Stuguvägen 24 B, Centralt

Accepterat pris

1 275 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Stuguvägen 24 B, Centralt (Östersund)

Nytt & modernt som passar alla målgrupper!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  75 m²
 • Våningsplan
  0 av 3
 • Månadsavgift
  4 205 kr

Nyproducerad lägenhet med hög kvalité där ni har egen ingång, egen parkeringsplats och allmänt högt materialval och standard. Här bor ni strategiskt med gångavstånd till Östersunds centrum och hela stadens utbud av aktiviteter och nöjen.

Lägenhet som har egen ingång i souterrängplan där ni välkomnas av en stor hall med klinker och ljusa ytskikt. Rymligt kök med plats för stort matbord som välkomnar både släkt och vänner. Nytt modernt kök med släta köksluckor, lådor i underskåp och högskåp som ger maximalt med förvaringsutrymmen. Lång laminatbänkskiva som ger mycket arbetsyta som gör att ni med glädje lagar mat i goda vänners lag. Fullt utrustat kök med nya vitvaror. Två trevliga rum mot innergården som kan användas som vardagsrum och sovrum. Stort badrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna med vikväggar av glas. Matrumsdelen går även användas som vardagsrum om ni önskar två sovrum.

Här bor ni i område som har både närhet till centrum och härliga strövområden i lummig miljö med flera trevliga parker för avkoppling. Flera stadsbussar i linjetrafik passerar i anslutning till bostaden. Här har ni gångavstånd till universitetet och allmän service.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna lägenhet eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Rum
  2 r.o.k.
 • Sovrum
  1 st
 • Boarea
  75 m²
 • Våningsplan
  0 av 3
 • Hiss
  Nej
 • Lägenhetsnr
  115 / 0902

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Lägenhet i souterrängplan.

Interiör

RUMSBESKRIVNING: PLANLÖSNING
Rymligt kök med plats för stort matbord och mycket bra ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Fullt utrustat kök samt vitvaror av hög kvalité. Vardagsrum och sovrum som har trägolv i ek, målade väggar och fönster mot lugn innergård. Stort badrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna med vikväggar av glas. Förberett för tvättmaskin och torktumlare. Hall med klinkergolv. Extra ljudisolerad ytterdörr.

KÖK
Rymligt kök med plats för stort matbord vid fönsterpartier mot Stuguvägen. Släta vita köksluckor, underskåp med lådor, dämpade överskåp och gott om förvaringsutrymmen. Kakel ovanför den långa laminatbänkskivan med dubbelho och infälld belysning. Köket är maskinellt utrustat med stor rostfri kyl & frys, induktionshäll, köksfläkt, varmluftsugn, inbyggd micro och rostfri diskmaskin. Samtliga vitvaror är från -19. Enhetligt trägolv i ek och målade väggar i samtliga rum. Matrumsdelen går även möblera som vardagsrum om man önskar två sovrum.

VARDAGSRUM/ SOVRUM
Vardagsrum och sovrum som har trägolv i ek, målade väggar och fönsterpartier mot innergården.

BADRUM
Badrum som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Duschhörna med vikväggar av glas, tvättställ med lådor, spegel med inbyggd belysning och wc-stol.

HALL
Hall med klinker, golvvärme och målade väggar. Bra utrymme för ytterkläder. Extra isolerad ytterdörr. Ramp till entrén.

TV

Basutbud av tv-kanaler ingår i avgiften.

Internet

Bredband via fiber med eget abonnemang.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggår
  1940
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration

Ingen energideklaration att redovisa

Renoveringar

Nyproducerad lägenhet som färdigställdes 2019.

Exteriör

Bilplats

Parkering i anslutning till lägenheten ingår med eget motorvärmaruttag..

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd. Tvättstuga och cykelförråd i källaren.

Ekonomi

 • Månadsavgift
  4 205 kr
 • Andel i BRF
  5,8731 %
 • Repfond
  0 kr
 • Överlåtelseavg.
  1 183 kr (betalas av köpare)
 • Pantsättningsavg.
  473 kr
 • Pantsatt
  Ja

I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Driftskostnader
 • El
  300 kr
 • Försäkring
  100 kr

Totalt: 400 kr/mån

Uppskattade driftskostnader för två personer. Observera att driftkostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Bostadsrätts­förening

Brf Pionen 5
 • Lägenheter
  16 st
 • Äkta förening
  Ja

Brf Pionen 5 är en nybildad bostadsrättsförening som köpt fastigheten Pionen 5 och ombildat den till bostadsrätt. Föreningen har en granskad och godkänd ekonomisk plan som registrerats hos bolagsverket med beräkningar av kostnader och intäkter som grund för föreningens behov av renoveringar samt avgiftshöjningar. Fastigheten har statusbesiktats som grund för och planering av underhåll.

Ekonomi

Föreningens ekonomi och kommande avgiftshöjningar är prognostiserade i den ekonomiska planen.

Renoveringar

Under 2017/ 2018 har följande renoveringar genomförts: Stambyten i hela fastigheten och renovering av samtliga badrum. Reparation och målning av yttre grundmur samt fasad. Renovering av tvättstuga och övriga källarutrymmen. Byte av lägenhetsdörrar. Provtryckning av samtliga öppna spisar. Åtgärder för godkänd OVK.

Gårdsplan

Lugn innergård.

Övrig information

Accepterat pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 600 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på Internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Kök och matrum i öppen planlösning.
Kök och matrum i öppen planlösning.
Stora utrymmen med fantastiskt ljus.
Stora utrymmen med fantastiskt ljus.
Modernt fullt utrustat kök.
Modernt fullt utrustat kök.
Gott om förvaringsutrymmen & arbetsytor.
Gott om förvaringsutrymmen & arbetsytor.
Bra arbetsytor.
Bra arbetsytor.
Nyproducerad lägenhet med hög kvalité.
Nyproducerad lägenhet med hög kvalité.
Nytt påkostat badrum.
Nytt påkostat badrum.
Badrum med duschhörna.
Badrum med duschhörna.
Matrum eller ett tänkbart vardagsrum.
Matrum eller ett tänkbart vardagsrum.
Vardagsrum i lugn miljö.
Vardagsrum i lugn miljö.
Vardagsrum med fönster mot innergården.
Vardagsrum med fönster mot innergården.
Vardagsrum eller extra sovrum vid behov.
Vardagsrum eller extra sovrum vid behov.
Sovrum att bara koppla av i.
Sovrum att bara koppla av i.
Sovrum.
Sovrum.
Egen ingång med trapp & ramp.
Egen ingång med trapp & ramp.
Stor hall.
Stor hall.
Hall med klinkergolv.
Hall med klinkergolv.
Härligt ljus.
Härligt ljus.
Mycket ljusinsläpp.
Mycket ljusinsläpp.
Innergård.
Innergård.
Innergård.
Innergård.

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.