Bergsgatan 28, Frösön - Hornsberg

Accepterat pris

895 000 kr

Högsta bud

860 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Bergsgatan 28, Frösön - Hornsberg (Östersund)

Rymlig och ljus etta med sovalkov och underbar utsikt - Hiss finns!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  50 m²
 • Våningsplan
  4 av 4
 • Månadsavgift
  2 594 kr

Detta är verkligen en rymlig etta utöver det vanliga med vackert sjönära läge på Frösön, bekvämt belägen dit hissen tar er högst upp i huset. En härlig vindsvåning om hela 50 kvm, med snedtakscharm och stora fönsterpartier som erbjuder vacker utsikt mot Storsjön och generöst ljusinsläpp. Här välkomnas ni av en öppen planlösning från allrum mot kök, hall och sovalkov under snedtak i ena änden. Den som önskar sätter upp en vägg mot sovalkoven och skapar enkelt en mindre tvåa av lägenheten.

Ytterst välplanerat kök med gott om förvaring och mycket bra arbetsytor. Matplats vid fönster med härlig sjöutsikt. Från hallen nås det stora badrummet med badkar och utrymme för egen tvättmaskin för den som önskar. Även mycket praktiskt planerat med förvaring i rymlig klädkammare som nås från hallen.

Här bor ni i mysigt kvarter med närhet till serviceutbud, fina promenadstråk och centrala Östersund.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  50 m²
 • Våningsplan
  4 av 4
 • Hiss
  Ja
 • Lägenhetsnr
  10

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

RUMSBESKRIVNING:
HALL
Här välkomnas ni in i en hall med utrymme för klädavhängning. I anslutning till hallen nås även en rymlig klädkammare med fasta hyllor och klädstång för praktisk förvaring. De stora fönstren mot sjön välkomnar er redan här med en fantastisk utsikt och härligt ljusinsläpp. Vita tapetserade väggar och ljus plastmatta på golv.

ALLRUM
Stort allrum i öppen planlösning med kök och hall. Generösa fönsterpartier med utsikt över takåsar och Storsjön. Sovalkov under snedtak i ena änden och gott om plats för möbler i övriga rummet. En garderob finns praktiskt placerad vid sovalkoven. Vita tapetserade väggar och ljus plastmatta på golv. En vägg kan enkelt sättas upp mot sovalkoven för den som önskar skapa ett sovrum. Vita tapetserade väggar och ljus plastmatta på golv.

KÖK
Köksinredning i vitt med arbetsytor av ljus träfärgad laminat och vitt kakel ovan. Maskinellt är köket utrustat med spis, spisfläkt, diskmaskin, inbyggd mikro samt kyl/frys. Vita tapetserade väggar och ljus plastmatta på golv.

BADRUM
Rymligt badrum med kakel i vitt med svart bård på vägg vid badkar, samt ovanför tvättställ.
Vitmålade väggar i övrigt och ljus våtrumsmatta på golv. Badrummet är utrustat med tvättmaskin(ingår), badkar, wc samt tvättställ med spegelskåp ovan.

TV

TV via Comhem, basutbudet ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband via Comhem, ingår ej i månadsavgiften.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggår
  1997
 • Fönster
  3-glasfönster
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2011-07-07
 • Prestanda
  97 kWh/m²/år

Exteriör

Bilplats

I föreningen finns 10st carportplatser med motorvärmare. Dessa kostar 300kr/månaden att hyra. Separat kö till carportplatser.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  2 594 kr
 • Andel i BRF
  8,6806 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 183 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  473 kr
 • Pantsatt
  Ja

i avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv

Driftskostnader
 • El
  200 kr
 • Försäkring
  75 kr

Totalt: 275 kr/mån

Driftskostnaden är nuvarande ägares verkliga kostnad. Observera att kostnaden kan variera beroende på användning och avtal.

Bostadsrätts­förening

BRF Sjökaptenen 7
 • Lägenheter
  13 st

BRF Sjökaptenen 7 är en bostadsrättsförening som bildades 2016 och består av 13 bostadsrätter som är belägna
efter Bergsgatan på Frösön.

Ekonomi

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Michael Adamsson Fastighetsekonomi och HSB sköter förvaltningen för
byggnaden.

Renoveringar

Föreningen har byggt carportar över parkeringsplatserna 2019.

Gemensamma utrymmen

Gemensam tvättstuga och förråd till lägenheterna finns i källaren med hiss hela vägen ner.
Föreningen har även cykelförråd och soprum i separat byggnad.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Bergsgatan 28
Bergsgatan 28
Gemensam innergård
Gemensam innergård
Härligt ljus och öppen planlösning
Härligt ljus och öppen planlösning
Fantastisk utsikt över Storsjön och Östersund
Fantastisk utsikt över Storsjön och Östersund
Rymligt kök med matplats
Rymligt kök med matplats
Rymligt badrum
Rymligt badrum
Välkomna in och njut av den härliga utsikten
Välkomna in och njut av den härliga utsikten
Entré
Entré
Utsiktsbild från fönster
Utsiktsbild från fönster
Utsiktsbild från fönster
Utsiktsbild från fönster
Kök
Kök
Matplats med härligt ljus och utsikt
Matplats med härligt ljus och utsikt
Rum med utsikt
Rum med utsikt
Praktisk sovalkov
Praktisk sovalkov
Sovalkov
Sovalkov
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Bergsgatan 28
Bergsgatan 28

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.