Rådhusgatan 61 B, Odenslund

Accepterat pris

1 250 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Rådhusgatan 61 B, Odenslund (Östersund)

Lägenhet som har renoverats på ett smakfullt sätt och har högt i tak samt balkong mot Storsjön.

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  51 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  2 809 kr

Mycket trevlig lägenhet på söder som är smakfullt renoverad och erbjuder högt i tak som ger en härlig rymd och atmosfär. Här kommer ni garanterat att trivas i det nya moderna köket samt det stora vardagsrummet som har fantastiskt ljus och utgång till balkong med utsikt mot Storsjön.

Inbjudande nytt kök från -19 som har plats för matbord vid fönster mot innergården. Här kommer ni att trivas och med glädje tillaga middagar med era vänner. Bra förvaringsutrymmen i skåp och lådor sam nya vitvaror. Vardagsrum med härlig rymd där ni har gott om plats för både favorit soffa, fåtölj och skrivbord. Här har ni möjlighet att umgås med både släkt och vänner. Balkong mot söder med utsikt mot Storsjön. Rymligt sovrum med bra förvaring. Renoverat badrum med duschvägg och tvättmaskin. Hall med bra utrymme för ytterkläder.

Här bor ni strategiskt med gång- och cykelavstånd till allmän service, stadens puls, Jämtlands gymnasium och universitetet. Ett av Östersunds trevligaste konditorier som även serverar lunch finns inom 50 meters avstånd från bostaden. Flera busslinjer stannar i anslutning till bostaden.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  2 r.o.k.
 • Sovrum
  1 st
 • Boarea
  51 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  69 / 1201

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: PLANLÖSNING
Stort vardagsrum med generösa fönsterpartier och utgång till balkong mot söder. Nytt modernt kök med plats för matbord. Rymligt sovrum som har inbyggda garderober. Renoverat badrum med duschvägg. Hall med bra utrymme för ytterkläder.

KÖK
Nytt modernt kök från -19 som har utdragslådor i underskåpen samt överskåp. Grå köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. Plats för matbord vid fönster mot innergården. Laminatbänkskiva, engreppsblandare och stor ho. Vitt kakel ovanför köks- och diskbänkar. Dimbar underskåpsbelysning med fjärrkontroll. Köket är maskinellt utrustat med kombinerad kyl/ frys, häll, rostfri fläktkåpa, inbyggd ugn & micro samt integrerad diskmaskin. Vitvaror från -19. vacker trägolv och målade väggar.

VARDAGSRUM
Vardagsrum som har kilckgolv i mörkt träslag, målade väggar, takhöjd på 2,60 meter och generösa fönsterpartier som ger mycket bra ljusinsläpp. Utgång till balkong med söderläge och vacker utsikt mot Storsjön.

SOVRUM
Rymligt sovrum som har klickgolv i mörkt träslag, målade väggar, tre garderober och fönster mot innergården.

BADRUM
Renoverat badrum från -12, som har våtrumsmatta, golvvärme och väggmatta. Utrustat med duschvägg med vikväggar av glas, tvättställ med låda, spegelskåp, handdukstork och wc-stol. Modern toppmatad tvättmaskin.

HALL
Hall som har klickgolv, målade väggar och en garderob. Bra utrymme för ytterkläder.

TV

Basutbud av tv-kanaler från ComHem ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband. Leverantör: Com Hem. Bredband via IP-only/Stadsnätet

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggår
  1944
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-09-13
 • Prestanda
  141 kWh/m²/år
 • Energiklass
  D
Renoveringar

2012: Renovering badrum med våtrumsmatta, golvvärme och väggmatta. 2019: Nytt kök med stommar och luckor från Ikea. Ny el dragen till kök med ny säkringscentral inklusive jordfelsbrytare.

Exteriör

Uteplats

Balkong mot söder med utsikt över Storsjön.

Bilplats

I föreningen finns 7 parkeringsplatser (175kr). Separat kö till p-platserna. Ca 15st i kö enligt föreningen 2019-07-16.

I föreningen finns 39 garageplatser (300kr). Separat kö till garageplatserna. Ca 15st i kö enligt föreningen 2019-07-16.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör källarförråd och matkällare. Tvättstuga och cykelförråd i byggnaden. Tvättstugan har två tvättmaskiner, torktumlare, torkrum samt mangel. Föreningen erbjuder även nyrenoverad bastu/relax i källaren på adressen 59 E för medlemmarna att nyttja.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  2 809 kr
 • Andel i BRF
  0,9757 %
 • Andel av årsavg.
  0,9601 %
 • Repfond
  2 062 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 183 kr (betalas av säljare)
 • Pantsättningsavg.
  473 kr
 • Pantsatt
  Ja

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättstilläggsförsäkring.

Driftskostnader
 • El
  250 kr
 • Försäkring
  80 kr

Totalt: 330 kr/mån

Driftskostnader för nuvarande ägare.

Observera att driftskostnaderna kan variera beroende på avtal och användning.

Bostadsrätts­förening

Brf Gäddan
 • Lägenheter
  105 st

Brf Gäddan är en fristående förening bestående av 105 bostadsrätter. Föreningen anlitar Riksbyggen för ekonomisk förvaltning och fastighetsskötsel.

Ekonomi

Från och med 1/4 2020 kommer månadsavgiften att höjas med 2%.

Från 2019 höjdes avgiften 2%

Från 2018 höjdes avgiften 4%.

Från 2017 är avgiften höjd med 8%.

Från 2016 höjdes avgiften med 8%.

Från januari 2015 höjdes avgiften med 8%.

Under 2014 höjdes avgiften med 10 %.

I samband med stamrenoveringen 2012 höjdes avgiften med 10 %.

Renoveringar

Föreningen planerar för att installera ny LED-belysning i gemensamma utrymmen.

2019 Renovering av garage och installation av nya portar.
2019 Trapphus och källargolv har målats om.
2019 Energibesparingssystem till fjärrvärmen installeras och körs igång under året.
Föreningen har utfört OVK samt energideklaration under 2019.

Två uteplatser med utemöbler och grill färdigställdes under 2018.
Fiberinstallation blev klar 2017.
Balkongrenovering är utförd under sommaren 2016.
Relining av stammarna är utförd under 2015/2016.
2012 Stamrenoverades alla köksstammarna samt avloppsstammar i alla ettor.
2011 Dränerades det kring husen.
För 5-6 år sedan bytte man ut alla lägenhetsdörrar.
Under 80-90 talet renoverades fasad och tak samt isolerglasfönster sattes in. Under 90-talet gjorde man en elsanering i husen.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns tvättstuga i samtliga hus, cykelförråd, bastu med relax och hobbyrum på 59 E samt grovtvättstuga på 61C.

Dokument

Övrig information

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 600 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Hantering av personuppgifter
Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Lägenhet med gångavstånd till stadskärnan.
Lägenhet med gångavstånd till stadskärnan.
Modernt kök med matplats.
Modernt kök med matplats.
Stilrent nytt kök.
Stilrent nytt kök.
Snygga detaljer.
Snygga detaljer.
Nya vitvaror och gott om förvaringsutrymmen.
Nya vitvaror och gott om förvaringsutrymmen.
Matplats vid fönster mot lugn gård.
Matplats vid fönster mot lugn gård.
Kök att trivas i.
Kök att trivas i.
Vardagsrum med härlig rymd och atmosfär.
Vardagsrum med härlig rymd och atmosfär.
Lättmöblerat
Lättmöblerat
Vardagsrum med mycket ljus.
Vardagsrum med mycket ljus.
Fönster och balkong med utsikt mot Storsjön.
Fönster och balkong med utsikt mot Storsjön.
Balkong för avkoppling.
Balkong för avkoppling.
Utsikt mot Storsjön.
Utsikt mot Storsjön.
Sovrum med plats för dubbelsäng.
Sovrum med plats för dubbelsäng.
Bra förvaringsmöjligheter.
Bra förvaringsmöjligheter.
Sovrum
Sovrum
Renoverat badrum med duschvägg.
Renoverat badrum med duschvägg.
Modernt badrum med tvättmaskin.
Modernt badrum med tvättmaskin.
Hall
Hall
Vardagsrum mot hall
Vardagsrum mot hall
Från hall mot vardagsrum
Från hall mot vardagsrum
Hall
Hall

Planlösning

Område

I närheten

I Odenslund bor ni i ett mycket attraktivt område i uppväxt miljö med stora grönområden och härliga promenadstråk. Närhet till Tegelplan med välsorterad matbutik, gym, restaurang och café. I området finns grundskola, fritids samt förskolor. Bra förbindelser till centrum med både cykel och buss. Gångavstånd till universitetet och Östersunds centrum.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.