Almqvistvägen 10C, Gällö

Accepterat pris

595 000 kr

Högsta bud

580 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Almqvistvägen 10C, Gällö (Bräcke)

Rymlig villa med lugnt läge i Gällö, fiber indraget, kaminer på båda planen & två renoverade badrum!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  183 m²
 • Tomtarea
  982 m²
 • Driftskostnad
  55 986 kr/år

Välkomna till denna mycket rymliga villa i souterräng med fördelaktigt, lugnt och barnvänligt läge i centrala Gällö. Villan är högt belägen och erbjuder vacker utsikt mot Revsundssjön och bygden. I den lummiga trädgården finns gott om plats för barnens lekar och för att njuta av livet för hela familjen. När ni under vår, sommar och höst önskar njuta av en god middag utomhus med familj och vänner finner ni här både en härlig balkong med bra solläge och utsikt samt en insynsskyddad inglasad altan.

Denna villa välkomnar via souterrängplanet som är en perfekt kombination av praktiska utrymmen såsom tvättstuga, badrum, matkällare, hobbyrum och garage samt boendeyta med ett sovrum samt en härlig gillestuga med pelletskamin som värmer gott.

Det övre planet är välplanerat med rymligt och ljust kök med matplats, fantastiskt vardagsrum i vinkel som har gott om utrymme både för större matplats samt sällskapsdel med soffa, fåtöljer och TV. I centrum står här den härliga vedkaminen som erbjuder härlig värme och njutning under kyliga höstkvällar. De båda badrummen är stilrent renoverade och våningsplanet har tre stycken sovrum.

Gällö är en by belägen sydöst om Östersund med närliggande vackra Revsundssjön för härliga bad, bra fiske och trivsamt båtliv. Från Gällö finns goda tåg och bussförbindelser och det är bekvämt pendlingsavstånd till både Östersund och Bräcke. Det finns grundskola årskurs F-9, förskola, distriktssköterskemottagning, livsmedelsbutik, restaurang, camping och bensinstation. Här finner ni även skidtunnel för längdskidåkning året runt skidanläggningen Mickelbacken för fin utförsåkning och elljusspår.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  4 st
 • Boarea
  183 m²
 • Biarea
  54 m²
 • Tomtarea
  982 m²
 • Beteckning
  Ubyn 2:108
 • Pantbrev
  616 500 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING:
SOUTERRÄNGPLAN

HALL
Här välkomnas ni in i en rymlig hall med hatthylla för klädavhängning och plats för skor bakom skjutdörrar. Ytterligare praktisk förvaring erbjuds i garderob med glasdörrar längre in till vänster och under trappan finns ett väggmonterat skåp med lådor som ingår i köpet. Slittåligt klinkergolv i grå nyans vid entrén och laminatgolv med klinkerimitation i resterande del av hallen. Vitmålad väv på väggarna. Från hallen nås husets övre plan via trappa.

SOVRUM
Till vänster från hallen med mörkt laminatgolv och vitmålad väv på väggarna tillsammans med mönstrad fondvägg i svart nyans. Tre stycken garderober för praktisk förvaring.

GILLESTUGA
Till höger från hallen med trägolv och ljusa mönstrade tapeter samt vitmålad panel på väggarna. Pelletskamin i gillestugan som sprider skön värme.

INRE HALL
Rakt fram från entrén nås en inre hall varifrån tvättstuga, förråd, matkällare, hobbyrum och garage sedan nås. Hallen har laminatgolv med klinkerimitation samt vitmålad panel på väggarna. Här finns luft/luftvärmepumpen installerad.

TVÄTTSTUGA
Med plastmatta i brun nyans på golvet och målade väggar i vitt. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, tvättho, bänk samt skåp för förvaring. Här finner ni även en kombinerad elpanna och varmvattenberedare CTC Excellent 2 som även är kopplad till en vattenburen radiator. Här är även förberett för att bygga ut med ytterligare vattenburen värme för er som önskar.

BADRUM
Med blåmönstrad våtrumsmatta på golv och våtrumstapet på väggarna. Här är utrustat med duschkabin, wc samt handfat.
(Rivning av tapet har här påbörjats på en vägg eftersom nuvarande ägare hade planer på att här bygga en bastu)

KLÄDKAMMARE
Mindre förrådsrum för förvaring av t.ex. kläder. Med hylla och klädstång. Ventil finns som gör det möjligt att nyttja även för matförvaring.

MATKÄLLARE/FÖRRÅD
Hylla längs en av väggen för praktisk förvaring. Ventil i väggen även här för bra temperatur för matförvaring.

HOBBYRUM
Större förråd eller hobbyrum. PLastmatta på golv och målade väggar. En garderob för praktisk förvaring. Frysbox som ingår i köpet.

GARAGE
Via hobbyrummet nås garaget som är rymligt för en bil och med snickarbänk längst in. Garaget har fjärrstyrd port.

ÖVRE PLAN

HALL
Trägolv och vitmålade tapeter på väggarna. Inbyggda garderober erbjuder gott om utrymme för förvaring.

WC/DUSCH
Renoverat badrum med stenmönstrad våtrumsmatta i svart på golvet med golvvärme och matchande svart våtrumsmatta på väggarna tillsammans med en vit bård längst upp mot taket. Badrummet är utrustat med dusch med takdusch, wc, handfatskommod, spegel med belysning samt väggfast skåp.

BADRUM
Ytterligare ett renoverat badrum med större storlek och utrustat med badkar, wc, väggfast högskåp, inbyggd garderob, bred handfatskommod, spegel med inbyggd belysning samt ledspotlights i tak. Detta badrum är ljust och inbjudande och har marrakechmönstrad våtrumsmatta i grå nyans på golvet med golvvärme samt vit våtrumsmatta på väggarna.

KÖK
Kök från Ikea i vitt utförande med gott om förvaring i skåp och lådor samt generöst med bänkyta på bänkskivor i massiv ek med mosaikkakel i ljust grå nyans som stänkskydd. Genomtänkta kaklade avställningsytor både bakom spis och i fönsternisch. Ljus och rymlig matplats vid fönster. Maskinellt är köket utrustat med kombinerad kyl/frys, spis med glashäll, spisfläkt, diskmaskin sam mikrovågsugn inbyggd i högskåp. Köket har trägolv och vitmålad panel på väggarna.

SOVRUM
Laminatgolv och vitmålad tapet på väggarna. En inbyggd garderob för förvaring.

SOVRUM
Beläget innanför det första sovrummet med laminatgolv och vitmålade panel tillsammans med mönstrad fondvägg i svart på en av väggarna och två väggar målade i vitt. Detta sovrum har skjutdörrsgarderob för förvaring.

SOVRUM
Det tredje sovrummet som är beläget intill vardagsrummet har trämönstrad plastmatta på golvet och vitmålad tapet tillsammans med ljus mönstrad fondtapet på väggarna. Rymlig skjutdörrsgarderob längs en väggen för praktisk förvaring.
Detta rum har utgång till en mindre balkong på husets baksida.

VARDAGSRUM
Mycket rymligt vardagsrum i vinkel som enkelt kan delas av till ytterligare rum för er som önskar. Här värmer den centralt placerade conturakaminen gott och utrymme finns för både större matsalsbord och för sällskapsmöbler och tv. Genomgående ljusinsläpp ger rummet en härlig känsla och inbjudande ljust intryck.

På det övre planet har kök, hall och vardagsrum snyggt och enhetligt vitmålat paneltak.

TV

TV via fiber

Internet

Bredband via fiber

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1-plansvilla med källare i souterräng
 • Byggår
  1979
 • Grund
  Betong och lättbetong
 • Stomme
  Trä och murade väggar av leca
 • Fasad
  Trä och puts
 • Tak
  Betongpannor
 • Fönster
  2+1 glasfönster
 • Nätbolag
  Härjeåns nät AB
 • Elförbrukning
  27 000 kWh/år
 • Uppvärmning
  Elradiatorer, pelletskamin, vedkamin, luft/luftvärmepump
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag samt delvis mekanisk frånluft.
Energideklaration
 • Status
  Ej utförd
Renoveringar

Badrum 2015
Badrum 2014
Luft/luftvärmepump 2010
Vedkamin 2007
Pelletskamin installerad 2005
Kök 2004

Övrigt

I souterrängplanet finns en elpanna med vattenburen radiator där det är förberett för ytterligare utbyggnad av vattenburet system.

Exteriör

Tomt

Lummig och grönskande trädgårdstomt med buskar och träd. Lekstuga för barnen finns på tomten.

Uteplats

Balkong med solsäkert läge i söder. Inlasad altan vid husets kortsida. Liten balkong med utgång från ett av sovrummen på det övre planet.

Äldre

Bilplats

Garage med fjärrstyrd port, för en bil i souterrängplanet.
Gott om plats för parkering av flera bilar finns på den grusade infarten.

Övriga byggnader

Lekstuga på tomten

Utvändigt förråd samt vedbod finns på kortsidan av huset vid garaget.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  41 500 kr
 • Vatten/avlopp
  7 159 kr
 • Sotning
  664 kr
 • Renhållning
  2 073 kr
 • Försäkring
  4 590 kr

Totalt: 55 986 kr/år

I kostnaden för uppvärmning ingår även hushållsel och är således den totala elkostnaden med tillägg för 2500kr för ved och pellets som eldats.

Renhållningskostnaden är baserad på att tömning skett var 14:e dag.

Observera att driftskostnaden är nuvarande ägares verkliga kostnad för ett år i huset med 3 personer i hushållet. Kostnaden kan variera beroende på användning och avtal.

Taxering
 • Totalsumma
  555 000 kr
 • Byggnad
  500 000 kr
 • Mark
  55 000 kr
 • Värdeår
  1979
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  4 162 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Rättigheter förmån

Förmån: Officialservitut Väg, 23-REV-1267.3
Förmån: Officialservitut Väg, 23-REV-1267.7

Rättigheter last

Last: Officialservitut Väg, 23-REV-1267.4

Plan­bestämmelser

Byggnadsplan

Dokument

Övrig information

Badtunnan är äldre, har ej använts senaste 3 åren och säljaren vill informera om att golvet på badtunnan är dåligt.

Fastigheten har besiktigats av Oktopal/OBM-gruppen 2019-07-03 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 520 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkomna till Almqvistvägen 10C
Välkomna till Almqvistvägen 10C
Almqvistvägen 10C
Almqvistvägen 10C
Gott om bänkyta och förvaring i köket - Övre plan
Gott om bänkyta och förvaring i köket - Övre plan
Modernt och stilrent renoverat badrum - Övre plan
Modernt och stilrent renoverat badrum - Övre plan
Stilrent renoverat badrum med dusch - Övre plan
Stilrent renoverat badrum med dusch - Övre plan
Välkomna in! - Souterrängplan
Välkomna in! - Souterrängplan
Hall - Övre plan
Hall - Övre plan
Hall - Övre plan
Hall - Övre plan
Ljust och inbjudande kök - Övre plan
Ljust och inbjudande kök - Övre plan
Kök - Övre plan
Kök - Övre plan
Kök - Övre plan
Kök - Övre plan
Rymlig matplats i köket - Övre plan
Rymlig matplats i köket - Övre plan
Rymlig balkong med bra solläge och utsikt
Rymlig balkong med bra solläge och utsikt
Vardagsrum - Övre plan
Vardagsrum - Övre plan
Centralt placerad kamin - Övre plan
Centralt placerad kamin - Övre plan
Rymligt vardagsrum med gott om utrymme - Övre plan
Rymligt vardagsrum med gott om utrymme - Övre plan
Vardagsrum med kamin som värmer gott - Övre plan
Vardagsrum med kamin som värmer gott - Övre plan
Sovrum - Övre plan
Sovrum - Övre plan
Sovrum - Övre plan
Sovrum - Övre plan
Sovrum - Övre plan
Sovrum - Övre plan
Sovrum - Övre plan
Sovrum - Övre plan
Sovrum - Övre plan
Sovrum - Övre plan
Hall med trappa till övre plan - Souterrängplan
Hall med trappa till övre plan - Souterrängplan
Gillestuga med pelletskamin - Souterrängplan
Gillestuga med pelletskamin - Souterrängplan
Bra ljusinsläpp i gillestugan - Souterrängplan
Bra ljusinsläpp i gillestugan - Souterrängplan
Gillestuga - Souterrängplan
Gillestuga - Souterrängplan
Sovrum - Souterrängplan
Sovrum - Souterrängplan
Sovrum - Souterrängplan
Sovrum - Souterrängplan
Tvättstuga - Souterrängplan
Tvättstuga - Souterrängplan
Badrum - Souterrängplan
Badrum - Souterrängplan
Garage - Souterrängplan
Garage - Souterrängplan
Inglasad altan
Inglasad altan
Tomten på baksidan av huset
Tomten på baksidan av huset
Altan
Altan
Balkong
Balkong
Lekstuga på den trivsamma tomten
Lekstuga på den trivsamma tomten
Sommarvy över Revsundssjön
Sommarvy över Revsundssjön
Grönskande och insynsskyddad tomt
Grönskande och insynsskyddad tomt
Sommarbild
Sommarbild
Inglasad altan
Inglasad altan

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.