Tannhöjdsvägen 5D, Karlslund

Accepterat pris

2 275 000 kr

Högsta bud

2 285 000 kr

Visa budhistorik
 • Bud Datum
 • 2 285 000 kr 01/06 09:15 1
 • 2 275 000 kr 01/06 08:55 4
 • 2 260 000 kr 29/05 18:59 1
 • 2 250 000 kr 29/05 18:57 4
 • 2 230 000 kr 29/05 18:27 1
 • 2 220 000 kr 29/05 18:02 3
 • 2 210 000 kr 29/05 14:00 1
 • 2 200 000 kr 29/05 13:50 4
 • 2 185 000 kr 28/05 18:07 1
 • 2 175 000 kr 28/05 17:49 3
 • 2 110 000 kr 27/05 18:41 1
 • 2 100 000 kr 27/05 18:02 2
 • 2 000 000 kr 25/05 14:09 1
Visningar

Är du intresserad av en visning?

Tannhöjdsvägen 5D, Karlslund (Östersund)

Smakfullt radhus i populära Karlslund!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  104 m²
 • Månadsavgift
  5 950 kr

Välkommen till detta smakfulla bostadsrättsradhus med stort socialt kök och öppen planlösning i omtyckta Karlslund! Radhuset är disponerat på tre våningsplan och är genomgående mycket ljust och erbjuder en modern planlösning.

På entréplanet finner ni det ljusa och rymliga vardagsrummet med härligt stora fönster och parkettgolv. Vardagsrummet har en oregelbunden form vilket ger liv och härlig karaktär och härifrån nås radhusets uteplats med trädäck och direkt utgång till föreningens gräsmatta. Det rymliga köket har vit inredning och ett stort köksfönster samt en öppning mot hallen ger härlig rymd och fint inkommande ljus. I utrymmet mellan kök och vardagsrum ryms ett större matbord med gott om plats för många glada gäster. Denna härligt öppna yta är definitivt en plats där familjen kan samlas och trivas! På entréplanet finner ni även en gästtoalett. På det övre våningsplanet finns ett badrum med badkar, två väl tilltagna sovrum varav ett med utgång till den inglasade balkongen. Radhusets källarplan har tvättstuga, matkällare, förråd och ett sovrum.

Här bor ni i lugna och barnvänliga kvarter endast ett stenkast från skidspår och strövområden vid Östersunds skidstadion. Östersunds oas Björkbackaparken ligger också i närheten. Centrum ligger 10 minuters promenad bort och till ICA Maxi går ni på 5 minuter. Det finns flertalet förskolor i närområdet och de närmaste skolorna är Friggaskolan, Prolympia och Norra skolan.

Välkommen!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  4 r.o.k.
 • Sovrum
  2 st
 • Boarea
  104 m²
 • Biarea
  20 m²
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  B4

Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Markplan

Interiör

RUMSBESKRIVNING: HALL
En välkomnande hall med utrymme för klädavhängning. Här ligger ett vinylgolv (Pergo) på golvet och det är vita målade väggar.

WC
Ett praktiskt placerat WC-rum i anslutning till hallen. Här ligger ett vinylgolv (Pergo) och det är vita målade väggar. Här finns WC, spegel och handfat. Ovan handfat sitter kakel som stänkskydd.

KÖK/MATPLATS/VARDAGSRUM
Ett stort och härligt kök som ligger i öppen planlösning med matplats och vardagsrum. Här ligger ett ekparkettgolv och väggarna är ljusa. Köket har gott om förvaring i skåp och lådor, bänkskiva i vit laminat och kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med: Spis med ugn (Electrolux), diskmaskin (Cylinda), fläkt (Franke), kombinerad kyl och frys (Samsung, ca 2017). Det finns plats för stort matbord och härlig tv-hörna om så önskas. I vardagsrummet är det vit strukturtapet, ekparkettgolv och härifrån finns utgång till en rogivande och härlig altan i sydvästläge.

RUMSBESKRIVNING – ÖVRE PLAN
Trappan leder er upp till en hall som förgrenar mot våningsplanets samtliga rum.

HALL
Här är det målade väggar och på golvet ligger ett furugolv i original. Här finns en möblerbar yta som passar perfekt som kontorshörna.

FÖRÄLDRASOVRUM
Ett rymligt och trivsamt sovrum med ljusa tapetserade väggar och på golvet ligger en stilren ekparkett. Här finns stor skjutdörrsgarderob med Elfa-system. Från detta rum finns utgång till den inglasade balkongen som erbjuder sydvästligt läge.

BADRUM
Badrummet renoverades ca 1990. Här är det kaklade väggar och på golvet ligger en plastmatta. Här finns WC, badkar, badrumsskåp, handfat och torkställning.

SOVRUM 2
Detta sovrum är något mindre än det andra men här ryms säng, sängbord och skrivbord om så önskas. Här ligger ett furugolv i original och det är tre vita målade väggar och den fjärde kläs med tapet. Här finns en dubbelgarderob utan dörrar.

RUMSBESKRIVNING – KÄLLARE
En målad trappa leder er ner i källaren.

FÖRRÅD
Här finns praktisk hyllförvaring. Betonggolv och målade väggar.

TVÄTTSTUGA
En rymlig tvättstuga med betonggolv, tre vita målade väggar och en vägg kläs med strukturtapet. Här finns tvättmaskin (Cylinda), frysbox och arbetsbänk. Här finns utrymme till förvaring. Här finns radonsugen installerad.

RUM
Ett rymligt rum som går att använda till sovrum eller arbetsrum. Här ligger en plastmatta och väggarna kläs med vitmålad träpanel.

FÖRRÅD 2
Ett rymligt förråd med plastmatta och målade väggar. Här finns hyllor och stång till upphängning.

TV

IP-TV (basutbud ingår i månadsavgiften)

Internet

Ingår i avgiften

Tillträde

Enligt överrenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
 • Byggår
  1949
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
Energideklaration

Ingen energideklaration att redovisa

Övrigt

Radonsug finns installerad i tvättstugan. Föreningen är positivt inställda till att varje lägenhetsägare installerar braskamin i lägenheten och har tagit fram en policy för detta (för mer information kontakta fastighetsmäklaren).

Exteriör

Uteplats

BALKONG: Med utgång från övre plan kommer ni åt denna inglasade balkong som ligger i sydvästläge.

ALTAN: Med utgång från vardagsrummet kommer ni åt en trivsam altan med sydvästläge.

Bilplats

Till lägenheten hör en Carport. Det finns möjlighet att hyra ytterligare p-plats via föreningen (separat kö). Webstyrning av motorvärmare.

Övriga utrymmen

Föreningen har flera gemensamma utrymmen.
Det finns cykelförråd, däckförvaring, vallabod, samlingslokal/övernattningsrum/bastu och tvättstuga.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  5 950 kr
 • Andel i BRF
  4,4090 %
 • Andel av årsavg.
  4,4090 %
 • Repfond
  0 kr
 • Pantsatt
  Ja

I avgiften ingår: Värme, vatten/avlopp, kabel-tv, tvättstuga, Internet och carport.

Driftskostnader
 • El
  500 kr
 • Försäkring
  80 kr

Totalt: 580 kr/mån

Bostadsrätts­förening

Brf Järven

Brf Järven består av 22 bostadsrättsradhus och en bostadsrättslägenhet fördelade på 3 hus (totalt 23 lägenheter).

Ekonomi

Föreningen har god ekonomi, avgiften höjdes med 100kr/månad 1/1 2020. Ingen avgiftshöjning planerad.

Renoveringar

I dagsläget är endast löpande underhåll planerat.
I början av 1990-talet: Omdränering av grunderna. Stammarna i kök och badrum renoverades. Fönster och ytterdörrar byttes. Utbyggnad av balkonger, burspråk samt fasadrenovering. Byttes vissa element ut. 2010-2011: Samtliga takfläktar byttes ut. 2019: Målades fasaderna om.

Övrigt

I föreningen finns en samlingslokal med bastu och kök som också fungerar som övernattningsrum. I föreningen finns också cykelförråd och sopsortering. På Lignells väg 2 finns en gemensam tvättstuga med 2 st tvättmaskiner, 1 st torktumlare, 1 st torkskåp, torkrum, strykjärn och mangel. Till varje bostadsrätt hör ett litet förråd i gemensamt utrymme. Föreningen har två gemensamma städdagar varje år där medlemmarna bör deltaga.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 840kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.
Annonsering av slutpris på InternetStorsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Tannhöjdsvägen 5D
Tannhöjdsvägen 5D
Burspråk mot altanen
Burspråk mot altanen
Vardagsrum/kök
Vardagsrum/kök
Kök
Kök
WC entréplan
WC entréplan
Kök
Kök
Matplats
Matplats
Kök
Kök
Matplats
Matplats
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Entré
Entré
Entré
Entré
Entré
Entré
Föräldrasovrum
Föräldrasovrum
Föräldrasovrum
Föräldrasovrum
Badrum
Badrum
Den härliga balkongen
Den härliga balkongen
Hall övre plan
Hall övre plan
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum i källare
Sovrum i källare
Sovrum i källare
Sovrum i källare
Tvättstuga
Tvättstuga
Tannhöjdsvägen 5D
Tannhöjdsvägen 5D
Altan mot söder
Altan mot söder
Altan mot söder
Altan mot söder
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.