Ringvägen 23A, Söder

Accepterat pris

1 275 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är ännu inte till salu, men meddela oss gärna om du vill veta när den läggs ut till försäljning!

Ringvägen 23A, Söder (Östersund)

Modern och stilren 2:a

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  61 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  3 265 kr

Välkommen till en härlig tvåa i mycket gott skick med fräscha ytskikt och trevlig balkong som erbjuder sol under stor del av dagen. I lägenheten har man gjort det lilla extra och öppnat upp mellan kök och vardagsrum och fått en härlig social yta i anslutning till det moderna och stilrena köket. Ett stenkast från lägenheten hittar ni café, universitet, gym och till centrum är det gångavstånd.

När du stiger in entrén välkomnas du av en ljus hall med klädavhängning och förvaring i en inbyggd garderob. Dörren är bytt till en säkerhetsdörr vilket bidrar till trygghet och tystnad. Köket som renoverades 2017 är ljust och fräscht med gott om förvaring, arbetsytor och stor köksö med plats för matgäster. Mellan köket och det ljusa vardagsrummet har väggen tagits ned. Vardagsrummet rymmer både soffa, tv-möbel och bokhylla om så önskas. Kulörerna är diskreta och på golvet ligger en vacker parkett. Härifrån nås den inglasade balkongen med förmiddagssol som passar för en härlig utomhusfrukost om sommaren. Lägenhetens badrum är praktiskt fördelad med separat WC-rum och kaklat badrum med handfat. Sovrummet är stort och här finns plats för både dubbelsäng och skrivbord. En stor platsbyggd förvaringslösning erbjuder gott om förvaring och fönstret vetter mot den lugna innergården. Till lägenheten hör ett förråd som ligger på endast ½ trappa upp från bostaden vilket gör den lättillgänglig även för vardagssaker.

Hela lägenheten känns väl genomtänkt med gedigna materialval och stor trivselfaktor. Här är det bara att flytta in!

Lägenheten ligger i en populär och trivsam bostadsrättsförening med god ekonomi där till och med hushållselen ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder gemensamhetsutrymmen så som en samlingslokal, övernattningsrum, bastu med relaxavdelning, träningslokal, bakstuga och ett charmigt lusthus på innergården.
Välkommen!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Bilder

Ringvägen 23 A
Ringvägen 23 A
Innergården
Innergården
Ringvägen 23 A
Ringvägen 23 A

Planlösning

Område

I närheten

Här bor man bekvämt med mycket goda kommunikationer med bussar (2:an, 6:an och 9:an) som trafikerar Rådhusgatan. Bra utbud av restauranger (Thairestaurang och flera pizzerior) och nära till matvarubutiker (Lidl och Willys). Det finns cykelbana som går in till stan eller bort till Torvalla. Vill man promenera finns det fina strövområden nere vid Minnesgärde där man också når Sverigeleden.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.