Snorres väg 57, Valla

Accepterat pris

750 000 kr

Visningar
 • 1/4
  1/4, 17:00–17:30 Öppen visning - Välkomna!
Snorres väg 57, Valla (Östersund)

Trevlig tvårummare med egen ingång i lugnt område. Solsäker balkong mot grönområde!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  64 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  3 344 kr

Välkommen till en trevlig och välplanerad tvårummare med solig balkong belägen i välskött och populär förening i lugnt område. Här bor ni mycket praktiskt och bekvämt med ett förråd i anslutning till entrén och tvättstuga och cykelförråd i samma hus.

Lägenhetens entré välkomnar via mindre hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Vidare fortsätter den möblerbara hallen i vinkel mot badrummet, där det finns plats för hallmöbel för er som önskar. Köket nås direkt till höger från hallen, med luckor i grå nyans och ljus matplats för 4-6 personer vid fönster. Badrum i ljusa toner med takdusch som även är förberett för tvättmaskin. Ljust och rymligt vardagsrum med trägolv och utgång till den härliga balkongen med solsäkert läge. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och i hallen utanför finner ni inbyggd garderob, linneskåp samt en mycket praktisk och rymlig klädkammare. Klädkammare kan även vid behov nyttjas som ett extra rum för t.ex. kontor eller barnkammare.

Inom bekvämt avstånd finner ni här välsorterad matvaruaffär, fina närliggande gångstråk, grönområden och goda bussförbindelser in till Östersunds centrum. På gården finns en trevlig lek- och grillplats och föreningen har både samlingslokal och släpvagn som medlemmarna får hyra.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  2 r.o.k.
 • Sovrum
  1 st
 • Boarea
  64 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  39

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Egen ingång via loftgång på andra våningen.

Interiör

RUMSBESKRIVNING :
HALL
Här vällkomnas ni i en entrédel som har utrymme för klädavhängning och skor. Entrédelen har ett slittåligt laminatgolv i grå nyanser och målad strukturtapet i grönt. Den inre delen av hallen har ett ljust laminatgolv och målad strukturtapet med cappucinonyans. Hallen är möblerbar och har plats för garderob eller hallmöbel in till höger mot badrummet. In till vänster utanför sovrummet finner ni både inbyggd garderob, linneskåp samt praktisk klädkammare.

KÖK
Till höger från hallen finner ni det rymligt köket. Köket har målade luckor i grå nyans tillsammans med matchande svarta lådfronter, bänkskivor i ek och vitt kakel som stänksskydd. Gott om förvaring i kökets skåp, lådor och städskåp som även kan användas som skafferi för er som önskar. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spis med glaskeramikhäll samt spisfläkt. Slittåligt laminatgolv i rutigt utförande och tapet i gul nyans tillsammans med ljus panel på väggarna.

BADRUM
Badrum som renoverats 2008 med våtrumsmatta på väggar och golv i ljus nyans. Här är utrustat med wc, dusch med takdusch samt handfatskommod i vitt. Badrummet är förberett för tvättmaskin.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med trägolv i ljus nyans och vitmålad tapet tillsammans med matchande tapetserad fondvägg. Från vardagsrummet nås balkongen i söder med bra solläge.

SOVRUM
Vit plastmatta på golv samt målade väggar i grön salvianyans. Sovrummet har gott om utrymme för dubbelsäng och sängmöbler.

KLÄDKAMMARE
I hallen utanför sovrummet finner ni en mycket praktisk klädkammare med gott om utrymme för förvaring. Klädkammaren kan även vid behov användas som ett extra rum. Ljus plastmatta på golvet och målade väggar.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Basutbudet ingår i månadsavgiften.

Internet

Möjlighet till bredband via fiber eller via Comhem. (Bredband ingår ej i månadsavgiften)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggår
  1974
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-06-19
 • Prestanda
  130 kWh/m²/år
 • Energiklass
  E
Renoveringar

Badrum 2008

Övrigt

Det är förberett med el, vatten och avlopp för tvättmaskin i badrummet.

Exteriör

Uteplats

Balkong i söder med bra solläge. Lugnt läge mot grönområde.

Bilplats

Garageplatser (61 st). Går att hyra för 230kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
P-platser med el (66 st). Går att hyra för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
P-platser utan el (12 st). Går att hyra för 75 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Gästparkeringar: 12 gästparkeringsplatser. P-tillstånd fordras.

Övriga utrymmen

Förråd som tillhör lägenheten finner ni med ingång i dörren intill lägenhetens entrédörr. I markplan finns tvättstuga och cykelförråd.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  3 344 kr
 • Andel i BRF
  0,8112 %
 • Andel av årsavg.
  0,8061 %
 • Repfond
  3 771 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 183 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  473 kr
 • Pantsatt
  Ja

i avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Driftskostnader
 • El
  333 kr
 • Försäkring
  175 kr

Totalt: 508 kr/mån

Driftskostnaden är nuvarande ägares verkliga kostnad som kan variera beroende på användning och avtal.

Bostadsrätts­förening

Riksbyggen Östersundshus 20
 • Äkta förening
  Ja

Föreningen äger fastigheten Hjorten 1 med 120 lägenheter och 12 lokaler, med adressen Snorres väg 1-239. Föreningen äger samlingslokalen "kvartersgården", som kan hyras av medlemmarna samt en släpvagn med kåpa som går att hyra för 50 kr/dygnet.

Ekonomi

Ingen avgiftsförändring är beslutad.

Renoveringar

Ny utebelysning 2019.
Balkonger renoverade 2018.
Byte av lägenhetsdörrar 2014.
Lekparken har renoverats 2012.
Bytt till 3-glasfönster och nya balkongdörrar 2010.
Yttre renovering av garage och soprum 2010.
Ventilationen/fläkt 2005.

Dokument

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 440 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med bostadsrättsföreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Snorres väg 57
Snorres väg 57
Balkong mot grönområde med solsäkert läge
Balkong mot grönområde med solsäkert läge
Egen entré
Egen entré
Entré med utrymme för klädavhängning
Entré med utrymme för klädavhängning
Kök med matplats vid fönster
Kök med matplats vid fönster
Kök med gott om förvaring
Kök med gott om förvaring
Kök
Kök
Kök
Kök
Välkomna in!
Välkomna in!
Badrum med dusch som är förberett för tvättmaskin
Badrum med dusch som är förberett för tvättmaskin
Vardagsrum med utgång till härlig balkong
Vardagsrum med utgång till härlig balkong
Balkong
Balkong
Ljust och inbjudande vardagsrum
Ljust och inbjudande vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med gott om utrymme för sällskapsmöbler
Rymligt vardagsrum med gott om utrymme för sällskapsmöbler
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Klädkammare
Klädkammare
Snorres väg 57
Snorres väg 57

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.