Odensalagatan 40D, Söder

Accepterat pris

1 295 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är ännu inte till salu, men meddela oss gärna om du vill veta när den läggs ut till försäljning!

Odensalagatan 40D, Söder (Östersund)

Topplägenhet med balkong!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  55 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  2 576 kr

Lägenheten som har allt? En fantastisk 2:a med balkong mot söder som är belägen i en av Östersunds bästa bostadsrättsföreningar med låg månadsavgift och välskötta innergårdar.

Vad sägs om ett modernt vitt kök för den matlagningsintresserade med plats finns för matbord där gästerna kan njuta. Ett stilrent badrum med duschplats, infällda spotlights, kaklade väggar och klinkergolv. Ett ljust och trivsamt vardagsrum där soffan för den medvetne passar perfekt i anslutning till balkongen med söderläge där man gärna njuter av solen. Lägenhetens sovrum är härligt tilltalande och här finns plats för en njutbar kontinentalsäng och mycket goda utrymmen för kläder finns i den praktiskt inredda skjutdörrsgarderoben. Lägenhetens hall är mycket välkomnande. Lägenheten ligger i en av Östersund mest omtyckta och välskötta bostadsrättsföreningar, obelånad förening som borgar för låg avgift..

Väljer ni att förvärva denna lägenhet bor ni i lugna kvarter med närhet till matvarubutik, kiosk, restaurang och gym vid Tegelplan. I närheten finns också flertalet dagis, grundskola och fina parkområden. Vill man ta buss finns hållplats på mindre en en minuts promenad. Där trafikerar buss nr 4.
Denna lägenhet måste ses och upplevas, välkommen på visning!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Bilder

Planlösning

Område

I närheten

Här bor man bekvämt med mycket goda kommunikationer med bussar (2:an, 6:an och 9:an) som trafikerar Rådhusgatan. Bra utbud av restauranger (Thairestaurang och flera pizzerior) och nära till matvarubutiker (Lidl och Willys). Det finns cykelbana som går in till stan eller bort till Torvalla. Vill man promenera finns det fina strövområden nere vid Minnesgärde där man också når Sverigeleden.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.