Emil Karlssons väg 12, Dvärsätt

Accepterat pris

3 500 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Emil Karlssons väg 12, Dvärsätt (Krokom)

Njut av denna moderna bostad i anslutning till Storsjöns strand.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  130 m²
 • Tomtarea
  424 m²
 • Driftskostnad
  38 600 kr/år

Välkommen till detta moderna drömboende som ligger i anslutning till Storsjön med både badstrand, brygga och båthamn. Här kan ni koppla av på den fantastiska altanen som har mycket sol under hela dagen och kvällen samt njut av ett bad i den vedeldade badtunnan. Här kan ni på nära håll följa landskapets förändring under de olika årstiderna både på land och Storsjön.

Välplanerat boende som erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ni med glädje bjuder in släkt och vänner till den trevliga middagar och sammankomster. Samtala över en fördrink och se ut över Storsjöns vatten genom de generösa fönsterpartierna som också ger ett fantastiskt ljus i rummen. Kök som inbjuder till matlagning med bra avlastningsytor samt tillhörande köksö och gott om förvaringsutrymmen. Här finns plats för ett stort matbord som rymmer hela familjen. Hög kvalité på vitvaror från Siemens. Utgång till stor altan mot Storsjön som har plats för både loungemöbel, solstolar och matgrupp. Här skiner solen från tidig eftermiddag till långt in på kvällen. Här kommer ni vilja tillbringa mycket tid på sommaren och njuta av härliga bad och strandpromenader vid Storsjön. Badrum på båda planen som har klinker, golvvärme och är utrustat med duschvägg. Tvättstuga med groventré. På övre plan har ni antingen tre sovrum eller ett stort allrum som har underbar utsikt över Storsjön från stora fönsterpartier. Utgång till möblerbar balkong som har utsikt över Storsjön. Carport med panelade träväggar på sidorna och fönster. Isolerat förråd för bra förvaring. Frivilligt gruppanslutningsavtal för fiber till mycket låg månadskostnad.

Här bor ni ett stenkast från Storsjön där ni kan utnyttja närheten till vattnet på bästa sätt. Gångavstånd till förskola och allmän badstrand med brygga. Möjlighet till båtplats vid någon av båthamnarna. I Dvärsätt finns skola årskurs 1-6, golfbana samt en liten matbutik. Till vackra Sandnäset golfbana är det gångavstånd. Krokoms centrum som ligger inom ca fem minuters bilväg finns all kommunal service. Bra bussförbindelser till både Krokom och Östersund. Till Östersund centrala delar tar det ca 15 minuter.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  2 st
 • Boarea
  130 m²
 • Tomtarea
  424 m²
 • Beteckning
  Fannbyn 1:98
 • Pantbrev
  2 500 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: ENTRÉPLAN
Entréplanet har vattenburen golvvärme och erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning med generösa fönsterpartier mot Storsjön. Kök med köksö och plats för stort matbord. Utgång till altan mot Storsjön och badtunna. Badrum med klinker och utrustat med duschvägg. Tvättstuga med groventré och hall som har klinkergolv.

KÖK
Kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för stort matbord och generösa fönsterpartier som ger fantastiskt ljus och vy över Storsjön. Kök från HTH som har släta vita köksluckor med utdragslådor, överskåp och vitrinskåp. Köksö med skåp/ lådor. Bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. Laminatbänkskiva, dubbelho och engreppsblandare. Stänkskydd av naturfärgad sten. Köket är maskinellt utrustat med stor kyl & frys, häll, köksfläkt, inbyggnads ugn & micro samt diskmaskin. Samtliga vitvaror är från -09. Enhetligt ekparkettgolv i alla sällskpasutrymmen samt tapet.

VARDAGSRUM
Vardagsrum som har ekparkettgolv, tapet och generösa fönsterpartier mot Storsjön. Här ryms soffgrupp och tv-möbel. Utgång till altan som har eftermiddags- och kvällssol och ligger i anslutning till Storsjön. Pergola med loungemöbel och badtunna. Här finns gott om plats även för matgrupp och solstolar. Mycket vacker vy mot Storsjön.

BADRUM
Badrum som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna med vikväggar av glas, tvättställ, spegelkåp och wc-stol.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga som har klinkergolv, golvvärme, målad väv och praktisk groventré. Rostfri tvättho med skåp och trådbackar. Hyllor för förvaring. Tvättmaskin och torktumlare från -09.

HALL
Hall som har klinker, golvvärme och tapet. Tre garderober och bra utrymme för ytterkläder. På entrésidan finns en altan med förmiddagssol.

ÖVRE PLAN
Övre plan har stort allrum som kan avdelas till ytterligare ett sovrum. Två trevliga sovrum och badrum med badkar.

ALLRUM
Allrum med ryggåstak som nuvarande ägare har avdelat för att skapa ytterligare ett sovrum. Sovrum/ allrum har ekparkettgolv, tapet och fönsterpartier från golv till tak som erbjuder fantastisk utsikt över Storsjön. Utgång till möblerbar balkong med eftermiddags- och kvällssol.

SOVRUM
Sovrum (2) har ekparkettgolv, tapet, en garderob och fönster mot lugn villagata, Sovrum (3) har ekparkettgolv, tapet, hel garderobsvägg, klädkammare och fönster mot den lugna gatan.

BADRUM
Badrum som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med badkar, tvättställ, spegelskåp och wc-stol.

TV

Fiber via Telia.

Internet

Fiber via Telia. Gruppanslutningsavtal finns via samfällighetsföreningen. Leverantör Telia. Basutbud av tv-kanaler (Paket lagom). Dubbla boxar och tvillingkort ingår. Bredband på 100/ 100 mbit/ s. Kostnaden uppgår till 379 kr/ mån.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  2 planshus
 • Byggår
  2009
 • Grund
  Betongplatta med golvvärme
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Stående träpanel
 • Tak
  Betongtakpannor
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  Frånluftsvärmepump
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2020-03-19
 • Prestanda
  89 kWh/m²/år
 • Energiklass
  C

Exteriör

Tomt

Tomt med strandnära läge vid Storsjön. Nedgrävd slang med vatten från Storsjön som kan kopplas till utkastare.

Uteplats

Altan med pergola och badtunna mot Storsjön. Eftermiddags- och kvällssol. Altan på entrésidan med förmiddagssol.

Bilplats

Carport med isolerad förrådsdel. Ytterpanel på väggarna samt fönsterpartier.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  21 500 kr
 • Vatten/avlopp
  5 100 kr
 • Samfällighet
  3 000 kr
 • Försäkring
  4 500 kr
 • Övrigt
  4 500 kr

Totalt: 38 600 kr/år

Driftskostnader för nuvarande ägare bestående av två personer. I uppvärmning ingår hushållsström. I vatten/ avlopp ingår renhållning. Övrigt avser kostnaden för tv och bredband via samfällighetens gruppanslutningsavtal.

Observera tt driftskostnader kan skilja sig åt bereonde på avtal och anvädning.

Taxering
 • Totalsumma
  1 852 000 kr
 • Byggnad
  1 474 000 kr
 • Mark
  378 000 kr
 • Värdeår
  2009
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 349 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Gemensamhets­anläggningar

Gemensamhetsanläggning: Krokom Fannbyn GA:9

Plan­bestämmelser

Detaljplan

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex 2020-03-19 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-1200 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkomna till en fastighet med strandnära läge.
Välkomna till en fastighet med strandnära läge.
Altan som har fantastiskt läge med mycket sol.
Altan som har fantastiskt läge med mycket sol.
Fantastisk utsikt mot Storsjön.
Fantastisk utsikt mot Storsjön.
Emil Karlssons väg 12 väntar på nya ägare.
Emil Karlssons väg 12 väntar på nya ägare.
Smakfullt kök med köksö.
Smakfullt kök med köksö.
Modernt och gott om förvaringsutrymmen.
Modernt och gott om förvaringsutrymmen.
Här tillagas middagarna med glädje.
Här tillagas middagarna med glädje.
Öppen planlösning mot vardagsrum.
Öppen planlösning mot vardagsrum.
Generösa fönsterpartier ger fantastiskt ljus och utsikt.
Generösa fönsterpartier ger fantastiskt ljus och utsikt.
Snyggt och stilrent att trivas i.
Snyggt och stilrent att trivas i.
Avkopplande miljö.
Avkopplande miljö.
Altan mot Storsjön för trevlig samvaro.
Altan mot Storsjön för trevlig samvaro.
Nära till bad och sköna dopp.
Nära till bad och sköna dopp.
Hall med bra ljus.
Hall med bra ljus.
Bra utrymme.
Bra utrymme.
Hall
Hall
Badrum entréplan med duschvägg.
Badrum entréplan med duschvägg.
tvättstuga med groventré.
tvättstuga med groventré.
Övre plan
Övre plan
Allrum/ sovrum med ryggåstak.
Allrum/ sovrum med ryggåstak.
Sovrum mot Storsjön.
Sovrum mot Storsjön.
Fönster och balkong mot Storsjön.
Fönster och balkong mot Storsjön.
Underbar möblerbar balkong mot Storsjön.
Underbar möblerbar balkong mot Storsjön.
Allrum i mycket lugn miljö.
Allrum i mycket lugn miljö.
Sovrum övre plan.
Sovrum övre plan.
Sovrum övre plan med garderobsvägg och klädkammare.
Sovrum övre plan med garderobsvägg och klädkammare.
Sovrum
Sovrum
Badrum som har klinker, golvvärme och badkar.
Badrum som har klinker, golvvärme och badkar.
Övre plan med bra ljus.
Övre plan med bra ljus.
Entrésidan med asfalterad uppfart och nygjorda planteringar.
Entrésidan med asfalterad uppfart och nygjorda planteringar.

Planlösning

Område

I närheten

Dvärsätt är ett lugnt famijevänligt område med närhet till Storsjön. Här finns två förskolor och F-6 skola. Här finns matbutik med grill och lunchrestaurang. Stor möbelaffär.

I Dvärsätt finns också Sandnäsets golfbana som har tretton hål. Det finns flera bryggor med möjlighet till båtplats.

Till centralorten Krokom tar det ca 5 minuter och där finns all tänkbar närservice. Till Östersund är det ca 15 minuter med bil. Bra bussförbindelser.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.