Krysshammarvägen 2, Brunflo

Accepterat pris

1 900 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Krysshammarvägen 2, Brunflo (Östersund)

Bostadshus på hörntomt i barnvänligt område med gångavstånd till förskola och skola.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  136 m²
 • Tomtarea
  815 m²
 • Driftskostnad
  28 855 kr/år

I lugnt barnvänligt område ligger detta välskötta bostadshus på härlig hörntomt som har trivsamma sällskapsutrymmen i entréplanet och tre rymliga sovrum på övre plan. Här kommer ni att kunna njuta av en stor altan med eftermiddags och kvällssol samt en välskött gräsmatta för lek och spel. Huset har fjärrvärme som ger bra komfort, låga underhållskostnader för god hushållsekonomi.

Entréplanet har kök med plats för stort matbord vid fönster mot altanen på entrésidan. Köksluckor med modern design, skafferi och gott om förvaringsutrymmen. Vardagsrum att umgås och trivas i tillsammans med familj och vänner med dörr till den en insynsskyddad del av tomten. Badrum och tvättstuga med groventré. Övre plan har tre rymliga sovrum som ger lugn och harmoni. Allrum som blir en perfekt samlingspunkt för avkoppling och för barnens spelhörna. Badrum med badkar. Stor klädkammare och vind med möjlighet till förvaring.

Här bor ni i lugnt barnvänligt område med gångavstånd till förskola som ligger i kvarteret och skola årskurs F-6. Här finns många barnfamiljer i de omliggande villakvarteren och stor möjligheter till lek i skog och mark. I Brunflo är det nära till matbutik och allmän service. Bra bussförbindelser till Östersund.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  4 st
 • Boarea
  136 m²
 • Tomtarea
  815 m²
 • Beteckning
  Brunflo-Viken 2:325
 • Pantbrev
  491 300 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: ENTRÉPLAN
Entréplanet erbjuder kök med plats för stort matbord vid fönster mot altanen. Vardagsrum med dörr till tomten. Stort lättmöblerat sovrum. Badrum som har duschhörna. Tvättstuga med groventré och bra förvaringsmöjligheter. Välkomnande hall.

KÖK
Kök med plats för stort matbord vid fönster mot entrésidan och den stora altanen som har eftermiddags- och kvällssol. Nya köksluckor och inredning med skafferi, från -06. Gott om förvaringsutrymmen. Kakel ovanför köks- och diskbänkar. Rostfri diskbänk med dubbelho, engreppsblandare och laminatbänkskiva. Köket är maskinellt utrsutat med stor kyl & frys från -19, spis med häll & varmluftsugn från -01, köksfläkt av äldre modell och diskmaskin från -06. Korkmatta, bröstpanel och tapet.

VARDAGSRUM
Vardagsrum som har ekparkettgolv, tapet, fönsterpartier åt två håll och dörr till den insynsskyddade delen av tomten.

SOVRUM
Sovrum (1) har matta, tapet och fönster mot tomten.

BADRUM
Badrum som har våtrumsmatta och våtrumstapet. Utrustat med duschhörna, tvättställ med underskåp, spegelskåp och wc-stol.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga som har matta och groventré. Rostfri tvättho, två högskåp och torkskåp. Tvättmaskin från -17.

HALL
Hall som har matta och tapet. Bra utrymme för ytterkläder.

ÖVRE PLAN
Övre plan har tre rymliga sovrum, allrum, badrum och stor klädkammare.

ALLRUM
Allrum som har matta, bröstpanel, tapet och fönster mot lugn villagata. Ingång till stor praktisk klädkammare. Vind delvis med golv för praktisk förvaring.

SOVRUM
Sovrum (2) har matta, tapet och fönster mot gården. Sovrum (3) har matta, tapet, dubbla fönster som ger bra ljus och utgång till balkong. Sovrum (4) har matta, tapet, en garderob med två dörrar och fönster mot gaveln.

BADRUM
Badrum som har våtrumsmatta och målad väv. Utrustat med badkar, tvättställ med underskåp/ lådor, spegel och wc-stol.

TV

Tv via kabel-tv eller via fiber.

Internet

Bredband via fiber för internet, tv och telefoni.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  2-planshus
 • Byggår
  1980
 • Grund
  Platta på mark
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Liggande panel
 • Tak
  Betongtakpannor
 • Fönster
  2+1 glasfönster
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Mekanisk till-/ frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2020-02-20
 • Prestanda
  84 kWh/m²/år
 • Energiklass
  C
Renoveringar

2001: Delvis byte av panel. 2006: Nya köksluckor & inredning. 2010: Installering fjärrvärme. 2011: Ny matta badrum övre plan. 2018: Rengöring IM-kanaler.

Exteriör

Uteplats

Altan på entrésidan med eftermiddags- och kvällssol.

Bilplats

Garage på 25 kvm med tillbyggd förrådsdel.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  12 665 kr
 • El
  8 570 kr
 • Vatten/avlopp
  4 080 kr
 • Samfällighet
  200 kr
 • Försäkring
  3 340 kr

Totalt: 28 855 kr/år

Driftskostnader för nuvarande ägare bestående av två personer. I VA ingår renhållning.

Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Taxering
 • Totalsumma
  1 451 000 kr
 • Byggnad
  1 124 000 kr
 • Mark
  327 000 kr
 • Värdeår
  1980
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 349 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Rättigheter förmån

Förmån: Officialservitut Annat Servitut, 23-BRU-1733.14

Rättigheter last

Last: Officialservitut Annat Servitut, 23-BRU-1733.13

Gemensamhets­anläggningar

Gemensamhetsanläggning: Östersund Brunflo-Viken GA:3, Samfällighet: Östersund Brunflo-Viken S:5

Plan­bestämmelser

Stadsplan

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex 2020-02-18 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-1200 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkommen till Krysshammarvägen 2.
Välkommen till Krysshammarvägen 2.
Bostadshus på trevlig hörntomt!
Bostadshus på trevlig hörntomt!
Friliggande villa i 2-plan.
Friliggande villa i 2-plan.
Vardagsrum med bra ljus.
Vardagsrum med bra ljus.
Vardagsrum att umgås i.
Vardagsrum att umgås i.
Kök med gott om förvaringsutrymmen.
Kök med gott om förvaringsutrymmen.
Plats för stort matbord mot entrésidan.
Plats för stort matbord mot entrésidan.
Kök mot altanen på framsidan.
Kök mot altanen på framsidan.
Sovrum på entréplanet.
Sovrum på entréplanet.
Badrum på entréplanet med duschhörna.
Badrum på entréplanet med duschhörna.
Badrum med bra ljusinsläpp.
Badrum med bra ljusinsläpp.
Hall
Hall
Tvättstuga med groventré.
Tvättstuga med groventré.
Hall
Hall
Trapp till övre plan.
Trapp till övre plan.
Allrum för avkoppling.
Allrum för avkoppling.
Här ryms både familj & vänner.
Här ryms både familj & vänner.
Master bedroom på övre plan.
Master bedroom på övre plan.
Badrum med badkar.
Badrum med badkar.
Rymligt sovrum på övre plan.
Rymligt sovrum på övre plan.
Sovrum övre plan.
Sovrum övre plan.
Sovrum övre plan.
Sovrum övre plan.
Sovrum övre plan.
Sovrum övre plan.
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planlösning

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.