Folkskolvägen 9 G, Lugnvik

Accepterat pris

2 495 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Folkskolvägen 9 G, Lugnvik (Östersund)

Unikt boende i lugn miljö!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  83 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Månadsavgift
  4 527 kr

Efter tre fantastiska år i Östersund och som lagkapten för ÖFK är det nu dags för Tom och Johanna med familj att anta nya utmaningar. Därför säljer de nu sitt nyproducerade drömboende som ligger i markplan med egen ingång vilket är praktiskt och bekvämt. Lägenheten är någonting utöver det vanliga när det gäller både komfort, standard och miljö i lugnt attraktivt område. Välplanerad lägenhet som har mycket ljus och vacker utsikt från både fönster och balkong över Storsjön samt flera av Östersund vackra siluetter. Här kan ni koppla av på den inglasade balkongen och njuta av de Jämtländska årstidernas förändringar av landskapet. Kort och gott detta är ett boende som ni inte får missa.

Hela lägenheten präglas av mycket ljus och vackra detaljer som gör att trivsel och upplevelsen blir något att verkligen bara låta sig hänföras av. Kök och vardagsrum har öppen planlösning med fri vy från de generösa fönsterpartierna. Enhetliga ekparkettgolv är självklart standard. Kök med vita släta köksluckor och gott om förvaringsutrymmen i lådor och överskåp. Fullt utrustat kök med stor kyl & frys, induktionshäll, varmluftsugn, micro och diskmaskin. LED-belysning ger bra arbetsljus när maten ska tillagas tillsammans med både släkt och vänner. Avnjut en lättare fördrink eller avec på balkongen och bara hänförs av den vackra utsikten över Storsjön och Frösö sidan. Här skiner solen från tidig förmiddag till långt in på kvällen. Den inglasade balkongen har plats för både matgrupp och loungemöbler samt skjutbara glaspartier som passar perfekt när det är lite blåsigt eller vi har ett sommarregn. Master bedroom ligger med utgång till den inglasade balkongen. Badrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna. Välkomnande hall med klinkergolv.

Här bor ni med fem minuters gångväg till Lugnviks centrum som har både förskola och skola. Gångavstånd till Storsjöns strand och trevliga strandpromenader. Cykelväg och bra bussförbindelser till Östersunds centrum.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  4 r.o.k.
 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  83 m²
 • Våningsplan
  1 av 2
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  9B-1001 / 1001

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Lägenhet i markplan som har egen ingång.

Interiör

RUMSBESKRIVNING: PLANLÖSNING
Kök och vardagsrum i öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier och vacker utsikt. Utgång till möblerbar inglasad balkong på 12 kvm med eftermiddags- och kvällssol. Master bedroom har utgång till den inglasade balkongen och praktisk garderobsvägg. Sovrum (2) har fönster mot lugn innergård med parkering. Sovrum (3) ligger i anslutning till master bedroom. Badrum med klinkergolv och golvvärme. Utrustat med duschhörna. Hall med klinkergolv och bra utrymme.

VARDAGSRUM
Vardagsrum som har öppen planlösning mot köket med enhetligt ekparkettgolv, målade vita väggar samt generösa fönsterpartier som ger bra ljus och utsikt. Här finns plats för både soffgrupp, matbord, tv-möbel och bokhylla. Utgång till möblerbar inglasad balkong som har utsikt över Storsjön och Frösön.

KÖK
Kök från Ballingslöv som har underskåp med lådor, överskåp samt spotlights som bänkbelysning. Vita köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. Vitt kakel som stänkskydd, stor underlimmad diskho och engreppsblandare. Köket är maskinellt utrustat med stor kyl & frys, induktionshäll, köksfläkt, inbyggnads varmluftsugn och diskmaskin. Enhetligt ekparkettgolv, målade väggar och fantastiskt ljus.

MASTER BEDROOM
Master bedroom har ekparkettgolv, målade väggar, garderobsvägg med skjutdörrar och fönster samt balkong mot Storsjön. Utgång till den inglasade balkongen som erbjuder vacker utsikt över Storsjön mot både staden och Rödösundet.

SOVRUM
Sovrum (2) har ekparkettgolv, målade väggar, två garderober med skjutdörrar och fönster mot lugn innergård med parkering. Sovrum (3) har ekparkettgolv, målade väggar och fönster mot Storsjön.

BADRUM
Badrum som har klinkergolv, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna med glasvägg, tvättställ med lådor, spegelskåp och wc-stol. Tvättmaskin och torktumlare samt praktisk arbetsbänk.

HALL
Hall med klinkergolv, två garderober och bra utrymme för ytterkläder.

TV

Fiber för tv med eget abonnemang.

Internet

Bredband via fiber för internet och telefoni med eget abonnemang.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggår
  2017
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration

Ingen energideklaration att redovisa

Exteriör

Uteplats

Inglasad möblerbar balkong på 12 kvm med skjutbara glaspartier och vacker utsikt mot Storsjön. Eftermiddags- och kvällssol.

Bilplats

Föreningen har 12 carports med motorvärmare som kostar 250 kr/ mån.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör förråd och carport med motorvärmarstolpe.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  4 527 kr
 • Andel i BRF
  9,5400 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 000 kr (betalas av köpare)

I månadsavgiften ingår värme, vatten och hushållsström.

Driftskostnader
 • Försäkring
  100 kr

Totalt: 100 kr/mån

Driftskostnader för nuvarande ägare med fyra personer i hushållet. I årsavgiften till föreningen ingår värme, vatten och hushållsström.

Bostadsrätts­förening

Brf Storsjölugnet
 • Lägenheter
  12 st

Föreningen har förvärvat fastigheten Noten 5 i Östersunds kommun och upplåter bostadsrättslägenheter. Fastigheten består av 12 lägenheter med en boarea på mellan 50-83 kvm och 2 rok respektive 4 rok. Föreningen har inte beslutat om de kommer att ta ut överlåtelseavgift och pantsättningsavgift.

Ekonomi

Föreningen har en upprättad ekonomisk plan.

Renoveringar

Föreningen följer en långsiktig underhållsplan. Några stora renoveringar är inte beslutade.

Gårdsplan

Trevlig miljö med gräsytor i lugnt villaområde.

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 600 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Hantering av personuppgifter
Information angående hantering av personuppgifter På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Härlig miljö med närhet till skolor och Storsjöns strand.
Härlig miljö med närhet till skolor och Storsjöns strand.
Vardagsrum med mycket ljus.
Vardagsrum med mycket ljus.
Möblerbar inglasad altan för härlig avkoppling.
Möblerbar inglasad altan för härlig avkoppling.
Njut av utsikt och mycket sol.
Njut av utsikt och mycket sol.
Stilrent kök & vardagsrum i öppen planlösning.
Stilrent kök & vardagsrum i öppen planlösning.
Avkopplande miljö med utgång till inglasad altan.
Avkopplande miljö med utgång till inglasad altan.
Kök, matplats och vardagsrum att umgås i.
Kök, matplats och vardagsrum att umgås i.
Folkskolvägen i lugnt barnvänligt område.
Folkskolvägen i lugnt barnvänligt område.
Praktiskt och bekvämt kök.
Praktiskt och bekvämt kök.
Plats för stort matbord.
Plats för stort matbord.
Gott om förvaringsutrymmen.
Gott om förvaringsutrymmen.
Master bedroom mot Storsjön.
Master bedroom mot Storsjön.
Utgång till den inglasade altanen.
Utgång till den inglasade altanen.
Ljust och trevligt!
Ljust och trevligt!
Inre hall.
Inre hall.
Badrum & tvättstuga med klinker & golvvärme.
Badrum & tvättstuga med klinker & golvvärme.
Sovrum (2)
Sovrum (2)
Sovrum (3)
Sovrum (3)
Gästtoalett
Gästtoalett
Hall med klinkergolv och bra förvaring.
Hall med klinkergolv och bra förvaring.
Välkomnande miljö och innergård.
Välkomnande miljö och innergård.
Stora balkonger med mycket sol.
Stora balkonger med mycket sol.
Entrésidan med carport till lägenheten.
Entrésidan med carport till lägenheten.

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.