Silvanusvägen 14, Ås

Accepterat pris

2 250 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Silvanusvägen 14, Ås (Krokom)

Trevlig fyrarummare i Ås med eget garage!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  108 m²
 • Månadsavgift
  4 520 kr

Varmt välkomna till detta trevliga bostadsrättsradhus i lugna och trivsamma kvarter i Byskogen, Ås. Läget är perfekt med närhet till skola, förskola, natur, Storsjön och bekvämt cykelavstånd in till Östersund. Här är genomgående renoverat med påkostade och slilttåliga korkvinylgolv från Golvabia av högsta kvalitet och samtliga väggar och tak är nyligen renoverade och genomgångna med moderna och stilrena färgval.

När ni kliver in över tröskeln välkomnas ni av en trivsam hall och ljusa ytskikt gör att det känns extra luftigt. Från hallen nås ett duschrum med toalett samt kök och vardagsrum. Köket är stort och bjuder på goda förvaringsmöjligheter och även arbetsytor för kocken. Matplatsen rymmer ett större matbord och från köket finns en öppning som binder samman köket med vardagsrummet och ger ett härligt genomgående ljusinsläpp.

Liggande vitmålad träpanel på en av väggarna i vardagsrummet och från soffan har ni utsikt över Storsjön. Härifrån nås även balkongen som rymmer utemöbler och växter. Här sitter man gärna och avnjuter morgonkaffet medan man samtidigt blickar ut över Storsjön och fjällen. Entréplanet rymmer även ett mindre sovrum.

Den vitmålade trätrappan tar er ner till soutterängplanet som välkomnar med en rymlig hall. Härifrån nås alla rum samt förråd och en klädkammare med fantastiska förvaringsmöjligheter i garderober. Badrummet med badkar är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Från det stora sovrummet nås baksidan av tomten. Här finns en stor inglasad altan längs hela husets sida och gott om plats för utemöbler att njuta av från vår till höst. I anslutning har ni även ett soldäck som förgyller tillvaron när vädret tillåter.

Eget garage i anslutning till huset ingår och även ett mindre förråd intill entrédörren. Brf Åslög är en stabil och välskött bostadsrättsförening där ni bl.a. erbjuds gemensamt cykelförråd, hobbyrum och ett övernattningsrum som kan hyras av medlemmarna. Strax nedanför vid Storsjöns strand finns även en populär badplats som används flitigt under varma sommardagar.

Ca 9 km från Östersund och 1,5 mil från Krokom ligger Ås. Lantlig omgivning med hästhagar och bondgårdar men ändå bara 10 minuter från stadens brus.

Det finns bra bussförbindelser från Ås till Östersund och Krokom men även fina och snabba cykelvägar. I Byskogen finns Sånghusvallens nybyggda skola med årskurser F-6 och kommunal förskola i anslutning samt föräldrakooperativet Galaxen i närheten. Ås skola har nyligen byggts ut och har årskurser F-9 med ca 500 elever och flera fritidsavdelningar. I centrala Ås finns även kommunal förskol och personalkooperativet Hjärtat samt vid Birka Strand finner ni föräldrakooperativet Solägget.

Närhet finns till elljusspår och en 18-håls golfbana finns i Krokom. För möjlighet till båtplats så finns Ås båthamn att tillgå.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  108 m²
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  14

Egen entré i markplan.

Interiör

RUMSBESKRIVNING: Samtliga väggar tak och golv i lägenheten är renoverade de senaste åren. Slittåligt och högkvalitativt korkvinylgolv från Golvabia i nyans Tobacco pine i alla rum utom förrådet och badrummet.

ENTRÉPLAN

ENTRÉ/HALL
En vit entrédörr med fönster välkomnar er in i entrén som erbjuder goda avhängningsmöjligheter i en hatthylla. Plats finns även för spegel och byrå om så önskas. Väggarna är vitmålade tillsammans med en vägg med liggande vitmålad träpanel och mörkt vinylgolv.

WC/DUSCH
Ljus våtrumsmatta på golv och vitmålad våtrumsmatta på väggarna. Här är utrustat med dusch, wc, handfatskommod, spegel med belysning ovanför samt högskåp för praktisk förvaring.

KÖK
Köksinredningen i med vita lackade luckor kommer från IKEA (2006) och har gott om förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Den svarta laminatbänkskivan erbjuder goda arbetsytor för den glade kocken och ovanför sitter ett vitt kakel. En öppning i väggen mot vardagsrummet gör att rummet känns mer ljust och luftigt. Köksutrustningen består av kylskåp från Husqvarna (2009), frysskåp från Husqvarna (2009), induktionsspis/varmluftsugn från Husqvarna(2009), spisfläkt från IKEA Whirlpool, diskmaskin från Siemens och rostfri diskho. Matplatsen rymmer ett matbord för 6 personer och härifrån har man utsikt mot framsidan av huset. Väggarna är klädda i ljusa tapeter med klassiskt, rutigt köksmönster och golvet är det enhetliga, mörka vinylgolvet.

VARDAGSRUM
Detta rum rymmer soffa, soffbord och tv-möbel. En av väggarna är målad i en varmgrå nyans och tre av väggarna vitmålade samt den sista väggen med modern liggande träpanel i vitt. Mörkt vinylgolv. Härifrån nås även balkongen som lämpar sig utmärkt för att ta morgonkaffet på. Här har man vacker utsikt mot Storsjön.

SOVRUM 1
Detta sovrum rymmer säng, skrivbord och byrå. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en det mörka vinylgolvet.Fönstret vetter mot den lugna baksidan.

SOUTERÄNGPLAN

NEDRE HALL
Trappan tar er ner till den nedre hallen som rymmer byrå om så önskas. Gott om väggyta finns även för fotografier. Väggarna är vitmålade samt med en målad vägg i grå nyans mot sovrummen. På golvet ligger det mörka vinylgolvet

SOVRUM 2
Stort sovrum med plats för dubbelsäng eller våningssäng samt garderob. Väggarna är klädda i vitmålad väv och på golvet ligger det mörka vinylgolv.

SOVRUM 3
Detta sovrum rymmer dubbelsäng, sängmöbler och byrå. En garderob underlättar förvaringen. Väggarna är vitmålade tillsammans med en matchande blommönstrad fondtapet och på golvet ligger det enhetliga mörka vinylgolvet. Härifrån nås även den inglasade altanen med gott om plats finns för utemöbler.

KLÄDKAMMARE
En praktisk och mycket rymlig klädkammare erbjuder förvaring och är utrustad med stor skjutdörrsgarderob samt garderob med tre dörrar. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger det mörka vinylgolvet. Detta rum kan även användas som barnrum eller gästrum för er som önskar.

BADRUM
Badrumsinredningen består av toalettstol från Ifö, handfat från Ifö, badrumsskåp, väggfasta hyllor, torkställning, badkar, tvättmaskin från Electrolux (2009) och torktumlare från Electrolux (2009). Väggarna är klädda i en ljus våtrumsmatta och på golvet ligger en ljus golvmatta.

FÖRRÅD
Gott om förvaringsmöjligheter finns här med väggfasta hyllor. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en ljus golvmatta.

TV

TV-antenn gemensam för föreningen.

Internet

Bredband vi fiber Leverantör: Bahnhof.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggår
  1991-1992
 • Fönster
  3-glasfönster
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2020-03-30
 • Prestanda
  152 kWh/m²/år
 • Energiklass
  E

Exteriör

Uteplats

Uteplats 1: Balkong från vardagsrummet på övre plan.
Uteplats 2: inglasad altan på baksidan av huset som nås från ett av sovrummen.
Uteplats 3: Trätrall utanför entrén på framsidan av huset.

Bilplats

Det finns ett garage till varje hus på den nedre huslängan och en carport till lägenheterna på den övre huslängan. Möjlighet finns även att ställa bilen framför garaget.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  4 520 kr
 • Andel i BRF
  8,2800 %
 • Andel av årsavg.
  8,2800 %
 • Repfond
  0 kr
Driftskostnader
 • El
  450 kr
 • Försäkring
  100 kr

Totalt: 550 kr/mån

Bostadsrätts­förening

Brf Åslög
 • Lägenheter
  14 st

Bostadsrättsföreningen äger fastigheterna Byn 1:138 & 1:139. På dessa fastigheter har uppförts bostadshus med sammanlagt 14 lägenheter med en total lägenhetsyta av 1304 kvm.

Ekonomi

Stabil förening med god ekonomi och inga avgiftsförändringar beslutade.
Föreningen sänkte månadsavgiften 2015.

Renoveringar

Föreningen har endast mindre löpande underhåll planerat.
Fasaderna målades 2010

Övrigt

Hobbyrum och ett stort cykelförråd finns i en byggnad i anslutning till carportslängan. Här finns även ett övernattningsrum som kan hyras för en symbolisk summa.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 840 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med bostadsrättsföreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.