Kopparslagargränd 2, Lugnvik

Accepterat pris

550 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Kopparslagargränd 2, Lugnvik (Östersund)

Välplanerad etta med nyrenoverat kök, stilrent vitmålade väggar och inglasad balkong!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  43 m²
 • Våningsplan
  1 av 4
 • Månadsavgift
  2 842 kr

Välkomna till en mycket välplanerad och nyrenoverad etta! Här bor ni i lugna och omtyckta kvarter i en populär och mycket välskött bostadsrättsförening.

Stilrent vitt kök som renoverades 2019 då även väggarna i lägenheten målades i enhetligt vit nyans. Här finner ni dessutom gott om utrymme för matplats, sällskapsmöbler och säng i vardagsrummet, gott om förvaring med fyra garderober i hallen, inglasad balkong med härligt sydvästläge, badrum med dusch och tvättmaskin samt gemensamhetsel som är inkluderad i avgiften. Bredband 100/100 Mbit för endast 150kr/månad erbjuder föreningen dessutom genom sitt egna nät.

I föreningen finns tillgång till gym, samlingslokal och övernattningsrum som alla renoverades 2013/2014. Här finns även ett hobbyrum (snickeri) och rum för cykel/barnvagnsförvaring samt tvättstugor.

Mycket trivsamt område där ni finner skola, förskola, Ica-butik med bensinstation, pizzeria, elljusspår/skidspår, fotbollsplan och närhet till både Storsjön och ”Mötesplats Lugnvik” med pulkabacke och grillplats. Från Lugnvik erbjuds goda kommunikationer med buss in till Östersunds centrum och busshållplats nås en kort promenad från lägenheten.

Välkomna på visning!

Fredrik Berglund
Ansvarig mäklare

Fredrik Berglund

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  43 m²
 • Våningsplan
  1 av 4
 • Hiss
  Ja
 • Lägenhetsnr
  1 / 1101

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Interiör

RUMSBESKRIVNING:
ENTRÉ
Här välkomnas ni in i en entréhall som har utrymme för klädavhängning och skor. Entrén har laminatgolv och vitmålade väggar.

HALL
Några steg längre in finner ni en möblerbar hall med gott om utrymme för praktisk förvaring i fyra garderober. Laminatgolv och vitmålade väggar.

BADRUM
Rakt fram från hallen når ni lägenhetens badrum. Här är utrustat med dusch, wc, handfat med underskåp, spegelskåp med inbyggd belysning samt en toppmatad tvättmaskin. Våtrumsmatta på golv och väggar i blå nyans.

KÖK
Köket som renoverats 2019 är mycket välplanerat och erbjuder gott om yta för förvaring samt matlagning. Moderna och stilrena färgval med vita luckor, vitt kakel som stänkskydd och mörkt trämönstrad bänkskiva i laminat. Maskinellt är köket utrustat med induktionshäll, spisfläkt, inbyggd varmluftsugn, kombinerad kyl/frys samt inbyggd diskmaskin. Här finns även ett separat städskåp. Laminatgolv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM/SOVRUM
I rummet finns plats för större matbord i anslutning till köket och vardagsrumsdelen rymmer ni både sällskapsmöbler och säng. Laminatgolv och vitmålade väggar även här. Utgång till den härliga inglasade balkongen med sydvästläge erbjuds även från detta rum.

TV

Kabel tv via Telenor ingår i avgiften - Kanalpaketet Flex.

Internet

Fiber finns indraget och kostar 150 kr/mån (100/100 mb/s). Föreningens eget nät.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggår
  1973
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk ventilation
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2019-12-17
 • Prestanda
  136 kWh/m²/år
 • Energiklass
  D

Exteriör

Uteplats

Inglasad balkong med sydvästläge och gott om plats för möbler. Nålfiltsmattan på golvet värmer gott om fötterna och monterat vid fönster finns rullgardiner som skydd från solens strålar. Här erbjuds verkligen ett extra rum att njuta av från sen vår till tidig höst.

Bilplats

269 garageplatser. Går att hyra för 350 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
235 parkeringsplatser och carportplatser. Går att hyra för 150 kr/mån respektive 250 kr/mån. Till parkeringsplatser och carportar är det separat kö. Relativt kort kö enligt föreningen 2020-01-29

Övriga utrymmen

Förråd och tvättstuga finns praktiskt beläget i samma hus.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  2 842 kr
 • Andel i BRF
  0,1490 %
 • Andel av årsavg.
  0,1365 %
 • Repfond
  3 363 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 183 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  473 kr

inklusive värme, vatten, kabel-tv och gemensamhetsel.

Driftskostnader
 • El
  43 kr
 • Försäkring
  70 kr

Totalt: 113 kr/mån

Driftskostnaden är nuvarande ägares verkliga kostnad baserad på ett hushåll med en person.
Föreningen har s.k. gemensamhetsel och de boende betalar enbart för sin egna förbrukning.

Bostadsrätts­förening

Riksbyggens brf Östersundshus 18
 • Lägenheter
  492 st
 • Lokaler
  14 st

Bostadsrättsföreningen Riksbyggen Östersundshus nr 18 äger fastigheten Sprängaren 5-7 och 9-11 i Östersunds kommun med 30 st byggnader med 492 lägenheter och 14 lokaler. Byggnaderna är uppförda 1974/75. Fastigheternas adress är Färgargränd 1-43, Kopparslagargränd 1-43 och 2-44 samt Stenhuggargränd 2-26 i Östersund.

Ekonomi

I Riksbyggen Östersundshus nr 18. Lägenheterna har separata el mätare. Vilket innebär att lägenhetsinnehavaren betalar för förbrukad el, fasta avgifterna till Jämtkraft ingår i månadsavgiften till föreningen.

Föreningen har inte beslutat om någon avgiftshöjning i dagsläget.

Renoveringar

Under 2019 har garagen att renoverats och carportar uppförts på de flesta parkeringsplatserna.
Föreningen kommer att se över och fräscha upp utomhusmiljön löpande de närmaste åren i samarbete med samtliga bostadsrättsföreningar i Lugnvik.

Inglasning och ombyggnation av balkongerna är gjort under 2018. En balkongavgift om 400kr/månad har lagts på avgiften i samband med detta.
Lägenhetsdörrar i lofthusen är utbytta 2015 och i låghusen är detta gjort under 2017-2018.
Låghusen har målats om och byte av nyckelsystem har genomförts på alla lägenheter 2015.
Elen är renoverad.
Taket lades om 2010-2011.
2006 byttes samtliga fönster och altandörrar i föreningen.
Ventilationen är utbytt för några år sedan.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns det gemensam tvättstuga, gym med dusch och bastu, uthyrningslägenhet som går att boka för 150kr/dygn, samlingslokal, pingisrum, snickarverkstad samt cykelförråd.

Övrigt

Föreningens innergårdar är gröna och välskötta. Det finns lekplatser, lekstuga och på våren ställs trädgårdsmöbler ut.

Dokument

Länkar

Övrig information

Larm från Verisure finns installerat. Möjlighet att ta över abonnemang för den som önskar.

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 440 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med bostadsrättsföreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Stilrent renoverat kök
Stilrent renoverat kök
Ljust badrum med tvättmaskin
Ljust badrum med tvättmaskin
Välkomna in!
Välkomna in!
Entré
Entré
Kök
Kök
Ljust och tilltalande kök
Ljust och tilltalande kök
Gott om utrymme för matplats
Gott om utrymme för matplats
Rum med utgång till inglasad balkong
Rum med utgång till inglasad balkong
Vardagsrum
Vardagsrum
Rymlig inglasad balkong
Rymlig inglasad balkong
Utrymme för sällskapsmöbler och säng
Utrymme för sällskapsmöbler och säng
Kopparslagargränd 2
Kopparslagargränd 2
Lugn innergård
Lugn innergård

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.