Ängsgatan 31, Strömsund

Accepterat pris

595 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Ängsgatan 31, Strömsund (Strömsund)

Familjevilla med 2 garage!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  96 m²
 • Tomtarea
  1 122 m²
 • Driftskostnad
  22 900 kr/år

Välkommen till en charmig villa i omtyckt villaområde i centrala Strömsund. Detta charmiga 1-plans hus med källare som med sina härliga fönstersättningar får ett trivsamt ljusinsläpp till varje rum. Huset har generösa umgängesytor i vardagsrum och kök. I det rymliga vardagsrummet finns en stilren och värmande öppen spis där man gärna samlar släkt och vänner för att mysa under kalla höst och vinterkvällar. Husets trivsamma och praktiska planlösning erbjuder 4 sovrum och här finns mycket goda förvaringsutrymmen. I huset finns badrum med dusch och WC. Det finns balkong med solläge där ni kan njuta av kaffet. Huset har ett praktiskt garage, redskapsbod, garage i källaren och uppvärmning via pellets. Här erbjuds ni en grönskande och uppväxt tomt där barn med spring i benen kan leka. Huset ligger med bekväm närhet till centrum, skola, fritids och förskola.

Bor man i Strömsund är det nära till service. Inom bara några hundra meter finns både hälsocentral och centrum. I Strömsund finns ett flertal förskolor, två grundskolor, ett högstadium och ett gymnasium. Strömsunds centrum har stor variation av butiker att erbjuda och här bor man nära naturen.

Välkommen på visning!!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  4 st
 • Boarea
  96 m²
 • Biarea
  96 m²
 • Tomtarea
  1 122 m²
 • Beteckning
  Haren 7
 • Pantbrev
  73 500 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING – ENTRÉPLAN:
ENTRÈ
När ni kliver in genom entrédörren möts ni av en mindre entréhall som förgrenar mot hallen och till trappan som tar er ner i källarplan. Här ligger ett laminatgolv och det är strukturtapet på väggarna.

HALL
Hallen förgrenar mot våningsplanets samtliga rum. Här finns hatthylla. På golvet ligger en stavparkett och väggarna har strukturtapet. Här finns dörr till utrymme där stege finns som enkelt tar er upp till vinden.

BADRUM
Badrummet renoverades i början av 2000-talet med plastmatta och kaklade väggar till 4/5-dels höjd. Ovanför kaklet sitter en målad vävtapet. Badrummet är utrustat med: WC, badrumsskåp, handfat med underskåp och dusch med skjutdörr.

SOVRUM 1
Här är det strukturtapet och heltäckningsmatta. (under heltäckningsmattan finns en plastmatta). I rummet finns 2 garderober och en inbyggd hylla.

SOVRUM 2
Här ligger en plastmatta på golvet och väggarna är målade (på tapet). Här finns utgång till balkong med söderläge. Rummet har fyra garderober.

SOVRUM 3.
Detta sovrum har stavparkett och väggarna har strukturtapet. Två garderober.

VARDAGSRUM
Ett härligt vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. I vardagsrummet finns en stilren öppen spis som värmer härligt under de mörka höst och vintermånaderna. På golvet ligger en stavparkett och väggarna har strukturtapet.

KÖK
Ett rymligt kök med plats för matbord. Köket har gott om skåp och lådor och här finns bra arbetsytor. Ovanför arbetsytor och diskho sitter ett vitt kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med: Kombinerad kyl/frys (Cylinda, 2010), spis med ugn (Cylinda), fläkt och diskmaskin (SIemens).

RUMSBESKRIVNING KÄLLARE:

HALL:
Källarens hall förgrenar mot samtliga rum på detta plan. Här ligger en plastmatta och det är målade väggar.

MATKÄLLARE:
Här är det målade väggar och stengolv. Här finns hyllor och potatisbinge.

SOVRUM 4
Detta sovrum har tapetserade väggar och på golvet ligger en heltäckningsmatta. Trätak.

GARAGE
Med infart från husets kortsida kommer man åt detta garage som rymmer plats för en bil. Här är det betonggolv och målade väggar. Det finns golvbrunn och 3 väggskåp.

FÖRRÅD
Detta förråd ligger delvis under trappan som går till källaren. Här är det tapetserade väggar och på golvet ligger en plastmatta.

PANNRUM
Här är det målade väggar och betonggolv. Här finns pelletspannan (Nibe Pellux), hyllor och golvbrunn. Pellets och ved ingår vid förvärvet.

TVÄTTSTUGA/TORKRUM
Här är det betonggolv och målade väggar. Det finns 2 tvättmaskiner och arbetsbänk med underskåp. Golvbrunn. I anslutning till tvättstugan finn ett praktiskt torkrum med tvättlinor och arbetsbänk. Här ligger en plastmatta.

Tillträde

Enligt överrenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1 plan med källare
 • Byggår
  1959
 • Grund
  Källargrund (betongplatta på mark)
 • Stomme
  Betong/trä
 • Fasad
  Mexitegel
 • Tak
  Taktegel
 • Fönster
  2-glasfönster
 • Nätbolag
  Eon
 • Uppvärmning
  Vattenburen värme - Pellets
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration

Ingen energideklaration att redovisa

Exteriör

Tomt

En uppväxt tomt med härliga grönytor och grusade kör och gångytor. På tomten finns rosenbuskar, rabatter träd och grillplats.

Uteplats

BALKONG: Med utgång från ett sovrum kommer ni åt denna balkong.
GRILLPLATS: Framför entrén finns en grillplats som trevligt ramas in av rosenbuskar.

Bilplats

GARAGE 1: Fristående på gården med plats för 1 bil.
GARAGE 2: Med infart från husets kortsida ligger detta garage i husets källare. Här finns plats för 1 bil.
PARKERING: På tomten finns gott om parkeringsyta.

Övriga byggnader

GARAGE 1:Grusat golv, träpanel, plåttak, 2-glasfönster och vikport. Garaget är ej ännu färdigställt invändigt.
REDSKAPSBOD: Denna bod är om ca 8m². Plåttak och träpanel. El finns.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  9 000 kr
 • El
  4 500 kr
 • Vatten/avlopp
  3 650 kr
 • Renhållning
  750 kr
 • Försäkring
  5 000 kr

Totalt: 22 900 kr/år

Uppvärmning avser 3 pallar pellets (Uppskattat)

Taxering
 • Totalsumma
  390 000 kr
 • Byggnad
  302 000 kr
 • Mark
  88 000 kr
 • Värdeår
  1959
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  2 925 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Plan­bestämmelser

Ändring Av Dp Byggnadsplan

Dokument

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Oktopal och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240-560 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen

Bilder

Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Kök
Badrum
Badrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum 3
Sovrum 3
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Torkrum
Torkrum
Tvättstuga
Tvättstuga
Hall källare
Hall källare
Hall
Hall
Kök
Kök
Kök
Kök
Sovrum 1
Sovrum 1
Garage i källare
Garage i källare
Hall
Hall
Hall
Hall
Matkällare
Matkällare
Sovrum 4
Sovrum 4
Ängsgatan 31
Ängsgatan 31
Ängsgatan 31
Ängsgatan 31
Garage
Garage
Ängsgatan 31
Ängsgatan 31

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.