Ängevägen 20, Brunflo

Utgångspris

495 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Ängevägen 20, Brunflo (Östersund)

Härlig 2,5:a med balkong

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2,5 r.o.k.
 • Boarea
  66 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Månadsavgift
  3 694 kr

Nu har vi möjlighet att erbjuda en ljus och välplanerad 2,5:a i ett omtyckt och lugnt område.

Ni välkomnas till en ljus, välkomnande och stilren lägenhet. Det moderna köket erbjuder fullstor kyl och frys, spis med ugn och häll. I anslutning till köket finns matplatsen med utrymme för stort matbord där många gäster kan umgås. Matplatsen ligger i delvis öppen planlösning med vardagsrumsdelen och avgränsas med en vägg till brösthöjd. Lägenheten erbjuder ett stort sovrum med utgång till balkong mot sydväst med sol från mitt på dagen och in på kvällen. På balkongen sitter man gärna tillsammans och äter middag eller njuter av lugnet med en god bok. Utanför balkongen finns ett härligt och lummigt grönområde med sittbänkar och gräsmattor. Badrummet som renoverades ca 2011 har ljus våtrumsmatta på golv och vägg. Här finns stilren inredning och tvättmaskin. I anslutning till sovrummet ligger ett praktiskt utrymme som kan användas som klädkammare eller som utrymme för att ställa en gästsäng om så önskas. Tillhörande lägenheten finns ett förråd i markplan.

Väljer ni att bosätta er här har ni närhet till det mesta Brunflo har att erbjuda. Inom en kilometers radie finner ni förskola, skola, affärer, hälsocentral och järnvägsstation samt fantastiska promenadstråk invid Storsjöns strand. I bostadsrättsföreningen finns tvätt & mek hall, bagarstuga och samlingslokal för 40 personer där ni kan samla släkt och vänner för trevliga tillställningar.

Välkommen på visning!

Jim Edelsvärd
Ansvarig mäklare

Jim Edelsvärd

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  2,5 r.o.k.
 • Sovrum
  1 st
 • Boarea
  66 m²
 • Våningsplan
  2 av 2
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  0008 / 1106

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Ligger en trappa ovan markplan

Interiör

RUMSBESKRIVNING: HALL
En välkomnande och ljus hall med två vita väggar och en kläs med en trivsam fondtapet. Här ligger en plastmatta och det finns garderob och hatthylla.

MATPLATS
Här ryms plats för matbord där många gäster kan umgås. Här ligger en plastmatta och det är tapetserade väggar. Matplatsen ligger i delvis öppen planlösning med vardagsrummet och avgränsas med vägg till brösthöjd.

KÖK
Ett stilrent och ljust kök med tapet på väggarna och plastmatta på golvet. Köket erbjuder gott om förvaring i skåp och lådor. Ett mosaikkakel som stänkskydd över diskho och arbetsbänkar i laminat. Köket är utrustat med fullstor kyl och fullstor frys (Husqvarna), fläkt (Franke), spis med häll (Siemens) och städskåp.

VARDAGSRUM
Ett ljust och rymligt rum med stort fönsterparti mot lugnt grönområde. Här ligger ett ljust laminatgolv och det är ljusa tapetserade väggar.

BADRUM
Badrummet renoverades ca 2011 med våtrumstapet och våtrumsmatta. Här finns badkar, WC, tvättmaskin (Whirlpool), spegelskåp med belysning och handfat med underskåp.

GÄSTRUM/KLÄDKAMMARE
I anslutning till sovrummet ligger detta utrymme. Här är det målade väggar och på golvet ligger en plastmatta. Detta utrymme kan användas som bibliotek, gästrum eller som walk-in closet om så önskas. Här finns tre garderober.

SOVRUM
Ett trivsamt sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng, sängbord och extra garderober. Via balkongdörren nås lägenhetens balkong som rymmer utemöbler och som erbjuder både eftermiddags- och kvällssol. Här är det tapetserade väggar och på golvet ligger ett laminatgolv. Här finns skjutdörrsgarderob till förvaring.

TV

Basutbud av tv-kanaler ingår i hyran. Leverantör: Sappa.

Internet

Bredband via Bredbandsbolaget finns, ingår ej i avgiften

Tillträde

Enligt överrenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp
  Flerbostadshus
 • Byggår
  1969
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Nätbolag
  Jämtkraft
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-06-04
 • Prestanda
  114 kWh/m²/år
 • Energiklass
  D
Renoveringar

Kommande och gjorda renoveringar av bostadsrättsföreningen: Filmning/ underhåll stammar på 2:or är planerad för ev. relining.

2017: Byte av köksstammarna i 3:orna.
2015: Ombyggnad av ventilation/fläkt
2012. Renoveringar av gården.
2011: Renovering av uteplatser m.m.
2011: Treglasfönster sattes in.
2010: Nya ytterdörrar installerades.
2010: Reparation och målning av farstukvistar.
2006: Badrum renoveras.
2006: Dränering utförs.

Exteriör

Uteplats

Balkong med utsikt över lummigt grönområde med sittbänkar, gräsmattor och rogivande skogsdunge. Sydvästligt läge, kvällssol och här ligger ett trallgolv. På balkongen sitter man gärna tillsammans och äter middag eller njuter av lugnet med en god bok.

Bilplats

44 garageplatser. Går att hyra för 225 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Fn. är det kö.
P-plats 1: 77 parkeringsplatser med eluttag. Går att hyra för 130 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Finns lediga platser.
22 carportplatser med eluttag. Går att hyra för 180 kr/mån. Till carportplatsen är det separat kö. FN. är det kö.
P-plats 2: 5 parkeringsplatser. Går att hyra för 60 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  3 694 kr
 • Andel i BRF
  0,7164 %
 • Andel av årsavg.
  0,7113 %
 • Repfond
  678 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 163 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  465 kr

I avgiften ingår: Värme, vatten, kabel-tv

Driftskostnader
 • El
  250 kr
 • Försäkring
  100 kr

Totalt: 350 kr/mån

Bostadsrätts­förening

Riksbyggen brf Brunflohus nr 3
 • Lägenheter
  130 st
 • Lokaler
  34 st
 • Äkta förening
  Ja

Föreningen äger fastigheten Brunflo-Änge 1:145, 1:146 med därpå uppförda 1 st friliggande panncentral, 3 st miljöhus, 13 st byggnader med 130 lägenheter och 34 lokaler. Fastighetens adress är Ängevägen 20-34 A-G och Sofiavägen 1-9 A-G i Brunflo.

Ekonomi

Föreningen har en stabil ekonomi. Månadsavgiften höjdes med 2,5% september 2019.

Höjning på mellan 1,5 - 2,5 %/år är planerat i den senast beslutade 5 års budgeten.
Föreningen har s.ka. helförvaltning via Riksbyggen.

Renoveringar

Kommande och gjorda renoveringar:
Just nu relinas avloppsstammarna i 2 rums lägenheter i markplan. Byte av termostater och kontroll av vattenledningar är på gång.

2017: Byte av köksstammarna i 3:orna.
2015: Ombyggnad av ventilation/fläkt
2012. Renoveringar av gården.
2011: Renovering av uteplatser m.m.
2011: Treglasfönster sattes in.
2010: Nya ytterdörrar installerades.
2010: Reparation och målning av farstukvistar.
2006: Badrum renoveras.
2006: Dränering utförs.

Övrigt

Inom föreningen finns cykelförråd, barnvagnsförråd, tvätt/mek hall, bagarstuga och samlingslokal som rymmer ca 40 personer. Det finns totalt 8 st tvättstugor. De är utrustade med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel i varje tvättstuga. Släpvagn för uthyrning. Föreningens samlingslokal, tvätt/mek hallen och bagarstugan disponeras fritt av föreningens medlemmar. Föreningen har ett antal hobbyrum som uthyres till föreningens medlemmar. F.N finns inga lediga.

Dokument

Övrig information

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 520kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Bilder

Ängevägen 20
Ängevägen 20
Vardaagsrum
Vardaagsrum
Badrum
Badrum
Mot hall och matplats
Mot hall och matplats
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Sovrum
Sovrum
Matplats/hall
Matplats/hall
Matplats/vardagsrum
Matplats/vardagsrum
Vardagsrum mot sovrum
Vardagsrum mot sovrum
Sovrum
Sovrum
Hall
Hall
Mot badrum
Mot badrum
Sovrum
Sovrum
Hall
Hall
Från sovrummet mot grönområdet
Från sovrummet mot grönområdet
Loftgången
Loftgången
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Balkong
Balkong
Balkong
Balkong
Ängevägen 20
Ängevägen 20

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.