa upp 1-2 ggr per år på gemensamma arbetsdagar. Styrelsen förvaltar föreningen.

Dokument

Övrig information

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 520 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Allrum
Allrum
Kök
Kök
Brogränd 29
Brogränd 29
Hall
Hall
Badrum
Badrum
Hall
Hall
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Matplats
Matplats
Matplats
Matplats
Brogränd 29
Brogränd 29
Myshörna
Myshörna

Område

I närheten

I Östersunds centrum finns allt inom bekvämt avstånd. Här finns en livskraftig stadskärna med butiker och företag för alla smaker. Flera populära cafeer och restauranger. Välsorterade matbutiker. Till strandpromenaderna vid Storsjön är det bara några få kvarter. Där finns också båthamnen, välbesökt sommarrestaurang och badhusparken att njuta av både sommar och vintertid.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.