Krondikesvägen 76 A, Marielund

Accepterat pris

950 000 kr

Högsta bud

885 000 kr

Visa budhistorik
 • Bud Datum
 • 885 000 kr 04/07 16:06 2
 • 875 000 kr 03/07 13:29 1
Visningar

Är du intresserad av en visning?

Krondikesvägen 76 A, Marielund (Östersund)

Markplans 2:a i populär brf!!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  66 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Månadsavgift
  3 102 kr

Välkommen till denna trivsamma tvårummare i markplan. Här bor ni i en ljus och välplanerad lägenhet med härlig balkong/uteplats. Lägenhetens hall är välkomnande och utrymme för både hatthylla, byrå och det finns ett flertal garderober som erbjuder bra förvaring. Det rymliga badrummet är kaklat/vävtapet i ljusa nyanser. Sovrummet rymmer plats för dubbelsäng och här finns gott om garderober. Köket har gott om förvaring och är tilltalande för den matlagningsintresserade, framför köksfönstret rymmer plats för matbord. Det stora vardagsrummet är lättmöblerat och erbjuder ljusinsläpp från 3 väderstreck. Denna lägenhet är ytterst välhållen och här trivs man.

Förråd, matkällare och tvättstuga ligger bekvämt i husets källare. I Brf Marielund finns gott om gemensamhetslokaler såsom samlingslokal, uthyrningsrum, bastu med relaxavdelning, pingisrum, bakstuga mm. I området finns ett par roliga lekplatser för de små med gungor och klätterställningar, stora ytor som lämpar sig för lek på cykeln samt en ”pitch” som är en inhägnad mindre fotbollsplan med konstgräs mål och basketkorgar.

Tegelplan ligger endast ett stenkast bort från lägenheten och erbjuder bra service såsom matvarubutik, gym, restaurang, bageri och kiosk. Vill du ta dig till centrum, skola och universitet gör du det enkelt med buss, cykel eller varför inte en promenad. Strax intill bostadsområdet ligger också Östersundstravet och Storsjöbadet. Varmt välkomna!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  2 r.o.k.
 • Sovrum
  1 st
 • Boarea
  66 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  4-12 / 1003

Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Markplanslägenhet.

Interiör

Rumsbeskrivning:
Hall
En välkomnande hall med utrymme för klädavhängning. Här ligger en plastmatta på golvet och väggarna är ljust tapetserade. 5 garderober och städskåp.

Badrum
Ett ljust och rymligt badrum. Väggarna är klädda till brösthöjd med kakel, i duschen är kakel upp till 3/4-dels höjd. Över kaklet sitter vitmålad vävtapet och på golvet ligget ett matchande klinker. Badrummet är utrustat med handfat, badrumsskåp och WC. I badrummet rymmer plats för badkar och det är förberett för tvättmaskin.

Sovrum
Ett rymligt sovrum med utrymme för dubbelsäng. Här är det tapetserade väggar, golvet kläs med plastmatta och det finns ett flertal garderober. (Den fristående garderoben ingår ej)

Kök
Ett praktiskt och lättarbetat kök med gott om skåp och lådor. Här finns bra utrymme på arbetsbänkarna och ovan de sitter ett kakel som stänkskydd. Köket rymmer plats för matbord vid fönstret och härifrån finns utgång till balkongen. I köket är det tapetserade väggar och på golvet ligger en plastmatta. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys (Cylinda), fläkt (Franke) och spis med ugn (Cylinda).

Vardagsrum
Ett rymligt vardagsrum med ljusinsläpp från tre väderstreck och en härlig ekparkett på golvet. Här är väggarna ljust tapetserade.

TV

Kabel-tv (17 kanaler), ingår i avgiften

Internet

Bredband finns, 250/50 Mbit/s (ComHem ingår i avgiften).

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
 • Byggår
  1963
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
Energideklaration

Ingen energideklaration att redovisa

Exteriör

Uteplats

Balkong med tak i markplan. På balkongen ligger ett plastgolv och härifrån finns grind ut till gräsmatta.

Bilplats

150 garageplatser med fjärrstyrd motorport. Går att hyra för 300 kr/mån. (kort kö)
138 parkeringsplatser med eluttag. Går att hyra för 170 kr/mån. (finns lediga)
Parkeringsplats utan eluttat. Går att hyra för 50 kr/mån
5 garageplatser för motorcyklar.
3 garageplatser för mopeder.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör förråd och matkällarförråd. Det finns även cykelförråd, hobbyrum, tvättstuga, grovtvättstuga, samlingslokal, bakstuga, relax/bastu, solarium och pingisrum att tillgå.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  3 102 kr
 • Andel i BRF
  0,3625 %
 • Andel av årsavg.
  0,3625 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  800 kr (betalas av säljare)
 • Pantsättningsavg.
  250 kr

I avgiften ingår: värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Driftskostnader
 • El
  250 kr
 • Försäkring
  150 kr

Totalt: 400 kr/mån

Bostadsrätts­förening

Brf Marielund
 • Lägenheter
  249 st
 • Lokaler
  28 st

Hela området byggdes under åren 1963 - 1964. Föreningen äger kvarteret Valhall 3 som består av 12 flerbostadshus med 249 lägenheter, 3 uthyrningsrum, 28 lokaler, samlingslokal, styrelserum, bakstuga, grovtvättstuga, pingisrum, bastu & relax & solarium. Flerbostadshusen har adresserna Krondikesvägen 72,74,76 och 80, Odensalagatan 51, 53, 55, 57, 59, 61 och 65. Föreningen har utöver detta 129 garage, 148 parkeringsplaster och 28 lokaler.

Ekonomi

Avgiften höjdes med 70kr/månad per den 1/10 2017.
Inga beslutade avgiftshöjningar.

Renoveringar

Föreningen är i slutfasen av ombyggnad av hela fjärrvärmesystemet, kostnad om ca 6 Mnkr. Under 2019 byttes samtliga lägenhetsdörrar och entrépartier. Tilläggsisolering med ekofiber 1993, Fönster byttes (lågenergi glas) 1994-1996, Badrumsrenovering och byte av avloppsstammar i kök samt stående avloppsrör 1997- 2000, Förvaltningsbyggnad med kontor, samlingslokal, bakstuga, bordtennisrum, grovtvättstuga, relax /bastu och solarium 2001-2002, Helt nytt fläktsystem 2008-2009, Ny ytterbelysning 2009, Ny trapphus- och källarbelysning 2010, Fiber i samtliga lägenheter. ComHem ingår i avgiften. 2017 Renoverat garagelängorna.

Övrigt

Föreningen anordnar en hel del trivselaktiviteter för medlemmarna såsom, Musikcaféer, Luciakaffe, Julbord, Surströmmingsfest, Krogshow, Vår-& Höststäddagar med trivselaktiviteter på kvällen mm. För att föreningen ska kunna hålla en så låg avgift som möjligt sköter man en del enklare sysslor själv såsom gräsklippning och snöskottning framför porten.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 560kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Badrum
Badrum
Kök
Kök
Kök
Kök
Matplats i kök
Matplats i kök
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Hall
Hall
Hall
Hall

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.