Anarisvägen 19, Torvalla

Slutpris

500 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Anarisvägen 19, Torvalla (Östersund)

Rymlig och ljus tvåa i lugnt och trivsamt område. Balkong i söderläge & hiss i huset!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  67 m²
 • Våningsplan
  2 av 5
 • Månadsavgift
  4 153 kr

I stabil förening och lugnt, trivsamt område på Anarisvägen 19 finner ni denna välplanerade tvåa med stora rum, generöst ljusinsläpp, stilrent och rymligt kök samt en härlig balkong med solsäkert söderläge. På den rymliga balkongen som har gott om plats för utemöbler, tar ni en fika eller måltid och njuter av solens varma strålar. Lägenheten nås enkelt via hiss och har en härligt välkomnande känsla med sitt generösa ljusinsläpp och smarta planlösning.

Hallen som förgrenar mot sovrum, badrum och vardagsrum har en mycket praktisk och snygg skjutdörrsgarderob med gott om plats för förvaring av kläder och skor. Vardagsrummet är stort och rymmer enkelt både soffhörna och en matsalsmöbel om man så vill. Härifrån finns utgång till den rymliga & soliga balkongen.

Köket är lättarbetat och praktiskt med gott om bänkyta samt förvaring och har en matplats vid fönster i två väderstreck som ger hela köket ett härligt ljus. Köket är välplanerat med både fullstor kyl och frys.

Badrummet med klinkergolv och spotlightbelysning i taket har badkar och wc samt är förberett för både tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet upplevs som rymligt och rymmer plats för dubbelsäng, här finns 4 garderober och städskåp. I området finns lekpark, grillplats och samlingslokal vilket uppskattas av både stora och små. Gemensam tvättstuga finner ni smidigt belägen på gården strax utanför huset och ett lägenhetsförråd finns i husets källarplan.

Här bor ni bekvämt i lugnt område med perfekt närhet till skogs- och strövområden. Gångavstånd till matbutik vid Torvalla centrum där ni även finner skola, bibliotek, restaurang, frisör, sporthall mm. Här går det under hela året att cykla in till stadskärnan via välskötta cykelvägar. Och för er som önskar färdas kollektivt erbjuds goda bussförbindelser till Östersunds centrum. Välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi.

Välkomna på visning!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Bilder

Anarisvägen 19
Anarisvägen 19
Rymligt vardagsrum
Rymligt vardagsrum
Ljust och stilrent kök
Ljust och stilrent kök
Matplats vid fönster i två väderstreck
Matplats vid fönster i två väderstreck
Praktisk skjutdörrsgarderob i hallen
Praktisk skjutdörrsgarderob i hallen
Välkomnande hall
Välkomnande hall
Badrum med badkar - förberett för tvättmaskin och torktumlare
Badrum med badkar - förberett för tvättmaskin och torktumlare
Rymligt sovrum
Rymligt sovrum
Bra förvaring med fem garderober i sovrummet
Bra förvaring med fem garderober i sovrummet
Vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp
Vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp
Solsäkeroch rymlig balkong med söderläge
Solsäkeroch rymlig balkong med söderläge
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Kök
Kök
Kök
Trivsamt och lugnt område
Trivsamt och lugnt område

Planlösning

Område

I närheten

Torvalla är en stor stadsdel ca 7 km söder om Östersunds stadskärna. Området är till stor del uppfört under 1980- och 90-talet och har fina strövområden och gångvägar, elljusspår och stora bevarade natur- och skogsområden. Bra med bussförbindelser, här passerar stadsbussarna 4 och 6 och det finns ett flertal grundskolor och dagis, välsorterad livsmedelaffär, hälsocentral, kyrka, frisör samt ett antal detaljhandlare inom möbler och inredning.

Lokalt i området finns med gångavstånd ett flertal förskolor, skola årskurs 1-5 samt skola årskurs 6-9. Närhet till flers fotbollsplaner och strövområden. I bekvämt avstånd finns också Odensala Sportfält med ett flertal fotbollsplaner samt inomhushall.