Skogsvägen 6B, Pilgrimstad

Accepterat pris

625 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Skogsvägen 6B, Pilgrimstad (Bräcke)

Parhus på bästa läge med sjöutsikt, vid härliga strövområden. Fiber, två badrum och garage!

 • Typ
  Parhus
 • Boarea
  116 m²
 • Tomtarea
  476 m²
 • Driftskostnad
  27 198 kr/år

Välkomna till Pilgrimstad och detta perfekt läge för er som vill bo i lugnt och trivsamt område med närhet till skogen och dess härliga strövområden.

Huset har tre sovrum, badrum i båda planen där souterrängplanets badrum även har en tvättstugedel med både tvättmaskin och tortumlare. Fiber är självklart indraget och garage finns för bilen.
Dessutom erbjuds en härlig balkong med perfekt solläge och utsikt över Revsundssjön. Låga driftskostnader med ny frånluftsvärmepump från 2018 bidrar till bra ekonomi och lättskött liten tomt förgyller tillvaron.

Från Pilgrimstad pendlar ni snabbt och smidigt till t.ex Östersund, Brunflo, Gällö och Bräcke med både buss och tåg.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  116 m²
 • Tomtarea
  476 m²
 • Beteckning
  Anviken 2:194
 • Pantbrev
  1 081 800 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING:
ENTRÉPLAN

Hall
Här välkomnas ni in i en ljus och rymlig hall som har utrymme för klädavhängning vid hatthylla samt en fristående garderob. Hallen har ljus plastmatta på golvet och tapeter i aprikos nyans på väggarna.

BADRUM
Till höger från hallen finner ni entréplanets badrum utrustat med dusch, wc, handfat samt spegelskåp. Ljus våtrumsmatta på golv och väggar.

SOVRUM
Sovrum med ljus plastmatta på golv och ljusa tapetserade väggar. Utrymme för enkelsäng och sängmöbler samt även för garderob för den som önskar.

KÖK
Ljust och inbjudande kök med gott om utrymme för matplats vid fönster. Köket har vita luckor, bänkskiva i ljust träfärgad laminat och vitt kakel som stänkskydd ovanför bänkskivor och diskbänk. Köket är utrustat med fullstor kyl och frys med överskåp, spis med glashäll samt spisfläkt.
Ljus plastmatta på golvet och ljusa tapetserade väggar.

VARDAGSRUM
Med klassiskt parkettgolv och ljusa tapetserade väggar även här. Härifrån nås balkongen med härlig sjöutsikt och bra solläge. Gott om utrymme för sällskapsmöbler, bokhyllor och liknande finner ni i vardagsrummet.

SOUTERRÄNGPLAN

HALL
Till souterrängplanet välkomnas ni in i en rymlig möblerbar hall med gott om utrymme för t.ex. förvaringsmöbler och skrivbord. Här finns en garderob placerad. Hallen har ljus plastmatta på golv och ljusa tapetserade väggar.

KLÄDKAMMARE
I anslutning till hallen finner ni en mycket praktisk klädkammare med hyllor och klädstång, perfekt för klädförvaring. Ljus plastmatta på golv och målade väggar.

BADRUM/TVÄTT
Badrum med dusch, wc, handfat samt spegelskåp. Här är även utrustat med tvättavdelning som har tvättmaskin, torktumlare och tvättho.
Rummet har blå våtrumsmatta på golv och ljus våtrumsmatta på väggarna. Här är även värmepumpen placerad.

SOVRUM
Stort sovrum till vänster från hallen med gott om utrymme för dubbelsäng och sängmöbler. Här finns två garderober för praktisk förvaring.
Ljus plastmatta på golv och ljusa tapetserade väggar. Från sovrummet nås den stensatta uteplatsen under tak samt tomten.

SOVRUM
Ljus plastmatta på golv och tapeter i grön nyans. Utrymme finns för enkelsäng och sängmöbler. Här finns även en garderob.

TV

TV via Fiber.

Internet

Bredband via Fiber.
Fibernätet ägs av föreningen Service i Pilgrimstad ek. förening. Föreningen har slutit ett kollektivt avtal med Telia Triplay där samtliga medlemmar erbjuds bredband 250/250mb/s, Fast telefoni samt ca 25 TV-kanaler. Kostnaden för detta abonnemang är för närvarande 339kr/mån + 50 kr/mån i faktureringsavgift. (Även möjlighet att betala kvartalsvis och då endast faktureringsavgift en gång i kvartalet)

Kontaktperson: Erik Magnusson 0693-31218, 070-3751026
erik.magnusson.pilis@telia.com

Övrigt

Fastigheten har besiktigats av Anticimex 2020-02-24 och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 520kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1-plans hus med souterrängvåning
 • Byggår
  1993
 • Grund
  Souterrängkällare
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Trä
 • Tak
  Betongtakpannor
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Elförbrukning
  12 069 kWh/år
 • Uppvärmning
  Frånluftsvärmepump IVT 302 Vent - vattenburen värme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2020-03-01
 • Prestanda
  86 kWh/m²/år
 • Energiklass
  D
Renoveringar

2018 Ny frånluftsvärmepump IVT Vent 302
2019 Ny spis
2018 Ny kyl och frys
Garageport installerad
Monterat markis över balkong

Exteriör

Tomt

Lättskött trädgårdstomt med gräsmatta och buskar.

Uteplats

Balkong i söder/sydväst med bra sjöutsikt och bra solläge. Markis monterad som skyddar mot solens starka strålar.

Stensatt uteplats i souterrängplanet belägen under balkongen.

Bilplats

Oisolerat enbilsgarage

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  17 007 kr
 • Vatten/avlopp
  5 725 kr
 • Renhållning
  1 966 kr
 • Försäkring
  2 500 kr

Totalt: 27 198 kr/år

I kostnaden för uppvärmning ingår även hushållsel och kostnaden är baserad på helåret 2019.

Renhållningskostnaden är baserad på att tömning skett en gång per månad.

Taxering
 • Totalsumma
  305 000 kr
 • Byggnad
  276 000 kr
 • Mark
  29 000 kr
 • Värdeår
  1993
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  2 288 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Gemensamhets­anläggningar

Gemensamhetsanläggning: Bräcke Anviken GA:4 - Avser serviceledningar för vatten och avlopp i området.

Plan­bestämmelser

Detaljplan (1991-06-19)

Dokument

Bilder

Lättskött boende med skogen som granne
Lättskött boende med skogen som granne
Välkomna till Skogsvägen 6B
Välkomna till Skogsvägen 6B
Skogsvägen 6
Skogsvägen 6
Balkong med utsikt över Revsundssjön
Balkong med utsikt över Revsundssjön
Ljust och inbjudande kök - Entréplan
Ljust och inbjudande kök - Entréplan
Välkomna in - Entréplan
Välkomna in - Entréplan
Hall - Entréplan
Hall - Entréplan
Sovrum - Entréplan
Sovrum - Entréplan
Badrum med dusch - Entréplan
Badrum med dusch - Entréplan
Kök - Entréplan
Kök - Entréplan
Kök med matplats - Entréplan
Kök med matplats - Entréplan
Matplats med härligt ljusinsläpp och sjöutsikt - Entréplan
Matplats med härligt ljusinsläpp och sjöutsikt - Entréplan
Matplats - Entréplan
Matplats - Entréplan
Öppet mellan kök och vardagsrum - Entréplan
Öppet mellan kök och vardagsrum - Entréplan
Vardagsrum - Entréplan
Vardagsrum - Entréplan
Vardagsrum med gott om plats för sällskapsmöbler - Entréplan
Vardagsrum med gott om plats för sällskapsmöbler - Entréplan
Rymlig balkong
Rymlig balkong
Balkong med bra solläge
Balkong med bra solläge
Trappa ned till Soutterrängplanet - Entréplan
Trappa ned till Soutterrängplanet - Entréplan
Hall - Soutterrängplan
Hall - Soutterrängplan
Sovrum med utgång till uteplats - Soutterrängplan
Sovrum med utgång till uteplats - Soutterrängplan
Sovrum - Soutterrängplan
Sovrum - Soutterrängplan
Badrum med dusch - Souterrängplan
Badrum med dusch - Souterrängplan
Badrum med tvättavdelning och värmepump - Souterrängplan
Badrum med tvättavdelning och värmepump - Souterrängplan
Sovrum - Soutterrängplan
Sovrum - Soutterrängplan
Sovrum - Soutterrängplan
Sovrum - Soutterrängplan
Skogsvägen 6
Skogsvägen 6

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.