Hornsgatan 28 B, Frösön - Hornsberg

Accepterat pris

995 000 kr

Visningar
 • 19/2
  19/2, 13:00–13:30 Öppen visning - Välkommen!
 • 26/2
  26/2, 16:30–17:00 Öppen visning - Välkommen!
Hornsgatan 28 B, Frösön - Hornsberg (Östersund)

Välplanerad lägenhet med vacker utsikt mot Storsjön!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  58 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  2 744 kr

Välplanerad hörnlägenhet som erbjuder en modern standard med mycket ljus och vacker utsikt över Storsjön. Här bor ni med bekvämt avstånd till Östersunds stadskärna och allmän service.

Renoverat stilrent kök som har plats för matbord vid fönster mot lugn gata. Nya stommar och ljusa köksluckor som ger gott om förvaringsutrymmen. Vitt kakel över bänkskivorna och bra avlastningsytor för matlagning. Moderna vitvaror. Ett kök att trivas i helt enkelt. Vardagsrum med fantastiskt ljus från generösa fönsterpartier och utgång till balkong som har vacker utsikt över Storsjön. Här har ni plats och kan möblera för trivsamma sammankomster med släkt och vänner. Sovrum med garderobsvägg. Badrum som har klinker, kakel och är utrustat med duschhörna samt tvättmaskin. Hall med bra utrymme för ytterkläder.

Här bor ni i trivsam lugn miljö med gångavstånd till Östersunds stadskärna och allmän service. Härliga strövområden runt Frösöberget. Närhet till Frösö båthamn och Storsjöns vatten. Bra bussförbindelser.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  2 r.o.k.
 • Sovrum
  1 st
 • Boarea
  58 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  11 / 1201

Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: PLANLÖSNING
Hörnlägenhet med fönsterpartier åt tre håll som ger mycket bra ljusinsläpp. Kök med plats för matbord och moderna vitvaror. Vardagsrum med snygga ytskikt och utgång till balkong med vacker utsikt mot Storsjön. Sovrum med fyra garderober och fönster mot lugn gata. Badrum med duschhörna och tvättmaskin. hall med bra utrymme för ytterkläder.

VARDAGSRUM
Vardagsrum som har ekparkettgolv, ljusa målade väggar och fönsterpartier åt två håll som ger bra ljusinsläpp. Utgång till balkong som har vacker utsikt över Storsjön och Hornsberg.

KÖK
Kök, renoverat 2011/ 12, som har plats för stort matbord vid fönster mot lugn gata. Stommar och luckor från Ikea med utdragslådor i underskåpen och vitrinskåp. Vita köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. Kakel ovanför köks- och diskbänkar. Grå laminatbänkskiva, engreppsblandare och stor ho. Köket ä maskinellt utrustat med kombinerad kyl/ frys, induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt samt integrerad diskmaskin. Valnötsgolv enhetligt med hall samt målade ljusa väggar.

SOVRUM
Sovrum som har laminatgolv, målade väggar, garderobsvägg och inbyggd garderob med skjutdörrar samt fönster mot lugn gata.

Badrum, delvis stamrenoverat av föreningen, som har klinkergolv och kakel. Utrustat med duschhörna, handfatskommod från -15 och wc-stol. Tvättmaskin finns. Fönster för ljusinsläpp och vädring.

HALL
Hall som har valnötsgolv, vita målade väggar och klinkergolv vid entrén. Bra utrymme för ytterkläder.

TV

Basutbud av tv-kanaler från ComHem ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband med eget abonnemang via ComHem.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggår
  1956
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration

Ingen energideklaration att redovisa

Renoveringar

Renoverat kök samt allmänt ytskikten i lägenheten. Ny rostfri kombinerad kyl & frys. Ny toalettstol.

Exteriör

Bilplats

Föreningen har 12 garageplatser med separat kö. 20 p-platser med motorvärmare där det ska finnas minst en plats åt varje lägenhet. Parkeringsplatsen kostar f n 170 kr/ mån.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör källarförråd och vindsförråd. Tvättstuga i källarplanet. I föreningen finns cykelförråd och samlingslokal.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  2 744 kr
 • Andel i BRF
  4,2200 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 183 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  473 kr
 • Pantsatt
  Ja

I månadsavgiften ingår värme, vatten och basutbud av tv-kanaler.

Driftskostnader
 • El
  250 kr
 • Försäkring
  75 kr

Totalt: 325 kr/mån

Uppskattade driftkostnader med utgångspunkt från nuvarande ägare.

Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Bostadsrätts­förening

Brf Svarvaren
 • Lägenheter
  20 st

Brf Svarvaren består av 20 bostadsrätter på adresserna Hornsgatan 28 A+B.

Ekonomi

Föreningen har stabil ekonomi. Reliningen av stammar finansieras utan en höjning av årsavgiften. Byte av fönster kommer att kräva extern finansiering. Hur detta kommer att påverka årsavgiften ska beslutas av styrelsen under 2020.

Renoveringar

Föreningen planerar att byta fönster, det kommer troligtvis att ske under det 2020/ 2021. Relining av stammar kommer att ske under 2020.
Tvättstugan totalrenoverades och blev klar i november 2009. Värmeväxlare byttes ut 2009/2010.
Elektriciteten i trappuppgångarna har dragits om samtidigt som ny automatisk belysning installerades. Stammarna i huset är delvis bytta.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns gemensam tvättstuga. cykelförråd samt gemensamhetslokal som går att låna.

Övrigt

Eftersom Brf Svarvaren är en mindre förening så är det välkommet om medlemmarna vill ta på sig styrelseupdrag. Höst- och vårstädning av gård och gemensamhetsutrymmen är ett annat frivilligt åtagande.

Övrig information

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 240 - 1200 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Hantering av personuppgifter
Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkomna till Hornsberg!
Välkomna till Hornsberg!
Modern kök (digitalt möblerat)
Modern kök (digitalt möblerat)
Vackert ljust vardagsrum (digitalt möblerat)
Vackert ljust vardagsrum (digitalt möblerat)
Vacker utsikt över Storsjön.
Vacker utsikt över Storsjön.
Vacker vy över bygden.
Vacker vy över bygden.
Vacker vy!
Vacker vy!
Lugnt område!
Lugnt område!
Vackert kök!
Vackert kök!
Plats för stort matbord.
Plats för stort matbord.
Härligt kök.
Härligt kök.
Badrum med fönster.
Badrum med fönster.
Vardagsrum med burspråk.
Vardagsrum med burspråk.
Utgång till balkong.
Utgång till balkong.
Trevlig vy från fönster.
Trevlig vy från fönster.
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Hall
Hall
Hall med bra utrymme.
Hall med bra utrymme.

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.