Skidspåret 24, Eriksberg

Accepterat pris

4 400 000 kr

Visningar
 • 19/2
  19/2, 00:00–00:00 Vänligen kontakta mäklaren för visningstid & anmälan
Skidspåret 24, Eriksberg (Östersund)

Bostad med fantastiskt läge som har renoverats genomgående med hög kvalité och standard.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  138 m²
 • Tomtarea
  360 m²
 • Driftskostnad
  36 550 kr/år

Välkomna till en riktig bostadspärla som ligger högt upp i Eriksberg med gångavstånd till Östersunds skidstadion med milsvida välpreparerade eljusspår och rekreationsområdet med härliga skogsområden för vandring och avkoppling. Bostadshuset har genomgått stora renoveringar och moderniseringar som gör att här är det bara att flytta in i ett bekvämt super modernt boende som har det mesta.

Entréplanet har genomgående renoverats och erbjuder enhetlig golvvärme i all utrymmen och allmänt hög standard. Stilrent Myresjökök i öppen planlösning mot matplatsen där ni har ett matbord som rymmer hela familjen. Bjud in släkt och vänner till trevliga middagar för här kan ni umgås medans maten tillagas i köket med moderna vitvaror. Här har ni också ett fantastiskt ljus från fönsterpartier både mot morgonsolen och den härliga eftermiddags- och kvällssolen som lyser in från altanen och trädgårdstomten. Tillbyggt allrum samt inglasat uterum som har golvvärme och skjutbara glaspartier mellan rummen och till soldäcket samt trädgårdstomten som vetter mot allmänningen. Här är ni koppla av i en lugn härlig miljö och bara njuta av tystnaden och återhämta er efter vardagens stök. Bjud in era vänner och ta vara på ljuset som under all årstider är fantastiskt tack vare de generösa fönsterpartierna. Tomten är i lagom storlek och angränsar till skogsbevuxen allmänning som blir en perfekt lekpark. Stor tvättstuga med groventré mot altansidan. I relaxdelen finns ett stort bubbelhörnbadkar.

Övre plan är också mycket välrenoverat och har genomgående golvvärme. Här har ni ett trivsamt allrum med braskamin som sprider en härlig värme. Här kan ni njuta av utsikten över Gustavsbergsbacken och delar av området. Här finns utgång till en balkong med morgonsol samt en tillbyggd terrass på garager som ger en härlig känsla och atmosfär. Duka upp för både frukost, lunch och middag när stunden är rätt och tillfälle ges. Renoverat badrum som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna med vikväggar av glas. Övre plan har ett master bedroom med stor klädkammare och ett sovrum mot altansidan. Bostadshuset har nya 3-glasfönster med isolerglas.

Nybyggt isolerat garage med förrådsdel på betongplatta med golvvärme. Automatisk fjärrstyrd garageport.

Här bor ni med tillgång till all tänkbar service inom bekvämt avstånd. Gångavstånd till förskola och skola. Strategiskt läge för aktiv idrottsutövning i olika föreningar samt stora arenor för fotboll, ishockey och gymnastik. Närhet till stadens puls med utbud av restauranger och affärer.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  3 st
 • Boarea
  138 m²
 • Tomtarea
  360 m²
 • Beteckning
  Tackan 12
 • Pantbrev
  2 600 000 kr

Areauppgifter enligt säljaren

Interiör

RUMSBESKRIVNING: ENTRÉPLAN
Entréplanet har genomgående golvvärme och moderna ytskikt. Kök i öppen planlösning mot matrum med plats för stort matbord och köksö. Från kök ingång till tillbyggt allrum som har glaspartier mot det inglasade uterummet som är isolerat och har vattenburen golvvärme. Uterummet står öppet hela året och har skjutbara glaspartier mot trädgårdstomten, altanen och allmänningen. Tvättstuga med groventré samt relaxdel med bubbelhörnbadkar. Renoverat sovrum och toalett. Hall som har inbyggda garderober med skjutdörrar.

KÖK/ MATRUM
Kök och matrum som har vattenburen golvvärme samt plats för stort matbord vid fönster mot den stenlagda entrésidan. På entrésidan med morgonsol kan ni placera utemöbler. Kök, renoverat -07, som har stommar och massiva ekluckor från Myresjökök. Praktiska utdragslådor, överskåp och gott om förvaringsutrymmen. Köksö med bänkskiva i sten och utdragslådor. Vackert kakel ovanför bänkskivorna av sten. Dubbelho, engreppsblandare och bra avlastningsytor. Köket är maskinellt utrustat med stor kyl & frys från -08, indukstionshäll från -07, rostfri köksfläkt från -07, inbyggnads ugn & micro från -07 samt integrerad diskmaskin från -07. Ekparkettgolv, målade väggar och bra ljusinsläpp från fönsterpartier mot entrén och mot trädgårdstomten.

ALLRUM
Tillbyggt allrum, från -08, som har ekparkettgolv, panel på väggarna och infällda spotlights i taket. Stora skjutglaspartier som ger mycket ljus mot det inglasade uterummet och trädgårdstomten.

UTERUM
Tillbyggt inglasat uterum som har vattenburen golvvärme, skjutbara glaspartier mot det stora soldäcket och trädgårdstomten som vetter mot allmänning. Altanen och trädgårdstomten har eftermiddags- och kvällssol.

TVÄTTSTUGA/ RELAX
Tvättstuga/ relax, med dörr mot trädgårdstomten, som har klinker, golvvärme, kaklade väggar och infällda spotlights. Rostfri tvättho med underskåp. Hörnbubbelbadkar. Garderobsvägg med skjutdörrar för praktisk förvaring. Tvättmaskin från -09 och torktumlare av nyare modell.

SOVRUM
Sovrum (1) har ekparkettgolv, målade väggar med fondvägg av tapet och fönster mot entrésidan.

TOALETT
Toalett som har klinker, golvvärme och målade väggar med fondvägg av tapet. Utrustat med tvättställ med underskåp, spegel och wc-stol.

HALL
Hall med klinker, golvvärme och målade väggar. Två inbyggda garderober med skjutdörrar och bra utrymme för ytterkläder.Modern ytterdörr. Trapp till övre plan som eksteg och kromat trappräcke.

ÖVRE PLAN
Övre plan har genomgående vattenburen golvvärme och erbjuder stort allrum med braskamin som sprider en härlig värme och har utsikt över delar av området och Storsjön. Utgång till balkong med morgonsol samt tillbyggd terrass på taket som ger härlig rymd. Två sovrum varav ett har stor klädkammare. Renoverat badrum som har klinker och golvvärme.

ALLRUM
Allrum som har ekparkettgolv, golvvärme, målade väggar och värmande braskamin. Generösa fönsterpartier som ger bra ljus och trevlig utsikt mot Gustavsbergsbacken och del av Storsjön. Utgång till balkong under tak med förmiddagssol samt stor tillbyggd terrass på taket som ger sol stora delar av dagen och kvällen.

SOVRUM
Sovrum (2), master bedroom, har ekparkettgolv, tapet, fönster mot lugn gata och ingång till stor klädkammare. Sovrum (3) har ekparkettgolv, målade väggar och fönster mot trädgårdstomten.

BADRUM
Renoverat badrum som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna med vikväggar av glas, tvättställ med lådor, spegelskåp och wc-stol.

TV

Tv via fiber.

Internet

Fiber för bredband, tv och telefoni.

Tillträde

Tillträde 15/5 eller enligt överenskommelse.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  2-planshus
 • Byggår
  1963
 • Grund
  Platta på mark
 • Stomme
  Lättbetong/ trä
 • Bjälklag
  Lättbetong
 • Fasad
  Puts/ trä
 • Tak
  Plåt/ papp
 • Fönster
  3-glasfönster isoler
 • Uppvärmning
  Fjärrvärme
 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
 • Ventilation
  Självdrag
Energideklaration
 • Status
  Utförd
 • Datum
  2020-01-19
 • Prestanda
  118 kWh/m²/år
 • Energiklass
  D
Renoveringar

2007/2008: nytt kök, golv samt golvvärme i entréplanet. Renovering tvättstuga. Nytt badrum övre plan. Nya golv samt golvvärme övre plan. Skjutdörrsgarderober i hall och tvättstuga. 2009: Installation köksö. 2010: Nytt garage & förrådsdel. Tillbyggnad av allrum samt uterum med golvvärme. Nybyggnad altan mot trädgårdstomt och terrass på tak. Inredning tvättstuga. Stensättningar & rabatt fram och baksida. 2011: Byte till 3-glasfönster utom stora fönster i kök/ vardagsrum. byte av stuprännor, fönsterbleck. Träfasad byttes på huset. 2013: Plank fram och baksida. 2014: Radonsug, installation inbrottslarm och brandlarm. 2016: Lagning och målning av fasaden. 2018: Stenläggning av uppfart. Byte av bänkskivor i kök till sten. Allmänt nya ytskikt.

Exteriör

Tomt

Trädgårdstomt mot allmänning. Marksten på entrésidan.

Uteplats

Inglasat uterum med glaspartier mot altan som har eftermiddags- och kvällssol.

Bilplats

Isolerat nybyggt garage med förrådsdel som har betongplatta, golvvärme och målade väggar. Automatisk fjärrstyrd garageport. Förrådsdelen har separat ingång från entrén och praktiska hyllor.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  18 400 kr
 • El
  10 650 kr
 • Vatten/avlopp
  3 000 kr
 • Försäkring
  4 500 kr

Totalt: 36 550 kr/år

Beräknade driftskostnader med utgångspunkt för nuvarande ägare bestående av två personer. I V/A ingår renhållning.

Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Taxering
 • Totalsumma
  2 060 000 kr
 • Byggnad
  1 155 000 kr
 • Mark
  905 000 kr
 • Värdeår
  1963
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  8 349 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Rättigheter förmån

Förmån: Officialservitut Byggnadsunderhåll, 2380K-32/1978.12

Rättigheter last

Last: Officialservitut Byggnadsunderhåll, 2380K-32/1978.13

Gemensamhets­anläggningar

Gemensamhetsanläggning: Östersund Lammet GA:1

Plan­bestämmelser

Stadsplan

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Fastigheten har besiktigats av Anticimex och protokoll kommer att delas ut vid visningarna. Detsamma gäller energideklarationen som har utförts. Kopplad till besiktningen är en ansvarsförsäkring för säljaren avseende fel i fastighet enl. JN 4 kap 19 § (dolda fel) som gäller 10 år efter tillträdesdag.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 1 000 kr exkl moms för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Mycket attraktivt läge nära skidspår & allmän service.
Mycket attraktivt läge nära skidspår & allmän service.
Altansidan mot allmänning.
Altansidan mot allmänning.
Modernt kök med härligt ljus.
Modernt kök med härligt ljus.
Bra arbetsytor och förvaring.
Bra arbetsytor och förvaring.
Kök att umgås i.
Kök att umgås i.
Stort matbord vid fönster mot entrésidan.
Stort matbord vid fönster mot entrésidan.
Fantastiskt ljus & känsla.
Fantastiskt ljus & känsla.
Tillbyggt allrum med generösa fönsterpartier.
Tillbyggt allrum med generösa fönsterpartier.
Allrum med utgång till uterum.
Allrum med utgång till uterum.
Njut av den härliga miljön i uterummet året om.
Njut av den härliga miljön i uterummet året om.
Skjutbara fönsterpartier mot soldäck och tomt.
Skjutbara fönsterpartier mot soldäck och tomt.
öppen planlösning mellan kök och matplatsdel.
öppen planlösning mellan kök och matplatsdel.
Hall med klinkergolv.
Hall med klinkergolv.
Sovrum med stort fönster.
Sovrum med stort fönster.
Relax/ tvättstuga med bra förvaring.
Relax/ tvättstuga med bra förvaring.
Groventré mot trädgårdstomten.
Groventré mot trädgårdstomten.
Hörnbubbelbadkar för avkoppling.
Hörnbubbelbadkar för avkoppling.
Toalett
Toalett
Allrum övre plan med mycket bra ljus.
Allrum övre plan med mycket bra ljus.
Allrum med braskamin.
Allrum med braskamin.
Njuta av lugnt och den härliga vyn.
Njuta av lugnt och den härliga vyn.
Terrass på taket med sol hela dagen.
Terrass på taket med sol hela dagen.
Terrass för njutning.
Terrass för njutning.
Utsikt från terrassen.
Utsikt från terrassen.
Allrum
Allrum
master bedroom med snygga ytskikt.
master bedroom med snygga ytskikt.
Master bedroom har stor klädkammare.
Master bedroom har stor klädkammare.
Sovrum övre plan.
Sovrum övre plan.
Sovrum övre plan mot allmänning/ tomten.
Sovrum övre plan mot allmänning/ tomten.
Renoverat badrum med duschhörna.
Renoverat badrum med duschhörna.
Mycket användbar altansida.
Mycket användbar altansida.

Planlösning

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.