Ängsgatan 7, Strömsund

Accepterat pris

575 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Ängsgatan 7, Strömsund (Strömsund)

Välplanerat radhus i centrala Strömsund!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  83 m²
 • Tomtarea
  367 m²

På lugn gata med bara minuters gångavstånd till Vattudalstorget i centrala Strömsund finner ni detta välplanerade radhus i 1 1/2-plan med källare och garage. Huset har under de senaste åren fått nytt tak, nya fönster och man har installerat fjärrvärme.

Detta charmiga och underhållna 1 1/2-plans hus med källare som med sina härliga fönstersättningar ger ett trivsamt ljusinsläpp till varje rum. Huset har trivsamma umgängesytor i vardagsrum, kök och på altanen med tak. Husets trivsamma och praktiska planlösning erbjuder 2 rymliga sovrum på övre plan. I källaren finns tvättstuga, gillestuga och utvecklingsbara utrymmen. I huset finns badrum och separat WC-rum. Huset har ett vidbyggt garage och en härlig altan med tak. Här erbjuds ni en grönskande och uppväxt tomt där barn med spring i benen kan leka. Huset ligger med bekväm närhet till centrum, skola, fritids och förskola.

Bor man i Strömsund är det nära till service. Inom bara några hundra meter finns både hälsocentral och centrum. I Strömsund finns ett flertal förskolor, två grundskolor, ett högstadium och ett gymnasium. Strömsunds centrum har stor variation av butiker att erbjuda och här bor man nära naturen.

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  2 st
 • Boarea
  83 m²
 • Biarea
  52 m²
 • Tomtarea
  367 m²
 • Beteckning
  Baggen 8
 • Pantbrev
  375 000 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: HALL
En välkomnande hall som förgrenar mot våningsplanets samtliga rum. Härifrån går trappan till övre plan och trappan ner till källaren. Här är det tapetserade väggar och på golvet ligger en plastmatta.

KÖK
Ett trivsamt kök med plats för matbord. Här är det tapetserade väggar och på golvet ligger en plastmatta. Köket har vita släta skåp och lådfronter och är utrustat med: Kombinerad kyl/frys (Whirlpool, 2007), spis med ugn (Husqvarna), diskmaskin (Cylinda) och köksfläkt. Ovan arbetsbänk och diskho sitter ett kakel som stänkskydd.

BADRUM
Badrummet renoverades 1998 med plastmatta på golvet och väggarna. Här finns WC, handdukstork, spegel och badkar.

VARDAGSRUM
Ett rymligt vardagsrum med utgång till altan med tak. Här ligger en plastmatta på golvet och det är tapetserade väggar.

ÖVRE PLAN
När man kommer upp på övre plan möts man av en hall som förgrenar. Här är det tapetserade väggar och på golvet ligger en plastmatta. Två garderober.

SOVRUM 1
Här är det tapetserade väggar och på golvet ligger en plastmatta.

FÖRÄLDRASOVRUM
Här är det plastmatta på golvet och väggarna är tapetserade. Här finns en garderob samt en garderobsvägg.

WC
Ett mindre WC-rum med handfat, WC och badrumsskåp. Här är det plastmatta på golvet och väggar.

KÄLLARE
I källaren möts ni av en hall från vilken man kommer åt förvaringsutrymme under trappen.

TVÄTTSTUGA
I tvättstugan är det målade väggar och betonggolv. Här finns tvättmaskin (Cylinda), radonsug (2013) och fjärrvärmecentralen.

GILLESTUGA
I gillestugan finns öppen spis (används ej, är ej heller anmäld). Detta rum är under renovering.

ÖVRIGT
I källaren finns utrymme för WC samt utrymme för badrum. Dessa utrymmen är utrivna och har idag inga yt- eller tätskikt.

TV

Markbunden digital-tv

Tillträde

Enligt överrenskommelse

Byggnad

 • Byggår
  1957
 • Stomme
  Betong/trä
 • Bjälklag
  Betong
 • Fasad
  Trä
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Nätbolag
  Eon
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Beställd
Renoveringar

Ny ledning till vattenavstängare. Elport garage 2016, fjärrvärme 2000, ventiler 2017, ytterdörr 2015. Badrum entréplan 1998. WC 2015, Fönster 2017, tak 2016,

Övrigt

Radonsug installerad 2013

Exteriör

Tomt

Uppväxt och grönskande tomt som trivsamt inramas av en häck.

Uteplats

Inglasad altan med tak

Bilplats

Garage med plats för en bil. Framför garaget finns plats för 1-2 bilar.

Övriga byggnader

Garage. I garaget är det asfalt.

Ekonomi

Driftskostnader

Inga driftskostnader att redovisa

Taxering
 • Totalsumma
  277 000 kr
 • Byggnad
  199 000 kr
 • Mark
  78 000 kr
 • Värdeår
  1957
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  2 078 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Stadsplan Tomtindelning

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 520 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Ängsgatan 7
Ängsgatan 7
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Hall
Hall
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Badrum entréplan
Badrum entréplan
Badrum entréplan
Badrum entréplan
Sovrum 2 övre plan
Sovrum 2 övre plan
Sovrum 2 övre plan
Sovrum 2 övre plan
Hall övre plan
Hall övre plan
Sovrum 1 övre plan
Sovrum 1 övre plan
Sovrum 1 övre plan
Sovrum 1 övre plan
Badrum övre plan
Badrum övre plan
FD WC-rum i källare
FD WC-rum i källare
Öppen spis i källare
Öppen spis i källare
Garage
Garage
Öppen spis i källare
Öppen spis i källare
Sovrum 2 övre plan
Sovrum 2 övre plan
Trappa
Trappa
tvättstuga
tvättstuga
Ängsgatan 7 - 4738web
Ängsgatan 7 - 4738web
Ängsgatan 7
Ängsgatan 7
Altan med tak
Altan med tak
Ängsgatan 7
Ängsgatan 7
Ängsgatan 7
Ängsgatan 7
Altan med tak
Altan med tak
Den insynsskyddade gården
Den insynsskyddade gården
Den insynsskyddade gården
Den insynsskyddade gården

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.