Blomstigen 1, Brunflo

Slutpris

1 150 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Blomstigen 1, Brunflo (Östersund)

Parhus på trivsam hörntomt!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  67 m²
 • Tomtarea
  534 m²
 • Driftskostnad
  27 820 kr/år

Välkommen till detta charmiga parhus på trivsam hörntomt i lugnt och centralt bostadsområde i Brunflo. Ett trevligt enplansparhus med grönskande tomt, solig altan och carport med förråd är utemiljön perfekt för den som vill ha ett smidigt boende.

Huset erbjuder ett rymligt vardagsrum med stort fönsterparti mot trädgården och utgång till den härligt rogivande altanen med solläge där ni kan njuta av lugnet och bjuda in både familj och vänner till trevliga middagar. Smart planerat kök med ljusa köksluckor och plats för matbord vid fönstret mot entrésidan. Ljust och rymligt badrum med dusch där även tvättmaskin och torktumlare finns. Ett rymligt och avslappnande sovrum som rymmer plats för dubbelsäng om så önskas. Sovrummet har två entrédörrar vilket gör det enkelt att dela ifall ni behöver två sovrum. En välkomnande och praktisk hall med bra förvaring i fyra garderober. Fiber finns indraget!

Här bor ni med gångavstånd till både förskola och skola. Närhet till strövområden, idrottsplats med sporthall, ishall och elljusspår med preparerade längdspår på vintern. I centrum finns det mesta såsom matbutiker, frisör, skoaffär mm. Hälsocentral finns inom bekvämt avstånd. I området finns en omtyckt lekpark. Till busshållplats mot Östersund är det ca 5minuters promenad från huset. Detta hus är både praktiskt och bekvämt, varmt välkomna!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Bilder

Blomstigen 1
Blomstigen 1
Altan
Altan
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagrum
Vardagrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Hall
Hall
Hall
Hall
Altan
Altan
Blomstigen 1
Blomstigen 1
Blomstigen 1
Blomstigen 1

Planlösning

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.